mutsuzum :((

34bta26

kendime yeni bir ben lazımmmm
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
4.743
2.891
248
Mutsuzum hayatım evle iş arasında geçiyor hafta sonları yemek pişirmek, temizlik yapmak gibi ev işleriyle bitiyor. Eşim evi full pansiyon bir otel gibi kullanıyor evdeki koltukla bütünleşip hiç yardımcı olmuyor bana evliliğin tüm sorumlulukları benim üzerimde arkadaşlarım ailem başka şehirde yaşıyor yalnız hissediyorum kendimi değersiz hissediyorum ( galiba çok bunaldım

Esinizin de size yardimci olmasini sağlayın.

Yapmıyorsa hersey dort dortluk olacak diye siz de ugrasmayin.

Yapacak bir sey yok.

Ev islerine birazcik ara vermekle cok bisey kaybetmezsin sende cikip bi alisveris merkezine gidip alisveris yap kendini mutlu et esin boyle gorunce oda gelmek isticektir yada nereye diye meraklanicaktir emin ol bi zaman sonra oda gelmeye baslar

Sende çık gez
Hafta sonları niye temizlik ve yemeğe şartlıyosun ki kendini
Robot değilsin, sende insansın

Herşeyi tertipli düzenli hale getirirsen, zaten paşanız yardıma ihtiyacınız olmadığını düşünür
Bırak dağınık kalsın, benim de 2 elim var senin gibi dersin

Ev islerine birazcik ara vermekle cok bisey kaybetmezsin sende cikip bi alisveris merkezine gidip alisveris yap kendini mutlu et esin boyle gorunce oda gelmek isticektir yada nereye diye meraklanicaktir emin ol bi zaman sonra oda gelmeye baslar

Haftaiçi işten yorgun döndüğüm için yemek dışında pek bir iş yapmıyorum mutfağı toplayıp bırakıyorum haa bide eşimin dağıttıklarını topluyorum tüm iş haftasonuna kalıyor. hafta sonuda onuda yapıyım bunuda yapıyım derken geçip gidiyor alış veriş yapmak alış veriş merkezinde gezmek bir kahve içmek hep bir arkadaşla yapılınca zevkli olan şeyler eşim gelir ama çok mızmızlanır ben alış veriş yaparken

Işe boğulmayın o kadar.
Bir hafta temizlik olmayıversin.
Pislikten, dağınıklıktan ölmüyor insan, iki kişinin kirlettiğini tek başınıza temizlemek için uğraşmayın o kadar.

Yemek işini de aksatın biraz, mecburen yemeğe çıkarsınız aksarsa.
Hem yemek yapma vakti size kalır, hem beraber dışarı çıkmış olursunuz.

Eşinizle konuşmuşsunuzdur mutlaka, bunaldığınızı fark etmiyor mu?

fark ediyor ama benim anladığım kadarıyla yetiştirilme ortamından kaynaklı tüm bu işlerin kadına ait olduğunu düşünüyor yoksa anlamayacak bir insan değil bende bu durumu kabullenemiyorum bende kendisiyle beraber sabah işe gidip akşam geliyorum aramızda ne fark varda sadece bana ait oluyor onun üstünlüğü nedir?

seni anlıyorum ben bu hisleri çok yaşadım zamanında ama çocuğun yoksa rahatça sende gezip tozabilirsin spora gidebilirsin alışverişe falan sende biraz eşini sensiz bırak ki anlasın değerini o senin yanında ama ruhen sana yaklaşamamış koltuk televizyon falan öyle mutlu heralde karım da bişey istermi birlikte vakit geçirelim demez genelde erkekler o yüzden kendine değer ver kendini mutlu edecek şeyler yap yanlız yapmak belki hoşuna gitmez ama yap

haklısın ama 10 gündür izinde ve evde yanlız bense işe gidiyorum yani bu arada biraz yanlız kalır farkına varır diyordum ama yok anlayacağı bende soğuk davranmaya başladım pek yüz vermiyorum bugün yarın neyin var diye sorar o zaman dökücem içimi bu defada kavga edip küsmeler olur ben bunuda istemiyorum huzurlu bir ailem olsun istiyorumn beni anlayan bir eş anlaşılmayacak bişey yokki

canım eşinle açık açık konuşmak en güzeli bu şekilde içine atıyorsun dahada jötü oluyorsun hiç denemedınmı konusmayı

Esiniz evini otel sizi de hizmetci gibi görüyor sanki
Bencede sizin de herseyi mükemmel yapamayacaginizi sadece bir insan oldugunuzu ve halükarda yardima ihtiyaciniz olacagini gösterin esinize..
Zira siz bir evi paylasiyorsunuz..
Paylasmak demek her konuda yardimlasmak demek..
Erkegin eve gelince yan gelip yatmasi demek degil..
Ha tamam bütün isleri de o yapsin demiyorum..
Ama ufak bir yardim bile hem size kendinizi iyi hissettirir hem de severek yaparsiniz isinizi..

