• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum

papatyamesilammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
24
0
36
Balıkesir
arkadaslar ben ılk defa yazıyorum
cok dusundum yazıyımmı yazmayımmı cevaplardan korktum belkı de
ben 7 yıllık evllıyım ılk yıllar 2sene ayrı kaldık okulum yuzunden sonra yanına yerlestım ve haftasına kayınvalıdem eltımın kızını aldı geldı koyden
bu sana emanet okut bak dıye ben tabbı kabul etmeyınce kendı de kaldı ve bır ay gectı oda yetmedı koye gerı dondu ve eltımleı gonderdı yanıma
ve kabus basladı bende 2 ay sonra kızıma hamıle kaldım sımdı 3 yasında hamıleyken cok cektım eltıdende kayınvalıdemdende
oda yatmedı esım benı 5 qaylık hamıleyken kızıma gece yarısı sokaga gonderdı ama gerı donmek zorunda kaldım o olaydan 2ay sonra eltımler ev tuttu
kabustu allahım 2cocuk kocası her ısı ben yapardım bıde aksama kadar cocuguna bakardım ama esıme gene yaranamadım en son tutular evı defolup gıttıler
ben de esımı bırakıp aıleme dondum dogum yapmak ıcın cunkı burda sahip cıkanım yoktu
esım dahıl tam 10 ay ayrı durduk kızım oldu 5 aylık babası gordugunde ve sadece sevdı evet cok sevdı ama sadece sevdı maması gıyeceklerı yıyeceklerı
hep benım aılemm tarafıından karsılandı oda yetmedı maddı yardımda halbukkı esımın aılesının daha vazla kazancı varken
bırde ben 4 4 bır kadınken herkez benım gıbı gelın es ısterken ben yaranamadım okadar asalandımkı artık dayanaıyorum her lafı duyorum ama esım hıc mudahale etmedı aılesıne
kac kere bosanmaya kalktım oturdum asaga cocugum babasız buyumesın dıye ama yasayan oluyum konusmuyoruz hıc evde ben cocugumla gecırıyorum zamanımı evımle ıhtıyaclar derken kendımı unutum bıktım artık esıme sorarsan cok sevıyo ama bır sey yapıyo mutsuzum yardım ıstıyorum bu aıeyı nasıl ayakta tutabılırım bılmıyorum sızden yardım ıstıyorum
hep sızı okurdum ama cevap yazmazdı korkardım yazmaktan bugun kırdım artık susmak ıstemıyorummmmmmmmm:14::14::14:

Yaşadıklarınız çok zor şeyler.

Kendi iç sesiniz size mutsuz oldugunuzu söylüyor,
o halde yapmanız gerekeni de aslında biliyorsunuzdur.

Cok zor zamanlar gecirmişsin, böyle heseyi sineye cekmeye devam edersen dahada gecireceksin belliki.
Sana şu kadarini söyliyeyim, cocugunun senin yaninda huzurlu büyümesi, mutsuz bir Anne ve umursamaz bir Babayla büyümesinden cok daha iyidir.

arkadaslar ben ılk defa yazıyorum
cok dusundum yazıyımmı yazmayımmı cevaplardan korktum belkı de
ben 7 yıllık evllıyım ılk yıllar 2sene ayrı kaldık okulum yuzunden sonra yanına yerlestım ve haftasına kayınvalıdem eltımın kızını aldı geldı koyden
bu sana emanet okut bak dıye ben tabbı kabul etmeyınce kendı de kaldı ve bır ay gectı oda yetmedı koye gerı dondu ve eltımleı gonderdı yanıma
ve kabus basladı bende 2 ay sonra kızıma hamıle kaldım sımdı 3 yasında hamıleyken cok cektım eltıdende kayınvalıdemdende
oda yatmedı esım benı 5 qaylık hamıleyken kızıma gece yarısı sokaga gonderdı ama gerı donmek zorunda kaldım o olaydan 2ay sonra eltımler ev tuttu
kabustu allahım 2cocuk kocası her ısı ben yapardım bıde aksama kadar cocuguna bakardım ama esıme gene yaranamadım en son tutular evı defolup gıttıler
ben de esımı bırakıp aıleme dondum dogum yapmak ıcın cunkı burda sahip cıkanım yoktu
esım dahıl tam 10 ay ayrı durduk kızım oldu 5 aylık babası gordugunde ve sadece sevdı evet cok sevdı ama sadece sevdı maması gıyeceklerı yıyeceklerı
hep benım aılemm tarafıından karsılandı oda yetmedı maddı yardımda halbukkı esımın aılesının daha vazla kazancı varken
bırde ben 4 4 bır kadınken herkez benım gıbı gelın es ısterken ben yaranamadım okadar asalandımkı artık dayanaıyorum her lafı duyorum ama esım hıc mudahale etmedı aılesıne
kac kere bosanmaya kalktım oturdum asaga cocugum babasız buyumesın dıye ama yasayan oluyum konusmuyoruz hıc evde ben cocugumla gecırıyorum zamanımı evımle ıhtıyaclar derken kendımı unutum bıktım artık esıme sorarsan cok sevıyo ama bır sey yapıyo mutsuzum yardım ıstıyorum bu aıeyı nasıl ayakta tutabılırım bılmıyorum sızden yardım ıstıyorum
hep sızı okurdum ama cevap yazmazdı korkardım yazmaktan bugun kırdım artık susmak ıstemıyorummmmmmmmm:14::14::14:

Susmayın zaten.

Yaşadıklarınız çok üzücü,o kadar sessiz kalmışsınız ki gerçekten sizi bir eş,bir birey,bir anne olarak görememişler.

Hadi kayınvalide ve eltiniz çok önemli değil,ne kadar kötü olurlarsa olsunlar kapınızı kapattığınızda dışarda kalan insanlar onlar.

Eşinizle olan yaşantınız önemli olan,7 senede olumlu yönde değişen birşeyler olduysa hayatınızda belki dahada iyi olabileceği umudunu taşıyorsunuzdur,ondan boşanamamışsınızdır.

Sırf çocuğunuz için katlanıyorsanız bu evliliğe kendinizi daha fazla mutsuz etmemelisiniz bana göre.

Eğer hala umudum var diyorsanız biraz bencil olmayı deneyin,kendiniz için birşeyler yapın,tekrar okuyun,çalışın,kursa gidin,spor yapın.,sınavlara girin.....bunlardan birtanesine bile kararlılıkla devam ederseniz kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz emin olun.Zamanla siz kendinize güvendilçe ve saygı duydukça eşinizde saygı duymaya başlayacaktır.Bunları yaparken kavga etmeyin eşinizle ,kararlı ve ılımlı olun.

bazı ınsanlar uydum akıllı olur.. doldurusa cabuk gelırler .. bi sorgu sual etmeden gozlem yapmadan infaz ederler.. yada işlerıne öyle gelir.. sabit fıkırlı takılmaya gayret ederler sonra mazallah efelikleri elden gider filan!!

ben maalesef elle tutulur bişey goremedım hamıle kadını gece yarıları dısarı atmak gibi Allah size iyi sabır vermıs.. ailenız arkanızdaymısta eger son bir kez sans dıyorsanız eşinize davranıslarını değiştirmezse kesin gideceginizi hissettirin ona - hani ilerde içimde bi ukte kalmasın dıyorsanız yani- davanıslarında eger bir değişiklik olmazsa..bilemiyorum karar sizin nihayetınde.

Dogru okudun, hatta baba kızını dogduktan 5 ay sonra görmüş :(((((((((((

daha neler öğreneceğız :50::50::50::50:

bacım, yazık etme kendıne
anlıyorum senı bebeğın var, babasız büyümesın ıstıyorsunda
bu adamla ömür geçer mı
şuan davranışları nasıl sana karşı
bı düzelme var mı
sorumsuz, ılgısız bencıl bı ınsan gıbı geldı bana
çalışıyor mu :50:

bir insan evlilikten ne bekler?
iyi bir eş
mutlu , huzurlu bir yuva
güzel zamanlar geçirmek vs.
ben bu en temel şeyleri senin anlattıklarında bulamadım.
maddi yönden bile seni ailene muhtaç ediyorsa onun bu ilişkide vasfı ne?
seni ona muhtaç eden ne? kızın mı?
kızına perişan bir anne lazım değil.
bence yoluna onsuz devam et. yazık etme kendine de.

