Başın sağ olsun babanın vefatı çok yeni değil nasıl istiyorsan öyle yap ben nişanımı müzikli istiyordum kendi ailem istemedi ve olmadı çok dile getirdim yapmadılar ama şu anda içimde kaldı keşke olsaydı diye bence içinden ne geçiyorsa öyle yap zaman geçtikçe pişman olursun ben pişmanım ama elimden bişi gelmiyor şimdide düğün için hazırlanıyorum düğün salonunda istemiyor kendi ailem vee buda içimde kalacak
TEŞEKKÜR EDİYORUM yorumlar için..düğünüm oldu bittii kınada yemek vardı evin baghçesinde oldu ve çook kalabalıktıı..kına müziklerine razı olmuşlardı ne hikmetse müzik açıldı ben eşimle merdivenlerden inerken kesildii sesini kısmışlar hiç bi ses duyulmadıı hiç bir şey anlaşılmadıı o kadr moralim bozuldu kii Gözümden zerre yaŞ dökülmedi sinirden GÖZÜMÜ kapattım bi an önce bitsin diye dua ettimm ..geçti iama içimde kaldıı kim kapattı ise ALLAH ıma HAVAL EDİYORUM O GÜN MUTLU OLMAM GEREKİRKEN ÇOOK MUTSUZ OLDUM KARMAKAIŞIK BİŞE OLDU KIZLAR ŞARKKI NERDE DİYOLAR DEDİMM SİZ SÖYLEYİNN TAM BİR CURCUNA OLDU GEÇTİ GİTTİ ÇOOK ŞÜKÜR....AMA İÇİMDE KALDII O KINA MÜZİKLERİİİİ HEMDE NASIL KALDII ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?