Mutsuzum ...

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
gene karmakarışığım. Hani olur ya bazı zamanlar her şey üst üste gelir, işte tam o günleri yaşıyorum.
Okuduğum üniversiteye, kazandığım yıl sınava giripte kazanamayan arkadaşlarım bu sene kazandılar geldiler... ben 2. sınıf onlar 1. sınıf. Bir arkadaş vardı aralarında, iyiydi aramız. gelmesi beni çok mutlu etti, çünkü bu şehre, üniversiteye hala tam olarak alışamamıştım. Sınıfta az çok iyi olduğum 2 arkadaşım vardı. Kurs arkadaşım geldi ne güzel derken bi baktım ki çokta uyuşmuyoruz. benden 1 yaş büyük olmasına rağmen ben herşeyi gördüm geçirdim, bilirim havasında... Bazı hareketleri hoşuma gitmese de gene de arkadaşım diyordum. Bir süre sonra kaldığı yurtta tanıştığı kızla beni tanıştırdı. o kızla ortak yönümüz ikimizinde sevgilisinin de asker olmasydı. kıza baktım ama "ı ıh bu kız bana göre değil dedim" bu zamana kadar bi çok kazık yediğim için, arkadaşlarda, artık çok çok seçiciyim. öyle herkesle arkadaş olmak hayatıma yeni birisini almak istemiyorum...

Her neyse öyle ya da böyle biz 3ümüz dolaşmaya başladık. benim kurs arkadaşın aşk hayatında sorunları vardı sürekli, bana anlatırdı. diğer arkadaşta askeriyle sorunları vardı o da paylaşırdı dinlerdim... ben dinledikçe bizde oturdukça bunlar yurttan izin alıp alıp kalmaya gelmeye başladılar...
resim öğretmenliği bölümü öğrencisiyim ben, sürekli ödevlerim oluyo ama bi baktım ki ben bunları yapamaz olmuşum. içimden kızıyordum ama kırmakta istemiyordum neyse bu seferlik böyle olsun derken derken bunlar sürekli gelmeye başladılar. hatta yılbaşında benim arkadaş bütün oda arkadaşlarını (6-7 kişi) tuttu bize getirdi. e olsun arkadaş ortamı ne güzel derken. bu oda arkadaşlarından bi kız sürekli gelmeye başladı. bu 3 kişilik arkadaş ortamı 4 oldu ama geldilermi saatlerce oturuyorlar. ben buraya ailemle geldim annem babam ben yani... babam haliyle rahatsız oluyo. bende her şeyin tadında olmasından yanayken bunlar yurttan kaçıp kaçıp kalmaya geliyolar. geldimi de 2-3 gün. hiç ne ödev dertleri var ne bişey. tek sıkıntı yapan ben miyim anlamadım ki. sonra benim kurs arkadaşım tuttu bi gün sevgilisini getirdi bize bir sürü ısrar filan...

babam çocuğu görünce kızdı tabi. sürekli arkaşlarını topluyo bide sevgilisinimi getirdi diye. babama hak verdim. öğrenci evi değilki burası gel kal, getir diyebiliyim -ki istemem ben... ben bile 3 yılda sevgilimi 1 kez getirdim o da mecburi kaldım...

en son bu haftasonu bizde kaldılar ve canımı sıkan bir çok olay oldu, düşüncesizlik edildi derken ben kendimi tutamadım artık arkadaşımla konuştum ve hoşuma gitmeyenleri söyledim, söyledim ve kötü oldum... konuşmuyoruz.....

onun üstüne sevgilimle tartıştık ve ben söylememem bana yakışmayan bir kelimeyi sinirle telaffuz ettim. asla kullanmadığım bi kelimeydi nasıl oldu bilmiyorum. sevgilime yönelik bir söz değildi ama kötü bi kelimeydi. tabi kaldıramadı çocuk, bitti demedi ama benimle konuşması 2 gün telefonlara cevap vermedi. yakıştıramadığını beni böyle tanımadığını, züppe kızlar gibi konuştuğumu söyledi. çok çok haklı. en son dün bitti istemiyorum ben seni, böyle olmaz kaldıramam ben bunu dedi. zar zor 1 saat konuştum ikna ettim. eskisi gibi değiliz ama arkada sırada konuşacak benimle...

bunun üstüne ortaokuldan göya samimi sandığım bi arkadaşı aradım. bu arada ortak arkadaşım. bu olayları kimseye anlatmamıştım. anlatma ihtiyacı duydum aradım bahsettim o ise bana şu an hürrem i izliyorum zonra konuşuruz dedi, benim ne kadar canımın sıkkın olduğnu bile bile. bende nasıl ya sen hürremi izliceksin diye beni böyle canım sıkkın bırakacak mısın ben sana yapsam ne hissedersin dedim. bana aman fides sende hemen böyle yapıyosun ne var bunda her zaman izleyemiyorum sonra konuşuruz vs dedi...

son bi kaç gündür kötüyüm çok kötüyüm. ne oluyor böyle bilmiyorum, ne olacak bilmiyorum.
belki yazarsam rahatlarım dedim...

