merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum çok zor günler geciriyorum hersey üzerime yüklendi bu ara ailemle sorunlarım var gerci hep vardı kendimi bildim bileli hep dayak hakaret sözlü şiddet vardı annem babam abimden 24 yaşıma geldim hala şiddet görüyorum abim babam tarafından birçok kez dayak yedim kalabalık bi ailede yaşıyorum kendime biçok kez cıkış yolu aradım ama hiçbiri olmadı yaşın geldi evlen git artık diyorlar biz seninle yasamak zorunda değlz diyorlar halbuki hertürlü hizmetlerini evin işini gücünü hep ben yaparım evin büyük kızı oldugum için. 6 aylık bi sevgilim vardı işte onunlada ayrıldık güya evlenecktk oda olmadı okulum yeni bitti iş arıyorum bulamıyorum bu evden gitmek istiyorum ama nereye gidecegmi de bilmiyorum namaz kılıp dua ediyorum hep Rabbim hayırlı bi kapı açsın diye son 2 aydır ağlamaktan harap oldum bu yasta saclarım hep beyazladı ölü gibi yasıyorum yardımcı olun arkadaşlar bana yol gösterin yanlışa yönelmekten çok korkuyorum ama artık ne sabrım ne tahammülüm kaldı dayanamıyorum artık...