• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum..!

kalbimecruh01

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
38
1
6
35
Adana
Dün paylaşmak istedim bu forumu buldum hemen üye oldum. yaklaşık 1 yıldır evliyim severek evlendik ama evlenince herşey değişti. Anladım ki tanıyarak evlenmek diye birşey yokmuş, evlenince tanımak varmış.
Evlendikten sonra eşimin ne kadar olumsuz yönleri varsa hepsini gördüm. ben dört dörtlük yetiştirdim kendimi. yemek, ütü, düzen, temizlik, herşey.. ama o hep kusur bulma çabasında, hep agrasif, hep benim dediğim olsun diyen biri. o kadar kavgalar ettik ki bu 1 yıl içinde.. şuan 8,5 aylık hamileyim. oğlum olacak. çok ağlıyorum kimseye belli etmiyorum mutsuzluğumu. bazen çok iyiyiz bazen birbirinden nefret eden 2 kişiyiz. böyle bir karmaşa.. hep arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ben hep yalnız kalıyorum.. oğlumuz doğunca düzelicem diyor hiç inanmıyorum.. hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Evliligin ilk yılları sıkıntılı geçer.
Sabret düzelecektir
Bebek geliyor bak

"ben dört dörtlük yetiştirdim kendimi" derken? 8.5 aylık hamile bir kadını üzmek istemem ama bu ifaden ile insanın aklında kocaman bir soru işareti oluyorsun...Umarım bebeğinizle beraber yuvanız da huzura erer.Nacizane tavsiyem: Kimse dört dörtlük hatta dört üçlük bile değildir.Sorunlar karşılıklıdır çözümler de öyle olmak zorundadır..

Oglumuz Dogunca düzelcem ne yaaaa, simdi neden degismiyormus? Konusa biliyorsunuz demekki bu iyi aslinda, ama karsinizdaki kendine düskün biri olunca isiniz zor...belki bi ümit bebek olunca sorumluluk sahibi olabilir,böyle olabiliyor birden degisiyolar ama siz buna bukadar baglamayin kendinizi...tam acmamissiniz konuyu ama belki diyorum sizde hamilesiniz,hormonlar felaket durumda,duygusalsiniz normalin üzerinde, belkide ufak seyler gözünüze büyük geliyor, maalesef evliligin tadina varamadan hamile kalmissiniz, allah saglila kucaginiza almayi nasip etsin... Bence hic kafaniza takmayin daha, bebeginizi düsünün, sizin üzülmeniz onada yansiyor, suan kendiniz ve bebeginiz icin yasayin, esiniz ne yapir ilgilenmeyin, bi dogumunuz olsun allahin izniyle biraz zaman gecsin, kendinizi toparlayip daha sakin düsüne bilirsiniz bence, belkide ozaman cogu seyi farkli görceksiniz... Son haftalariniz tadini cikarin, bebeginizin hayaliyle olun, baska bisey düsünmeyin....

Bence arkadas dortdortluk yetistirdim kendimi derken,evliligin sorumluluklarini alabilen biriyim demek istedi yani ev icindeki kadinin ustlendigi sorumluluklari!
Birbirinize alisiyorsunuz zamanla hersey rayina oturur.

Dün paylaşmak istedim bu forumu buldum hemen üye oldum. yaklaşık 1 yıldır evliyim severek evlendik ama evlenince herşey değişti. Anladım ki tanıyarak evlenmek diye birşey yokmuş, evlenince tanımak varmış.
Evlendikten sonra eşimin ne kadar olumsuz yönleri varsa hepsini gördüm. ben dört dörtlük yetiştirdim kendimi. yemek, ütü, düzen, temizlik, herşey.. ama o hep kusur bulma çabasında, hep agrasif, hep benim dediğim olsun diyen biri. o kadar kavgalar ettik ki bu 1 yıl içinde.. şuan 8,5 aylık hamileyim. oğlum olacak. çok ağlıyorum kimseye belli etmiyorum mutsuzluğumu. bazen çok iyiyiz bazen birbirinden nefret eden 2 kişiyiz. böyle bir karmaşa.. hep arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ben hep yalnız kalıyorum.. oğlumuz doğunca düzelicem diyor hiç inanmıyorum.. hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Bence de inanma. Bu adam hiç düzelmeyecek. Sünnet de olsa, askere de gitse cinsiyet de değiştirse her zaman sorumsuz ve evinden uzak olacak. Maalesef bu adamı düzeltecek hicbir yöntem de yok.

