• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuzum

daha neler öğreneceğız :50::50::50::50:

bacım, yazık etme kendıne
anlıyorum senı bebeğın var, babasız büyümesın ıstıyorsunda
bu adamla ömür geçer mı
şuan davranışları nasıl sana karşı
bı düzelme var mı
sorumsuz, ılgısız bencıl bı ınsan gıbı geldı bana
çalışıyor mu :50:

aynı hıc konusmayız takı bırı gelip yanı eltım bırsey yumurtlamazsa sorun hep ondan kaynaklanıyo o ona bu bunqa derken kayınvalidem acar pis agzını ne ben kalırı ne namus
gecen ay namusuma bile iftıra ettı sonra ben yanlıs anlamısım oglum senın arkdasın orhandı o dedı yolda selam vereıyorum sankı yasak

arkadaslar ben mutsuzum cunku arkada duran bir kocam yok
2 benı benımseyen bır aılem yok 3 cocugum babasını cok sevıyo suan birsey anlaadıgı icın
kayınvalidem le eltım hayatı zehır etmeyı biiyolar ben aslinda durummu iyi olan ailenın tek kızıyım ve egıtımmımı yurtdısında aldım
ogretmenım dogma buyume avrupadanım evlenınce turkıyeye esımın aılesının sehrıne yerestım yanlızlıgıı herkez fırsat bıldı
eltım ayınvalıdemı doldurur ustue salar bana herseyı zahır eder eltımın korkusuna kayınvalidem ne esıme ne cocuguma bırsey alamaz
kıskanclıgı yuzunden benımde ailem yapıyo napsınlar esımde gayat ıyı bır ısı var ama bazen yetmedı odemeler vazla ounca bıle yardım edemazler
etım onay vereden hıc bırsey olmaz yemegı bıle ona gore pısırız kayınvalidemı cok uzmus cok kovmus kavga etmıs kadında korkuyo kaynımda tam bır pısırık benım kocam dersenız allahın adaı saf kotu nıyet yok oda benı susturur bosver der ama bırsey yapmaz benı bu yaraıyo hıc bırsey demıyo yapıyo mutsuzlugum bu yuzden

eltinizden uzak bir yere taşınsanız, görüşmeseniz olur mu? Eşiniz kötü niyetli değil anlattığınız kadarıyla, belki uzak olursanız evliliğiniz yürür...

Back