Son düzenleme:
Çok uzun yazdım sanırım kimse bişey yazmıyor

kendime çok kızıyorum çok , acaba her şey benden mi kaynaklanıyor
sevgilimi geri nasıl döndürcem?
ortaokul arkadaşım daha önce de beni üzecek şeyler yapmıştı ben aptallık edip tekrar ona güvenebileceğimi düşündüm aradım. artık onla da görüşmek istemiyorum...

kendime çeki düzen vermem gerek benim

çok iyi niyetlisin anladığım kadarıyla
yavaş yavaş aniden değil ama çaktırmadan onları postalayacaksın
yoksa bu densizliği yapmaya devam ederler
bu tip rahat insanlardan nefret ediyorum

ne güzel herşeyin farkındasın ve ne yapan gerektiğini çok iyi biliyorsun
erkek arkadaşına biraz zaman ver sıkboğaz olmasın
erkeklr fazla üste düşmeden hazetmezler
bunların üstesinden geleceğine eminim
bu devirde geçek dost bulmak cok zor canım
ben gerçek dost bildiğim arkamdan kuyumu kazanları bir bir postaladım
değer vermeyene sende değer vermeyeceksin
hatamız ne biliyor musun?
insanlara hakettiklerinden fazla değer vermemiz
ben bunu çok yapardım önceden ama artık akıllandım
kimse hakettiği değerden fazlasını haketmiyor emin ol

Arkadaşların konusunda keşke birden fevri çıkış yapmadan yavaş yavaş gelmelerinden rahatsız olduğunu söyleseydin daha iyi olurdu.Bir gün misafirliğe gidiyoruz bir gün eve misafir gelecek bir gün ödevim var bir gün annem rahatsız gibi bahaneler uydursaydın bu duruma gelmeden.Kapıya mı geldiler haber vermeden aaaa kızlar kusura bakmayın haber verseydiniz keşke bizde şimdi çıkıyorduk,babam annem rahatsız vs...

Erkek arkadaşın belliki hayal kırıklıgına ugramış hiç beklemediği bişeymiş bunuda söylemiş size zaten.Zamana bırakın sadece kırılmış bunun içinde zamana ihtiyacı var.Hangimizin başından geçmediki böyle ufak tefek şeyler.Gönlünü almak için sürpriz yap ne bilim hediye al.Üzgün olduğunu anlasın.

Arkadaşını umursama boşver densizlik etmiş yada kendinizi tam ifade edememişinizdir belki.

çok iyi niyetlisin anladığım kadarıyla
yavaş yavaş aniden değil ama çaktırmadan onları postalayacaksın
yoksa bu densizliği yapmaya devam ederler
bu tip rahat insanlardan nefret ediyorum
evet ben tamam dedikçe onlar yatılıya gelmeye başladılar. arada sırada olsa gene neyse ama sürekli... ödevlerimi yapamadım 2 hafta pazartesi günleri derse gidemedim yetiştiremediğim için. hocamız ters bi insan biraz, ondan laf yemek ağırıma gider diye düşünebiliyomusun. çok düşüncesizlik ettiler sabrımı taşırcak neler neler, suç bende katlandım kırmak istemedim kimseyi ama bu haftasonu olanlar yeter dedirtti sonuçta arkadaş bana haklısın dedi ama gene de ben kötü oldum, konuşmuyoruz...

sevgilime de günaydın mesajı yazdım ama hala cevap yok onunda bana dediği bundan sonra ben sana ulaşıcam... aradığımda da açmıyor zaten o derece kızgın... vizeler yaklaşıyor kafam bi dünya

fidesim sen aşkını 14 ay sabırla ve özlemle bekledin..
şimdi asker sonrası psikolojisi diye bişey var,adaptasyon sıkıntısı gibi..
onun durumu bu olsa gerek..
ama bir laf için de bitti dememeliydi.. herkesin kötü dönemleri olabilir,anlayış göstermeli ve anlamalıydı seni..
zamana bırak bence canım.. ne çok içiçe ol,ne de dirsek göster..
düzelir,düzelmeyecek bir durum göremedim ben..

