mutsuzum.

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
108
O kadar uzun yazabilirim ki. Keske karsinizda olup anlatabilsem burda yazmak yerine.
Mutsuzum arkadaslar. Kendimi çok yalniz çok değersiz hissediyorum. Yaşadığım hayat benim değil gibi. Zoraki bir rolü oynuyormusum gibi hissediyorum.
Evliyim. Istedigim insanla evlendim. Bitmez sandim aşkım ama bitirdi. Ailemle anlasamiyor. Eski sevgilisini aklindan atamiyor. Kendi annesine en ufak bi saygisizligim olmadigi halde yanlış anlayip yada aklinda kurup bana şiddet uyguladı. Eski sevgilisini unutamadigini soyledigim icin bana siddet uyguladı. Daha iyi bi arabaya binmek istedigi için varlık içinde yokluk çekiyoruz. Daha bunun taksitleri bitmeden daha iyisini alma planlarinda. Ailesini sevmiyorum artik. Bana yapilan haksizliklar var. Ben alttan aldikca hak gördüler. Anlatacak paylasacak kimsem yok. Esimin bana saygisi yok. Bagirir kufreder. Bu aralar da kiyafetlerime taktı. Tunik giyecekmisim. Ben size anlatirken bile çok sıkılıyorum. Bütün gün spor yapip ayna karsisinda kendisini seyrediyor. Seni sevmedigime inaniyorsan defol git babanın evine diyen bir insan sevebilir mi. Seven bir insan yukarıda anlattiklarimdan herhangi birisini yapabilir mi. Her an herkesle kavgaya hazır. Bıktım bu ruh hastası hallerinden. Anlatacak o kadar ayrıntı şey var ama inanin gücüm yok anlatmaya. Boşan demek kolay. Belki bosanmakta kolay bilmiyorum. Ben sadece pisman olmasini istiyorum. Ben huzur istiyorum. Askta gözüm yok artık. Bilmiyorum sadece sizinle paylasmak istedim. Iyiki siz varsiniz.

Değişse ne olacak ki ?
Aşk ve sevgi hissetmediğiniz bir insanla huzurunuz olsa ne olmasa ne..

Babanın evine git demis zaten, çocuğun da yoksa hiç düşünme derim ben, pek düzeleceğe benzemiyor
Herkese kolay boşan demem ama size şiddet uygulamış kovmuş , bırakıp gidin

ne seviyede boşan demek daha mantıklı oluyor acaba? şiddet var, psikolojik baskı var, geçimsizlik var, aldatma bile var. çocuk yapın cilalayın durumunuzu?

hayır şunu aman boşan demek kolay başka akıl verin diyin arkadaşları özellikle anlamıyorum. ben senin konunu okurken başıma gelse, arkadaşımın başına gelse ne derdim diye cevaplıyorum şekerim. yoksa seni tanımıyorum, kocanı tanımıyorum, evliliğinde gözüm yok, kocanda gözüm yok, senin mutsuz olmanı sapık değilim ki isteyim. ama öyle bir anlatıyosunuz ki 3. sınıf günlük türk dizisi karakterleriyle dolu sadece dram var tutulacak yanı yok yani :işsiz:

Boşan mutlu olursun.
Seni uzen bir kuru kalabaliktan kurtulursun.
Bekarlik gunlerini dusun, ailenin yaninda kal bir muddet.
O zaman o evde (kocanin yaninda) mutsuz oldugunu daha iyi anlarsin.

Back
X