• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum..

zamanla atarsın .Kendini çok fazla dinliyorsun sanırım rahat bırak.Böyle gidersen Allah korusun isyana girer.Çünkü elinde istediklerinin hepsi var.Dertleşebilceğin arkadaşların,Sevgisine doymayacagın ailen,Eğitimin,Hayatın bir insan daha ne ister ki ? evlilik çok ciddi bir şey o yuzden bir anda karar verme bazı şeylere.İşte benım sevgilim yok artık çevremde kım varsa sansmı versem deme.İlk olsun son olsun.Herşeyin bir zamanı vardır.Demekki sevginin daha zamanı gelmemiş.Olaylara bu yönden bakarsan mutlu olursun.Kıymet bılenlerden ol.Sana simdi birşeyler için ugras çabala böyle olunca mutlu olursun desem oyle bır durum yoksa zorla çıkaramazsın ki.O yuzden sukretmeyı bılmek lazm

Teşekkür ederim "Herşeyin bir zamanı vardır.Demekki sevginin daha zamanı gelmemiş.Olaylara bu yönden bakarsan mutlu olursun." yorumunun bu kısmını kesinlikle dikkate alıp her mutsuz oluşumda bunu hatırlıycam :)

Rica ederim.Bak mutlu oldun ble canım :) inş hep mutluluğun daim olur..

Aslında aşkı ertelemen hem iyi hem kötü olmuş 20'li yaşlarda ilk aşk tehlikeli deneyimsiz oluyorsun ,ve bulur bulmaz evlenme işine girişiyorsun henüz karşındakinin niyetini,ahlakını tanımadan
ama şu an istiyorsun diyede , gelip seni bulacak değil , buda kısmet işte , beklemede kal
Buradaki okuduklarıma göre bana rahat batmış diyebilirsiniz bazen bende kendime öyle diyorum ama mutsuzum konuya gelecek olursak herkesin isteyeceği bi ailem var annem babam her isteğimi yapar en iyi eğitimi almamı sağlarlar bir istediğimi ikiletmeden alırlar ama ben nedense mutsuzum arkadaş cevremde çok güzel.. şu ana kadar bir ilişkim olmadı istemedim yaşımın küçük olduğunu düşünüp zamanı gelince ciddi şeylerle ilgilenmek istedim belkide bu beni mutsuz yapıyor en yakın arkadaşlarımın sevgilileri var heyecanları var bir yandan isterken bir yandan böyle rahatım deyip geçiştiriyorum.. bu arada 20 yaşındayım

Aslında aşkı ertelemen hem iyi hem kötü olmuş 20'li yaşlarda ilk aşk tehlikeli deneyimsiz oluyorsun ,ve bulur bulmaz evlenme işine girişiyorsun henüz karşındakinin niyetini,ahlakını tanımadan
ama şu an istiyorsun diyede , gelip seni bulacak değil , buda kısmet işte , beklemede kal

kessinlikle haklısınız sanrım insana rahatta batıyor.. Beklemede olacağım :))

Back
X