Esinizin de size yardimci olmasini sağlayın.
Yapmıyorsa hersey dort dortluk olacak diye siz de ugrasmayin.
Yapacak bir sey yok.
Ev islerine birazcik ara vermekle cok bisey kaybetmezsin sende cikip bi alisveris merkezine gidip alisveris yap kendini mutlu et esin boyle gorunce oda gelmek isticektir yada nereye diye meraklanicaktir emin ol bi zaman sonra oda gelmeye baslar
Işe boğulmayın o kadar.
Bir hafta temizlik olmayıversin.
Pislikten, dağınıklıktan ölmüyor insan, iki kişinin kirlettiğini tek başınıza temizlemek için uğraşmayın o kadar.
Yemek işini de aksatın biraz, mecburen yemeğe çıkarsınız aksarsa.
Hem yemek yapma vakti size kalır, hem beraber dışarı çıkmış olursunuz.
Eşinizle konuşmuşsunuzdur mutlaka, bunaldığınızı fark etmiyor mu?
seni anlıyorum ben bu hisleri çok yaşadım zamanında ama çocuğun yoksa rahatça sende gezip tozabilirsin spora gidebilirsin alışverişe falan sende biraz eşini sensiz bırak ki anlasın değerini o senin yanında ama ruhen sana yaklaşamamış koltuk televizyon falan öyle mutlu heralde karım da bişey istermi birlikte vakit geçirelim demez genelde erkekler o yüzden kendine değer ver kendini mutlu edecek şeyler yap yanlız yapmak belki hoşuna gitmez ama yap
Bu erkeklerin hepsi mi aynı model? Evde hizmetini yapan var nasıl olsa. Karısı mutlu mu mutsuz mu umurlarında değil.
Yapılacak tek şey var: Sen nasıl mutluysan öyle yaşa. Seni mutlu eden şeyleri yap. Şimdiye kadar hem işte, hem evde çalışmışsın, kıymetin bilinmemiş, devam edersen de bunun adı fedakarlık olmayacak. Bir evlilikte eğer fedakarlık söz konusu olduğunda bir kişi "feda" edip diğeri bu işten "kar" elde ediyorsa buna evlilik değil, ticaret derler.
Önünde koca bir hayat var, bu hayat senin hayatın. Nasıl mutlu isen öyle yaşa. Sen onu mutlu etmek için herşeyini feda ederken o hiç bir çaba göstermiyorsa, senin mutsuzluğunu görmüyorsa, bence sen de bırakmalısın fedakarlığı.
Bir de sana tavsiyem nasıl olsa çalışıyormuşsun, haftada bir ya da iki haftada bir temizlikçi al, bırak ev işlerini. Gör bak nasıl kıymetin biliniyor.
Allah yardımcın olsun...
Mutsuzum hayatım evle iş arasında geçiyorhafta sonları yemek pişirmek, temizlik yapmak gibi ev işleriyle bitiyor. Eşim evi full pansiyon bir otel gibi kullanıyor evdeki koltukla bütünleşip hiç yardımcı olmuyor bana evliliğin tüm sorumlulukları benim üzerimde arkadaşlarım ailem başka şehirde yaşıyor yalnız hissediyorum kendimi değersiz hissediyorum ( galiba çok bunaldım
eşine diyeceksin ki,hayat müşterek,ben de çalışarak eve katkıda bulunuyorsam sen de ev işlerine yardım edeceksin.yok eğer işlere yardımcı olmayacaksan ben işten çıkarım ev işleriyle uğraşırım,sen de evin geçimini sağlarsın
ay bu kadar umursamaz adam boyle denildiginde tehdit gorup duzelir mi sizce?
hem kadın niye ekonomik ozgurlugunden vazgecsin.
boylelerine maşayı gostermedikce hayat onlara guzel. anneleri de omrunu temizlikle hizmetle gecirmistir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?