mutsuzum..

nadya_nadya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
31
4
16
Selam bayanlar

3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var :(

Selam bayanlar

3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan 7 sene hep umutla beklemis ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.
Aranızda bir tartışmamı geçti de söyledi? Üstünden yıllar geçmiş evlenmiş niye böyle bir şey söyleme gereği duymuş ki?

Şimdi mi aklına gelmiş bunu söylemek???
Keşke içinde saklasaymış hayırsız :KK69:

Selam bayanlar

3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var :KK43:
bu nasıl bir saçmalık ! bunu neden söyleme gereği duydu noldu da bunu söyledi?

ınanamıyorum gercekten her okudugum konuda bıraz daha şok oluyorum.. Erkekler.. Sevgılıyken oyleydı madem yalanmıydı senınle neden evlenıyo. Hadı tamam aşık olmadı sevdi. Neden bunu simdi söylüyosun ki söyleme bırak icinde tut. Söylemek sana ne fayda vericek. Bu erkekler kadınların duygusuymus aşkı sevgisi umurlarında degil. Vee anladıgım kadaryla da deger veren seven , sevildigini düsünüp kendinden cok karsısındakini düsünen biz kızlar olarak sonraları deger kaybediyoruz. Ama nerde üzen umursmayan yarı yolda bırakıp giden var o kıymetli oluyo..

Nasıl söyler bunu ya onu mu düşünüyo yani terbiyesiz ya bişey demiyorum başkasını düşünmek de aldatmak gibi bişey

Eşim de biz cikmaya basladiktan 19 gun sonra ben sana aşık oluyorum galiba demişti :110:
Ne ilginçtir ki ayrilmadim.
Anlarim size seviyorum aşik degilim demesini de universitedeki eski sevgilisi baya sinir bozucu olmuş...

Selam bayanlar

3 yillik evli bir bayanim.Eşimle birbirimize (aşik) olup evlendik.Çok mutluyduk.Ta ki kocamin bana sana asik degilim sadece seviyorum ben sadece bi kere aşik oldum universitedeyken diye yuzume vurana kadar ..o kadar uzuldum ki ..Sevgiliyken aşkindan öluyorum bana buyumu yaptin diyen erkek nasil oluyorda bu kadar degisiyor( kendi anlatimiyla universitede bir kiza asik olmus ayrilinca ask acisindan kahrolmus ) ve ben evlendikten sonra bunlari ogreniyorum.inandigim bir sey varsa kalbinde hala onun sonmeyen aski var :KK43:
O zaman defolsun onun yanına gitsin.

Kavusamadigi, bir seyler yarim kaldigi icin de aşk saniyor olabilir.

İnsan ulasamadiginin delisi, ulastiginin nankoru olurmus.

Bazı insanlara şaşırıyorum ben gerçkten hayret birşey!!!!!!
Madem aşıktın sizde deseydiniz neden evlenmiş sizinle ?

Back
X