- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neden ki yav?Ben burda bimlenmişim.Bisey yapmasam da yapti gozuyle bakiliyorum
Çok zorluycam zaten.Kimseye duyurmadim.Yeni magaza açtiklari icin baya açik var onlardada.yardicmci olucaz dediler aa korkuyorumYa sana takık iki insanı görmezden geleceksin ya da h&m i zorlayacaksın
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin...
Bilmiyorum.Hep öyle.Mesela musteriler sirada bu kasadan yardimcu oalblrmiyim diyorum.Yanimdaki bagiriyo bu kasa deme diye.Neden ki yav?
Senin sesin çıkmıyor senden ego kasıyor belli tek burda değil başka yerlerde de var böyleleri ne yazık kiBilmiyorum.Hep öyle.Mesela musteriler sirada bu kasadan yardimcu oalblrmiyim diyorum.Yanimdaki bagiriyo bu kasa deme diye.
En son kavga ettik.Sesimi yukselttim az daha haksiz durumuna duscektim.Artik duymamazliga geliyorum.Evime daha yakin başka magazalara basvurucamİş değiştiriceksin , iş bul öyle çık. Bir yer mutsuzsan verimli olamazsın. Ayrıca sana söylenenleri duyduğun halde cevap vermiyor musun?
Bizim burasi cok fena amaSenin sesin çıkmıyor senden ego kasıyor belli tek burda değil başka yerlerde de var böyleleri ne yazık ki
Mülakatları deneyin olursa koşa koşa gidin mutsuz olduğunuz yerde neden kalasınız.
Sali gunu ilk mulakat.Hazirlikli gidicem.Hem iki kati maas veriyMülakatları deneyin olursa koşa koşa gidin mutsuz olduğunuz yerde neden kalasınız.
AyrılBen ünlü bir magazada kasiyerim.Bir seneden daha fazla burda çalışıyorum.Part time çalişiyorum hem de kpss ye hazirlaniyorum.İş kesinlikle zor gelmiyo ama burda mutsuzum.Çaliştigim bölümde iki kisi var.Bu insanlardan yana dertliyim.Birisini zaten müdür çok seviyo,diger kisiyi zaten sikayet etmistim.Paraya ihtiyacim olmasa bir dakika durmam burda.Sabah kasa açiyorum mesela mudurun sevdigi kişi bana yok bi saate açar şimdi diyo.Yok ben bozuyomusum kasalari falan.Kendini bi halt saniyo.Mudur bana şuan iyi davraniyo,isi birakma diyo.Baska magazaya gitmek istiyorum,bir senelik elemanimi yollamam diyo.H&m magazasindan gorüsmeye cagirdilar.Ama mulakatlari da cok zormus.Uc mulakatla aliyorlarmiş.tek avantajim deneyimim.Bu magazada cok mutsuzum napicam ben :-(
bu kısmı anlamadım? bu kasa deyince ne oluyor?Bilmiyorum.Hep öyle.Mesela musteriler sirada bu kasadan yardimcu oalblrmiyim diyorum.Yanimdaki bagiriyo bu kasa deme diye.
Ayni gorevi yapiyoruz.Ama mudur onu daha cok tutuyoNe sanıyorlar pardon kendilerini.
Bozarsanda boz,ona ne.
Babasının malımıymıs.
Herkes görevini inşaa etmek için orda.
O kişi hangi amacla orda acaba?
Bidakine laf yapcam da daha kotu huzursuzluk olsun istemuyorum.eakip firmaya basvurcam ben.lcwyabu kısmı anlamadım? bu kasa deyince ne oluyor?
ayrıca seni sessiz buluyorlar sanırım. sana laf sokulduğunda cevabını versen aynı uslüpla ve biri bağırınca aynı tonda cevap versen bir daha zor yapar. var böyle tipler cevabını alınca ya hiç konuşmaz ya da insan gibi konuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?