• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum

ecz_qirl

her gıdı$ bır ba$Lngctr .
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
283
0
96
İstanbul
arkadasalr 3 ayLık bı ılıskım var cok seyler alattık benım aılem yuzunden sevgıLım le aramda bı sorun yok ama benım heycanım da yok aşık değıLım ama evet sevıyrm .. ve onun benı canından cok sevdıgındn adım kadar emınım ama yınede mutsuz olmamı engellemıyo .. evde kımse bılmıyo mesela ablam ve annem yanımda olan kımse yok aılemden ... ıs stresı ev ust uste gelınce ne yapmam gerektıgını bılmıyrm ondan zaman ıstesem hayal kırıklıgına ugratırım onnda cunku annesı babası aılesı bılıyo ve ıstıyo offf napıcam yaaa .. desem kı aklımda kalbımde baskası var tm ama .. ne aklımda nede yuregımde kımse yok . o da ordamı bılmıyrm

cnm madem mutsuzsun bence seviyorum diyorsun ama şüphe duyuyorsun madem emin değilsin ayrıl en doğrusu bu zaten

Aynı durumdayız şu anda seninle.
Beni çok seven ama benim sevmediğim biri var, daha doğrusu iyi biri diye seviyorum ama aşık değilim sende olduğu gibi.
Ve yine aynı şekilde benim de kalbimde başka biri yok. Tamamen boşum.
Ve muhakkak onunla beraber olamayacağımızdan bahsedeceğim ona.
Sevmediğimiz insanlarla ne diye devam edelim ki sevgili gibi görüşmeye?
Hem bu bizim önümüzü tıkar. Bilinçaltı bu durumu şöyle algılıyor : Şimdi bu çocuk beni çok seviyor, ben onu bırakmayayım yoksa yalnız kalırım. Kimse onun gibi sevmez beni vs.
Böyle olumsuz şeyler giriyor bilinçaltımıza.
Bence ne olursa olsun bizim de kalbimizi attıracak biriyle olmak varken aşık olmadığımızla işimiz olmasın.
Arkadaş olarak kalmak iyi olur ama onlar aşık olduğu için bizimle arkadaş da kalamazlar, zor bir durum.
Kökünden bitirmek lazım bence. Daha ben de yapamadım bunu.
Arkadaşlığa çevirmeye çalışacağım ilişkimi. Sen de deneyebilirsin hayatından tamamen çıkmasını istemiyorsan.
Bi de hayalkırıklığına uğratmak var onları. :26:
Ama daha uzun bir süre oyalamaktansa şimdiden bazı şeyleri belli etmek gerek ki umut etmesin karşıdaki insan da.

Bir de ailesi biliyorsa nolmuş? O kısmına takılma bence. Sonuçta ilişkiyi yaşayan iki kişidir. Aileye ne ki senin verdiğin karardan? Gönlünce davranmalısın.

bizimkiler karsılar sevgıLı olaylarına .. oğrenmıslerdı coocuk o kadar kufur yedı ettı flna ma yınede vazgecmedı .. mutsuzlugumun sebebı o degıl doğru ıfade edemyrm kendımı sevıyrm bundan emınım ama hycanım eskısı kadar yok kou gıden seyler olunca o da oldu heralde

:27::27: Yazdığını bir daha oku istersen.
Aşık değilim, heyecan yok diyorsun. Aşksız, heyecansız sadece seviyorum dediğin biriyle olmak istiyorsan devam et tabi.

Bu arada hala senin gibi kızlar kaldı mı bu devirde? Hem daha liseye gidiyormuşsun profilinde yazdığına göre.
İşin içine aileleri nasıl sokabiliyorsunuz? Daha küçüksünüz zaten.
Üstelik 3 aylık ilişki daha yahu. Bu ne hız.
Hepimiz bir ilişkiye başlarken ailemize danışsak ooohooo...

Back
X