Erkek arkadaşınla barışırsın bence.. Biraz özür biraz cilve hallolur.. Gerçi ne söylediğin de önemli.. Ben her lafı kaldıramam mesela...
Arkadaşların konusunda hatalı olan sensin bence... Çok gereksiz,vıcık vıcık arkadaşlık... İnsanların sana zarar verdiğini gördüğün halde iletişimini bugüne kadar koparmaman da çok garip geldi bana..

ay arkadaşlar geldiğinde bazen yüzümü asıyordum, ödevlerim var ya bir sürü diyordum ama onlar anlamadılar. hatta kurs a rkadaşıma normalde ben bu kızlarla arkadaşlık etmem ama seninle geliyolar ses etmiyorum benim kafa dengim değiller demiştim. hatta yeni arkadaşlıklara gerek duymuyorum demiştim. bi kaç kez de bişeyleri ima ettim, babam kızıyo kızların gelip kalmasına ses oluyor bu kadar olmasa vs. gibi ama bu kadarı yetmedi. bende durdum durdum birden patladım işte...

sevgiliminde kolay kolay kızmaz kızdı mı da kızgınlığı kolay geçmez. bitirmeye kadr getirdi işte. onu da zamana bırakcam artık. üstüne gitmeye gerek yok. bazı erkeklere şirinlik yaparsın özür dilersin bi şekilde kendini affettirirsin ama benimkine o sökmüyo kızdı mı ne yaparsan yap geçmez kızgınlığı. onu kendi haline bırakcaksın bende öyle yapıcam...

diğer arkadaş konusunda da ben suçluyum sanırım. daha önce de tabiri caizse kazık yedim ama gerçekten ben saf mıyım başka bişey miyim bilmiyorum ya.
kızıyorum da kızıyorum kendime

Ahh Fides ahh..
sanırım çok yumuşak yüzlü ve iyi niyetlisin.
ve de arkadaşların bunu kullanmış.
aynı sınıfta mısınız bilmiyorum da
böyle arsız insanlarla iletişimin merhaba merhaba olsun derim ben sana.

öğrenci evi olsa bile sürekli gelmeleri rahatsızlık verir.
kaldı ki bu evde annen baban var.

kendileri yetmezmiş gibi bi de sevgilisini getiriyor.
insan utanır babandan falan...

boşver seninle konuşmasınlar,
arkadaşındır kırılma ama asalak tiplermiş.
ben daha 1 kere burda ailesiyle yaşayan samimi bir arkadaşıma gittim.
o da öğleden sonra bi çay içtik kalktım geldim.

olur mu ya, senin ailenin de bir düzeni var...

sevgiline gelince ben de bir defa çok sinirlenip küfür bile sayılmayacak ama argo bir tabir kullandım.
hem de ona yönelik söylememiştim ama nasıl kızdı anlatamam.
hiç yakıştı mı dedi ve neredeyse bir hafta konuşmadı benimle.

sen özürünü dilemişsin, onun da siniri geçsin arar..
psikolojik durumun yüzünden böyle olduğunu ifade edersin.
tekrar olmayacak haklısın dersin.
bunu dert etme.

başka arkadaşlar edin, ve arkadaşlarına gerekenden fazla değer verme canım.
dost dediğin 1 bilemedin 2 tane oluyor şu hayatta.
onun dışındakiler öyle ya da böyle geçici malesef.
o yüzden sıkma canını.
size gelmeyi bıraktıkları için sevin

doğru. ikisininde sorunları vardı biri yeni ayrılmıştı filan, birinin askeriyle bir sürü sorunu. 2 öğretimiz biz. okuldan sonra oturmaya gelmek isterlerdi, bende tamam derdim. konuşurduk ederdik bu kadar olsa belki gene sorun olmaz sonra bunlar kalcaz biz falan filan diyince ben ses edemedim işte. yok ya kalmayın diyemiyorum. annemde öyle kırmak istemiyoruz ama yüzüm düşüyo benim onu da anlamıyolar. ben suçluyum suçsuzum demiyorum ama ben kalkıpta arkadaşımın evinde bu kadar rahat kalamam... birde hoşuma gitmeyen bi çok tavır oldu onları uzun uzun yazmak istmedim tek konu kalmakta değil işte.
üst üste geldi valla hpsi

Seninde hatalı olduğun yanlar var tatlım kusura bakma ama.Yüzünü astın baktın anlamadı hala devam mı ediyor direk kızlar benim ödevim var kusura bakmayın başka bir gün gelirsiniz demeliydin.arkadaşlar kafa dengim değil yerine arkadaşlarınla konuşabileceğim paylaşabileceğim bir şey bulamıyorum o yüzden bize gelirken onları çağırma lütfen.Babam eve gelmenizden rahatsız çok sık gelmeyin bize yada babam olduğu zamanlarda gelmeyin onlar olmadığında ben çağırırım sizi gibi net tavır koymalıydın arkadaşlarına karşı.

