- 19 Ekim 2016
- 384
- 288
- 53
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan değil o... Çok nadir de olsa bazı muzların içinde kırmızı jelimsi bir madde olur. Sana denk gelmiş. İçine sinmeyecekse yeme ama kan falan değil yani.Eki Görüntüle 1907140 Eki Görüntüle 1907141 Arkadaşlar bebeğime vermek için az önce muz kestim baktım içindeki siyahlık uzuyor gidiyor kestikçe kan olduğunu anladım kırmızıya dönük bi rengi vardı ŞOK OLDUM .. bir haber okumuştum muzlara AİDS KANI ENJEKTE EDİLİYOR fln diye.. sizde dikkat edin ..
bende de yerken vardı bu, kenarını yedim ortasını attım bir tanesinin ama tiksindim sonra hepsini çöpe attım. kan değil ama kesinlikle , dediğin gibiArkadaşlar gıda mühendisiyim;
O kan değil , muzda muz üreticisine zarar verecek sadece bitkisel bir hastalık.
Ben öyle olunca bile kenarlarını yiyip atıyorum muzu :)
Ya bazı muzların ortasında siyahlık oluyor biraz dolapta kalınca biz yiyoruz hiçde birşey olmadi şimdiye kadarBen bunun kan olduguna inananlara daha cok sasirdim
Muzdaki renkten ziyade![]()
Muzu dolaba koyma sekerYa bazı muzların ortasında siyahlık oluyor biraz dolapta kalınca biz yiyoruz hiçde birşey olmadi şimdiye kadaryenide kan testi yaptırdım kızlar korkmayın
![]()