mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
nasil basliyacagimi bilmiyorum. ben yeni evlendim. esim nisanliyken cok iyi bir insandi ne olduysa dugune aylar kala taninmaz hale geldi dugun sitresine verdim ben buarada esimin memleketine geldim aylardir yuzyuze gorusememistik hic ozlemis gibi durmuyodu ne sarildi ne baska uzuldum neyse dedim. sonra telefonuna baktim bana butun kiz arkadaslarini sildigini soylemisti ama ekliydi sordum gormedim dedi insan nasil gormez aylardir nisani atmak istedim ama yapamadim hersey hazirdi dugune haftalar kalmisti ben herseyi birakip yan
ina geldim yine affettim sonra bi kac gun sonra kizin aradigini gordum tamda benim geldigim gun yine gormedim dedi bu olayda nisan gunu oldu ben yikildim alismistim artik yine affettim her zamanki gibi bana herseyi unutturucagina dair soz verdi ben inandim. evlendik degismedi

adam en baştan göstermiş kendini işte, niye evleniyosun başka insanmı kalmadı :KK43: ne kadarlık evlisin, arayan kız kim eski sevgilisi,mi hala arıyomu

nasil basliyacagimi bilmiyorum. ben yeni evlendim. esim nisanliyken cok iyi bir insandi ne olduysa dugune aylar kala taninmaz hale geldi dugun sitresine verdim ben buarada esimin memleketine geldim aylardir yuzyuze gorusememistik hic ozlemis gibi durmuyodu ne sarildi ne baska uzuldum neyse dedim. sonra telefonuna baktim bana butun kiz arkadaslarini sildigini soylemisti ama ekliydi sordum gormedim dedi insan nasil gormez aylardir nisani atmak istedim ama yapamadim hersey hazirdi dugune haftalar kalmisti ben herseyi birakip yan
ina geldim yine affettim sonra bi kac gun sonra kizin aradigini gordum tamda benim geldigim gun yine gormedim dedi bu olayda nisan gunu oldu ben yikildim alismistim artik yine affettim her zamanki gibi bana herseyi unutturucagina dair soz verdi ben inandim. evlendik degismedi
keşke düğüne az kaldı filan demeyip atsaydın nişanı zaten nişanın amacı evleneceğin kişiyi iyice tanımak

evlenince düzeleneni hiç görmedim aksine her şey daha beterleşiyor

senin konunda olduğu gibi

telefonuna baktim bana butun kiz arkadaslarini sildigini soylemisti ama ekliydi sordum gormedim dedi insan nasil gormez

niye silsin bütün kız arkadaşlarını anlamadım.

Dügün stresi felan bahane adamlar neyse o degismezler

Zaten kendini belli etmis basta kedke hic evlenmeseydin..

Nişanlılık dönemi tanımak için herşeyi strese verip affetmek için değil hep böyle hata yapılıp sonra napcam soruları göz göre göre bu olsa gerek

Herşey hazır olmuş olsa bile herşeyi bırakabilirdin. İki üç gün ağlar sonra düzelirdin. Nasıl düzelmesini bekliyorsun ki? Üzüldüm senin adına, dualarını eksik etme Allahtan ümit kesilmez.

Her şey belliymiş, siz görmemeyi tercih etmişsiniz.
Madem bu yola kör girdiniz gerisinde gözünüz açılsa ne yazar.
Şu erkeklerin sevgisizliğini ilgisizliğini niye strese bağlarsınız bilmem.
Seven adam zor koşullarda daha da yakınlaşır sığınır sevdiğine.

Nisanliyken sizin gelmenizi istemeyen, gelince de gitsin diye dua eden biriyle evlenmeniz zaten hata.

keşke ayrılsaydınız nişanlıyken.

ayrıca şuan biriyle görüşüyor mu kesin emin misiniz?

evde sana karşı nasıl ?

kendim ettim kendim buldum. nisani atmayi cok denedim herkez cok iyi biri dedi sitresten olavilir felan filan. keske bu ise hic bulasmasaydim :( intihari bile dusundum. dort aylik evliyim. boyle hayal etmemistim artik gozletim acildi ama ne yazikki cok gec. bunu buraya benim gibi durumumda olanlara yaziyorumsakin evlenmeyin degismiyolar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X