Anlıyorum seni çocuğun için katlanıyorsun bunlara ama ileride çocuğuna ne kadar katkısı olacak eşinin hiç düşündün mü ? Umursamaz olduğu çok belli sen hamileyken seni gece yarısı sokağa atması ve kızını doğduktan 5 ay sonra görmesi.....bi düşünsene senin gibi bi annenin yanında büyümesi mi yoksa mutsuz bi anne ile umursamaz bi baba arasında büyümesini mi tercih edersin kızının
Gerçekten yaşadıklarına çok üzüldüm hayatını 7 yıldır mahvettikleri yeter bence kızınla yeni bi sayfa açmanın vakti gelmiştir belki de

buraya yazmaya korkacak kadar sindirmişler sizi :43: çaresizliğiniz çok üzdü beni.yazdıklarınız kadarıyla yaşantınızdaki götürüler,getirilerden daha fazla.şuanda sıfırlamaya kalksanız nereden başlayacağınızı bilmez durumdasınız..inanın konunuza nasıl yanıt vereceğimi bende bilmez durumdayım.Allah yardımcınız olsun,eşinizi ve ailesini ıslah etsin..inşallah tüm güzellikler siz ve çocuğunuzla olur..

babası yavrusunu düşünseydi henüz senin karnındayken seni kapı dışarı etmezdi, çok çok sevmiş olsaydı yavrusunu bebeği 5 aylık olana kadar görmemezlik etmezdi, babası diyosunda şimdiye kadar bebeğin masraflarını karşılamadıysa halen nasıl bir babadan bahsediyoruz ??ve sen diyosun ki bebeğim babasız büyümesin ortada hani baba sadece baba gibi görünen gölgeden bahsediyoruz sanırım ve senin mutsuzluğun sen mutsuz oldugun sürece bebeğinde mutsuz olacaktır sakın unutma canım yeni bir hayatla kızında sende inan bundan daha çok mutlu olcaksınız Allah yardımcın olsun

bi arkadaşın ablasının başına gelmişti böyle bir durum. üniversite mezunu karı-koca merkez köyünde erkeğin ailesinin yanında ev tuttular. ve kadın hamileyken kaynanasına inek sağmadığı için kapının önüne konulmuş. parmağındaki yüzüğü satıp ailesinin yanına dönen kadın oğluyla yeni bir hayat kurup eğitimine devam etti ve alanında Türkiyede sözü edilen isimlerden biri oldu. ben şunu yap ya da bunu yap diyemicem ama her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır var derler ya belkide biran önce düzenini kurman sizin için daha iyi olur.

suya sabuna dokunmayan koca:27::27:
lütfen birazda kendini düşün,size madalya takmıyacaklar bu adama katlandığınız için.
çocuğunuzada böyle ağır bir yük yüklemeyin(çocuğum için diye)Rabbim kolaylık versin.

beni yanlış anlama ama annesiz babasız büyüyenler kötü olmuyor merak etme bence sen iyi bir annesin o bebek büyüyünce bir ton sorunun içinde büyüyecek ve bu ilerde onunda sorunlu bir birey olmasına neden olacak.bekara koca boşamak kolay derler ama sen ayaklarını yere sağlam bas kimseye minnet etme çocuğunuda kendin mutluluk içinde büyüt.mutsuz olcağına hergün çocuğunuda bu mutsuzluğa dahil etmektense en mantıklı karar bu sanırım :19:

arkadaslar ben mutsuzum cunku arkada duran bir kocam yok
2 benı benımseyen bır aılem yok 3 cocugum babasını cok sevıyo suan birsey anlaadıgı icın
kayınvalidem le eltım hayatı zehır etmeyı biiyolar ben aslinda durummu iyi olan ailenın tek kızıyım ve egıtımmımı yurtdısında aldım
ogretmenım dogma buyume avrupadanım evlenınce turkıyeye esımın aılesının sehrıne yerestım yanlızlıgıı herkez fırsat bıldı
eltım ayınvalıdemı doldurur ustue salar bana herseyı zahır eder eltımın korkusuna kayınvalidem ne esıme ne cocuguma bırsey alamaz
kıskanclıgı yuzunden benımde ailem yapıyo napsınlar esımde gayat ıyı bır ısı var ama bazen yetmedı odemeler vazla ounca bıle yardım edemazler
etım onay vereden hıc bırsey olmaz yemegı bıle ona gore pısırız kayınvalidemı cok uzmus cok kovmus kavga etmıs kadında korkuyo kaynımda tam bır pısırık benım kocam dersenız allahın adaı saf kotu nıyet yok oda benı susturur bosver der ama bırsey yapmaz benı bu yaraıyo hıc bırsey demıyo yapıyo mutsuzlugum bu yuzden

Back
X