Bu erkeklerin hepsi mi aynı model? Evde hizmetini yapan var nasıl olsa. Karısı mutlu mu mutsuz mu umurlarında değil.

Yapılacak tek şey var: Sen nasıl mutluysan öyle yaşa. Seni mutlu eden şeyleri yap. Şimdiye kadar hem işte, hem evde çalışmışsın, kıymetin bilinmemiş, devam edersen de bunun adı fedakarlık olmayacak. Bir evlilikte eğer fedakarlık söz konusu olduğunda bir kişi "feda" edip diğeri bu işten "kar" elde ediyorsa buna evlilik değil, ticaret derler.

Önünde koca bir hayat var, bu hayat senin hayatın. Nasıl mutlu isen öyle yaşa. Sen onu mutlu etmek için herşeyini feda ederken o hiç bir çaba göstermiyorsa, senin mutsuzluğunu görmüyorsa, bence sen de bırakmalısın fedakarlığı.

Bir de sana tavsiyem nasıl olsa çalışıyormuşsun, haftada bir ya da iki haftada bir temizlikçi al, bırak ev işlerini. Gör bak nasıl kıymetin biliniyor.

Allah yardımcın olsun...

temizlikçi konusunu önümüzdeki 1 yıl yapamam ev kredisi ödüyoruz. (

Agizindan bal damliyor ayni beni yazmissiniz 😊
Benim hayatimda ev is önceden hergün temizlik yapardim yemek yapardim kendime eziyet ederdim
Ama allahima sükürler olsunki bana hic birzaman neden yemek yapmadin neden sunu söyle yaptinda böyle yapmadin demedi
Veee hic düsünüp bugün böyle yapcim sunu söyle yapcam diye düsünmeyin nezaman eserse yapin islerinizi
Cikin gezin nebilim spora yazilin falan iste
Ve esinizin size yardim etmiyor diye yakinmayin erkeklerin genlerinde var malesef cünkü anneleri peslerinden kosturdu getirdi etdi kaynanama sôyliyorum bunu herzaman senin sucun diye

tum yanıtlarınızı okudum ama farkettim ki sze haftasonları gelen giden yok,
evde veya bir mekanda kahve icip arkadaslık edeceginiz insan yok,
eşinize guvenmis ona yaslanmıssınız ama oda kendine keyiflerden keyif begeniyor paşam.

dunyanın en yalnız insanı olsanız dahi cıkın dısarı bos bos yuruyun,
ona da isim var diyin ve gorev verin siz yokken onları yapsın.

bir de evle is arasında bulamadıgınız fırsatı yaratarak kursa gidin,
hem arkadas edinirsiniz hem de kafanız dagılır.
yoksa ilerde kurs paranızı psikologlara harcarsınız zaten.

işinizde ızınlı oldugunuz gunler bence cıkın dolasın.. esınızle bırlıkte yapın bence ıslerı hem daha zevklı olacaktır. ama tabı erkek mılletıne göre bayanlar ıs yapar erkekler oturur...

eşine diyeceksin ki,hayat müşterek,ben de çalışarak eve katkıda bulunuyorsam sen de ev işlerine yardım edeceksin.yok eğer işlere yardımcı olmayacaksan ben işten çıkarım ev işleriyle uğraşırım,sen de evin geçimini sağlarsın

ay bu kadar umursamaz adam boyle denildiginde tehdit gorup duzelir mi sizce?

hem kadın niye ekonomik ozgurlugunden vazgecsin.

boylelerine maşayı gostermedikce hayat onlara guzel. anneleri de omrunu temizlikle hizmetle gecirmistir muhtemelen.

Son düzenleme:

denemekten zarar gelmez,belki tek başına masrafların altından kalkamayacağını düşünür ve yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…