Kekler - Pastalar Muz delisi(resimli)

bunun kalıbı nasıl birşey nereden alabilirim. bendeki kek kalıbına benzemiyor. bende bu tatlıyı yapmak istiyorum. ama önce kalıp.

çok nefis görünüyor elinize sağlık

bunun kalıbı nasıl birşey nereden alabilirim. bendeki kek kalıbına benzemiyor. bende bu tatlıyı yapmak istiyorum. ama önce kalıp.

çok nefis görünüyor elinize sağlık

bendeki kalıp bunun aynısı tatlım..ama bence kalıp çok önemli değil yani aynı şey herhangi bir kek kalıbında da yapılabilir..bir sorun olmaz sanıyorum..

çok teşekkür ederim.

deminden beri bu tarifinizin birde çileklisi vardı yine kalıbı kullandığınız aradım buldum. (kolayı varmış sonradan farkettim:)))

inşallah bulurum şekil çok hoş olmuş bendeki kek kalıbının üst tarafı inceliyo ve oyuntulu çok.
sizinkiler gibi olsun istedim işte.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cvbınız için.a.s.

cok farkli guzel gorunuyorrrr ellerine saglik

minicik bir sey jöle cok geldi gözüme
yani sevene göre degisir diymi
ben goruntüsünü seviyorum cok sirf o yüzden kullanirim ama yemesinden hoslanmam fazla

cok farkli guzel gorunuyorrrr ellerine saglik

minicik bir sey jöle cok geldi gözüme
yani sevene göre degisir diymi
ben goruntüsünü seviyorum cok sirf o yüzden kullanirim ama yemesinden hoslanmam fazla

güzel yorumun için teşekkürler bitnm..pastanın hatrı sayılır bir kısmını sen tüketmeyeceksen dilim başına düşen jöle aslında az bile..ama tabi sevmiyorsan o ayrı..yarım paketten yap sende istersen??

çok teşekkür ederim.

deminden beri bu tarifinizin birde çileklisi vardı yine kalıbı kullandığınız aradım buldum. (kolayı varmış sonradan farkettim:)))

inşallah bulurum şekil çok hoş olmuş bendeki kek kalıbının üst tarafı inceliyo ve oyuntulu çok.
sizinkiler gibi olsun istedim işte.opuyorumnanaktan

teşekkür ederim cvbınız için.a.s.

:))opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktan

Back
X