ilginize teşekkür ederim.. kendimi çok yalnız hissediyorum. evlilikten gördüğüm tek şey pişmanlık..!!
Bebeğim doğunca nasıl hissederim bilmiyorum ama bebeğim için doğru bir baba olmayacağına eminim.
Beni o kadar seviyordu ki kaybetmemek için elinden geleni yaptı. evlendik daha ilk aydan çocuk istedi ben istemedim, dediğiniz gibi evliliğin tadına varamamışken ne bebeği.. ama 4. ayımız da hamile kaldım üstelik kötü giden bir evlilikken bu.. Çalışmadığım için annesi çok baskı yaptı çalış çalış çalış dedi ailesinden de nefret ediyorum. çünkü cahil insanlar. kültür farkımız bambaşka.
o kadar pişmanım ki anlatamam. zamanı geri döndermek mümkün olsaydı o arkadaş ortamında tanıdığım bugün eşim olan bu adama selam dahi vermezdim. ama bilemiyorsun ki insanın içini.
Şu an ' iyiyim' rolünü oynayan ve sadece bebeğimi bekleyen biriyim.

ewliliğin ilk yılları hep böyle midır ya? sanırım alışma dönemi bu.alışana kadar sıkıntılar oluo galiba.nekadar flört de tanısan da ewlenince sorunlar çıkıyor işte.

Benim anlamadığım bu kadar tartışma arasında hangi ara bebek kararı aldınız da hamilesiniz.. Sorunlu bi ailede bi bebeğin psikolojisini düşünmeniz gerekmezmiydi..Hemde eşinizi evlendikten sonra tanıdığınızı söylerken. Sizce herşeyi sorun eden biri % 100 değişen bi insan bebeğin hatrınamı değişek acaba.. Sizi onca yıl tanıyıp severek enlenip bu denli üzen biri. Eşiniz kesinlikle bi psikoloğa gitmeli hem sizin hemde bebeğinizin huzuru için.:34:

Benim anlamadığım bu kadar tartışma arasında hangi ara bebek kararı aldınız da hamilesiniz.. Sorunlu bi ailede bi bebeğin psikolojisini düşünmeniz gerekmezmiydi..Hemde eşinizi evlendikten sonra tanıdığınızı söylerken. Sizce herşeyi sorun eden biri % 100 değişen bi insan bebeğin hatrınamı değişecek acaba.. Zaten bebeğiniz karnındayken üzüp ağlatıyormuş sizi bu bebeğide etkiliyo haliyle.Sizi onca yıl tanıyıp severek enlenip bu denli üzen biri. Eşiniz kesinlikle bi psikoloğa gitmeli hem sizin hemde bebeğinizin huzuru için.:34:

Oyoyooy oooyyyy bizim bebiş biraz annemizi duygusalmı yapmış :emir_bebek::nazar::D Kocişinin her dediğine alınırmı olmuş. Kıyamam ki . İnsanlar anne babalarıyla bile, kocalarıyla paylaştığı şeyleri paylaşamaz. Anne babamızla bile tartışıp kavga ediyorsak herşeyi paylaştığımız eşlerimizle illa tartışırız. Adet psikolojisi annelik psikolojisi baba olmaz oondan psikolojisi vs vs. her birinde ben eşime çatarım anlamıyorsun derim beni :D Allahtan adamcağız anlayışlıda kötü birşey olmuyor :1: Sabret bebiş bir doğsun . Sonra anlarsın akla karrayı . Kendini eşine değil kendine içindeki kelebeğe yor.

Aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım tek farkımız benim bebeğim yok çünkü güvenmiyordum eşime riske atamadım Allah yardımcın olsun az sabret madem düzelecem diyor en azından hesap sorabilecek bir nedenin olacak eğer değilmezse inşallah düzelir

Başka arkadaşlarınızın evliliklerinde mutlu olduğunu düşünmek sizi eşinizden daha çok soğutur ben dışarıdan çok mutlu gözüken ama şu an maalesef boşanmış kişiler tanıyorum.

Bence hamile olduğunuz için bu evliliği iyileştirmeye odaklanmalısınız.

Herşey üst üste gelince insan zorlanır.Yeni evlilik,hemen hamilelik,yeni bir hayat....elbette kolay olmayacak.

Eşiniz ile zorla evlendirilmediğinizi düşündüğüm için sizden ricam şunu düşünmeniz "Siz neden bu evliliğe evet dediniz?"
Eşinizin olumlu yönleri neler?....vb
Bunları bir daha hatırlayın lütfen eğer hiçbir artısı yoktu derseniz o zaman size şunu söyleyebilirim bunu bilerek evlendiniz ve artık hamilesiniz.
Bu seçimi yaptığınız için sorumluluğunu da almalısınız.
Önce siz eşinizi kabul etmeyi başarın bence o zaman onunda size karşı davranışaları düzelmeye başlayacaktır diye umuyorum.

Allah hayırlı evlilik nasip etsin inşallah.

Snn durumunn hemen hemen aynisni de yasadm .. dogunca degisiyor bebekle hayatn renkleniyor. Ama o donemde zor bir süreç... sabredrk o gunlrri atlatrsn .. bn atlattm ama illaki baska sorunlr cikiyor. Hayatta ilk kendn icin,, snraaa oglun icn snra esin icn yasicaksn..
O sna olumsuzsa sen ona dha olumlu davraaan. Naptgnn frkina varsiin.. ama hamilelgn son gunlerini kendne zehir etme ltfnnn.. cok guzel gunler. Bebek doogunca kendni unutucksn bi suree, esini dee :-) :-)
Üzülme inan, o gunlrini yaşaaaa:-) dinleeen bol boll
.. suan asiri yorgnmdaa, sni ark olrk eklicem.. msj atrm snaaa.. üzülmeeeee... tmm canim..
İyi aksamlr

Benim anlamadığım bu kadar tartışma arasında hangi ara bebek kararı aldınız da hamilesiniz.. Sorunlu bi ailede bi bebeğin psikolojisini düşünmeniz gerekmezmiydi..Hemde eşinizi evlendikten sonra tanıdığınızı söylerken. Sizce herşeyi sorun eden biri % 100 değişen bi insan bebeğin hatrınamı değişek acaba.. Sizi onca yıl tanıyıp severek enlenip bu denli üzen biri. Eşiniz kesinlikle bi psikoloğa gitmeli hem sizin hemde bebeğinizin huzuru için.:34:

hamile kalana kadar bu kadar tatsız değildi hayatım.. gene tartışmalarımız oluyordu ama uzun sürmüyordu bi şekilde düzelebiliyorduk. sevgim de vardı ne olursa olsun. kırılsam da hemen düzeliyordum. sanki ben hamile kalınca kendini garantiye aldı daha bir asileşti.. bilemiyorum ki herşey nasıl bu şekilde kötüye gitti :( psikologa gitmeyi kabul ediyor çok sinirli olduğunu da kabul ediyor ama hep bugün yarın.. işlerini bahane edip erteliyor sürekli.. Allah bana sabır veriyor sanki dayanıyorum işte. bir an önce şehirdışına gitsin de orda kalsın diye dua ediyorum.

Es secimi bence kumar gibi, iyi oynuyorum sansan da sansin yaver gitmezse gitmiyor. dilerim duzelir araniz, sen simdiden maddi birikime basla ne olur ne olmaz.

Back
X