Tşk. Sedamın dediği gibi marketlerde pastacı dükkanlarında aktarlarda bulabilirsinizİlk yorum benden olsun harika görünüyor muza da bayılırım ellerinize sağlık Bu arada maşallah hiç üşenmiyorsunuz canım,bize de bulaştırsanız ya azıcıkyerimseniben gıda boyasını nereden temin edebilirim
libyana şekercimmmm... harika görünüyorlar vallahi ayyy canım nasıl istedi ben hemen denicem bunu ellerine emeğine sağlık canımcım cokacimcoook
Denicem diyip de denemezsen hemşom demem paralarım haaşakkıdı
hihoyyyt Evet canım bunu yaptım keşke yaparken görseydin Yemekteyiz dekilerden beterdimcanim tatli istiyo duyodun kiz bunumu yaptin
valla super olmus libos hanim ben bayildim
degisik afiyet olsun benim yerimede yeson sürat.. Tamam yirim senin yerine de 3 tane kaldı zatiicokacimcoook
Canım yaaa ne maharetlisin ya maşallah sana...Yaptığın diğer pastalar gibi bunlar da çok iştah açıcı görünüyolar...Yakınlarda bi yerlerde olsan hergün sana misafir olurdumkaydirigubbakcemile3Çok tşk ederim o sizün kendüü marüfetünüz..Revanileri unutmuş değilim geldik taa Kayserilere geçen hafta,ama Frambuaz hatınıından ne ses çıktı ne seda ,muneccım degıl mısın sen,neden bilemedin geleceğimi kaydirigubbakcemile3 Kayseriye yerleşebiliriz dua saatine denk gelmiştir belki bak bugün de cuma..komşuu olücüüük abouvv
lülülülülülü Kadının kalçalısı Yemeğin salçalısı :1closedeyes:Yeter be bacım, sen yapıyon, görüyom ben yapıyom...:mymeka:
Noluyo....:uhm:
Kilo oluyo...:roflol:
Estagf.yaratmak Yaranada mahsustur biz nacizane gördüklerimizi uyguluyoruz kendimizden aczen birşeyler katıyoruz..Çoook tşk ederim gülümya bu lıbyana yı cok sevıyorum cok cok yaratıcı cok becerıklı
Şeniz Deneyin derim..çok orjinal harika gorunuyorlar
Pişerken nası güzel koktu bilsen hatta bbırak pişmeyi hamuru hazırlaarken bile süperdiii oo muz kokusu var ya of of fofffkokusunu aldim geldim libyanacigim kaydirigubbakcemile3
yamuk yumuk olsun bizim oldun
tadi nefis oldukdan sonra ki görüntüde cok hos
ellerine saglik canimmmmmma.s.
ben muzu cok severim kokusunuda mutlaka denicemdenersen kolay gelee..
yamuk mamuk ben de istiyom yarin yapicagim insallah
bkaydirigubbakcemile3 Prensle beraber yapın bayılır o böyle şeylereŞeniz
Kolay gelsin Rosum Gülüm
gamyoncuiremsu Görücez..şekkerumşakkıdıKayseri'ye taşınırsanız hergün sizdeyimdelikafadulden
tşk. arzucom.. Aman ne bağrıyorsun aceleden uğraşamadım dekoruyla zatii:tomato:ellerine sağlık yine çok güzel bir tarif. ama pudingi orjinal resimdeki gibi üstüne öyle düzgün nasıl konur ki.
yapmayan nolsun,cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 biz de çalışan kadınlarız bi keremkaydirigubbakcemile3 en psikoloğundansengözlerimebaksanab tabi bebiş tatiline girdik ..Yavrudan mühimi yok dediklibyoş sen varya harikasın ....biz calısan kadınız akşamlarımızı mahvetmeye utanmıyomusun? eve koşup tariflerini denicem diye gece yarılarına kadar mutfakta uğarşıyorum...ellerine sağlık..
ay tebrik ederim çok güzel görünüyo tarif listeme alıyorum hemen
eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?