- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
nasil basliyacagimi bilmiyorum. ben yeni evlendim. esim nisanliyken cok iyi bir insandi ne olduysa dugune aylar kala taninmaz hale geldi dugun sitresine verdim ben buarada esimin memleketine geldim aylardir yuzyuze gorusememistik hic ozlemis gibi durmuyodu ne sarildi ne baska uzuldum neyse dedim. sonra telefonuna baktim bana butun kiz arkadaslarini sildigini soylemisti ama ekliydi sordum gormedim dedi insan nasil gormez aylardir nisani atmak istedim ama yapamadim hersey hazirdi dugune haftalar kalmisti ben herseyi birakip yan
ina geldim yine affettim sonra bi kac gun sonra kizin aradigini gordum tamda benim geldigim gun yine gormedim dedi bu olayda nisan gunu oldu ben yikildim alismistim artik yine affettim her zamanki gibi bana herseyi unutturucagina dair soz verdi ben inandim. evlendik degismedi
ina geldim yine affettim sonra bi kac gun sonra kizin aradigini gordum tamda benim geldigim gun yine gormedim dedi bu olayda nisan gunu oldu ben yikildim alismistim artik yine affettim her zamanki gibi bana herseyi unutturucagina dair soz verdi ben inandim. evlendik degismedi