!!!! MUZDA KAN !!!!

geçenlerde bi haber okumuştum bunla ilgili muzların içine yurtdışından gelenlerin heleki aids virüsü bulaştırıp yolluyolarmış hatta daha 1 ay olmadı bu haber çıkalı resimleri paylaşmışlardı tam orta yerinde böyle sizin resminiz gibi bi kırmızılık oluyormuş bencede ihbar edin

anamur muzu yiyin en güzeli..hem daha lezzetli hem daha sağlıklı. markette bakın mesela,ithal muzun üzerinden böcek,sinek göremezsiniz.anamur muzunda minik sineklerden uçuşur hep..gdo lu zararlı ilaçlı ,üzeri mumla kaplı şeye börtü böcek gelmez. meyve sebze alışverişinde dikkat edin.doğal olanları böyle anlıyorum ben.

Eki Görüntüle 1907140 Eki Görüntüle 1907141 Arkadaşlar bebeğime vermek için az önce muz kestim baktım içindeki siyahlık uzuyor gidiyor kestikçe kan olduğunu anladım kırmızıya dönük bi rengi vardı ŞOK OLDUM .. bir haber okumuştum muzlara AİDS KANI ENJEKTE EDİLİYOR fln diye.. sizde dikkat edin ..
Kan değil o... Çok nadir de olsa bazı muzların içinde kırmızı jelimsi bir madde olur. Sana denk gelmiş. İçine sinmeyecekse yeme ama kan falan değil yani.

Arkadaşlar gıda mühendisiyim;

O kan değil , muzda muz üreticisine zarar verecek sadece bitkisel bir hastalık.

Ben öyle olunca bile kenarlarını yiyip atıyorum muzu :)
bende de yerken vardı bu, kenarını yedim ortasını attım bir tanesinin ama tiksindim sonra hepsini çöpe attım. kan değil ama kesinlikle , dediğin gibi

Ben onun kan dolduğunu düşünmüyorum. Hormunsuz, GDO'suz ürünler bulmak zor piyasada Ama ne olduğunu anlamak istiyorsanız tahlil yaptırmakta fayda var.

Ben bizim IT departmanına sordum bu konuyu, böyle birşey var mıdır diye?
Ne alaka demeyin, genç dinamik araştırmacı çocuklar neticede...

Velhasıl kelam, kuşkulandığınız şeylerden uzak durmakta fayda var.
Açıklayamadığınız şeyleri "aman nolacak" diye tüketmeyin derim.
Korkutucu şeyler bunlar, artık "bir muz da mı yiyemeyeceğiz" noktasına getiriyor insanı.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyebilirim ki... :KK51:

En iyisi anamur muzu :) bitkisel bir hastalıktır yukarıda açıklamışlar zaten.Ben de aslen mersinliyim mersin de bir çok sebze ve meyve yetişir hatta hemen hemen hepsi yetişir diğer illere burdan gider bazen meyve ve sebzeleri hastalık vurabiliyor,seraları dolu vuruyor o zaman tüm emek çöpe gidiyor misal bir ara asma yapraklarının üzerine dolu yağmıştı tüm şehir genelinde köylerde vs o sene asma yaprakları hep delik deşikti.

Back
X