Erkek arkadaşın unutunca eskisi gibi olacaksınızdır üzülme seni sevmese geri başlamazdı sanırım.Bence kendine oyalanacağın şeyler bul.Bana sanki yapabileceğin farklı şeyler olmadığı için onlara sabır göstermişin gibi geldi denize düşen yılana sarılır gibi.

ya inanın okuduğun şehre 2 yıldır alışamadım ben. küçük bi şehir. sosyal ortamı yok. -ben gezen tozan, sergi olsun bi etkinlik olsun katılan biriyim. ama burda bişi yok. üni ama evden okula okuldan eve tarzı. sıkıcı oluyo belkide bundan tahammül etmişimdir ama baktım sınırı aşıyolar bik bik konuştum bende...

Ohoooooo hem II. öğretimsin hem de ders çıkışı sizin eve geliyorlardı he?
Yok kardeşim yok ya! Ne yapıyordunuz,sahura mı kalkıyordunuz?
Yatıya kalma konusuna hiç girmiyeyim..

Ohoooooo hem II. öğretimsin hem de ders çıkışı sizin eve geliyorlardı he?
Yok kardeşim yok ya! Ne yapıyordunuz,sahura mı kalkıyordunuz?
Yatıya kalma konusuna hiç girmiyeyim..
haklısınız. ben kırmak istemiyorum ağzımdan yanlış bi söz çıksın istemiyodum böyle oldu..
kurs arkadaşım mesaj attı bana haklısın sen diye.
bende birden sert çıkışmış olabilirim dedim. o, ben sana kırgın değilim söylediklerin için, haklısın, onları getirmemem gerekirdi vs. bir sürü şey yazdı. haklı görüyorum seni aşırı oldu vs. dedi. annemde kendisi oturmaya gelsin dedi, annemle de konuşmuşlar kötü hissediyomuş kendini. bende ona sen oturmaya gelirsin arada otururuz dedim...
en baştan olması gerektiği gibi...

ortaokul arkadaşımı da sildim, arkadaşım beni aricak, biz ayrıldık ben kötüyüm böyle böyle oldu dicek bende ona ben hürremi izliyorum dicem. yok valla yok gerçekten sorun bende galiba. bir daha onunla da görüşmek istemiyorum. yalnızlık en güzeli galiba...

Ben olsaydım onunla da görüşmem..
Tüm bu işleri başına saran zaten o değil mi?

Ben olsaydım onunla da görüşmem..
Tüm bu işleri başına saran zaten o değil mi?
mesajında uyumadığını filan söylemiş. okulda da gördüm gerçekten kötüydü. öyle olduğuna inanmasam onunla da hiç görüşmem. zaten samimi olmicam kimseyle buna kesinkes karar verdim. çok takar çok üzülür böyle bi huyu var bunu biliyorum. düşüncesizlik etti gerçekten ama asıl canımı sıkan diğer kızların tavırlarıydı o da pek umursamadı yada ona normal geldi bilemiyorum ama ben herşeyi söyleyince aslında haklısın evet dedi. memleketlim ailecek tanıyoruz bi anda hayır senle de konuşmicam demek istemdim, annemde doğruladı konuşmuşlar dedim ya çok üzülüyo filan dedi onun üstüne bende seninle görüşürüz dedim ama dediğim gibi samimi olmicam kimseye güvenmicem....

bunlar öğrencilik yıllarında yaşanması normal şeyler, sadece üst üste gelince siz dolmuşsunuz..ama şu da bir gerçek siz başkası hakkında argo-küfür kullandıgınız için sevgilinizin size trip atması bence hiç normal degil o 7/24 çok mu sakin.. malesef bana sevgilin bahanesini bulmuş gibi geldi ..ayrıca sana tavsiyem bu işin arada sıradası olmaz ya bitsin ya devam etsin.. net olmasını iste.. yoksa çok üzülürsün canım söylüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…