Kekler - Pastalar > Muzlu Yalancı Tavuk Göğsü - Rulo < Resimli Anlatımlı >

nefis bir tatlı olduğu kesin ama bunu rulo haline getirmek çok zor :59:

ellerine sağlık. denicemm.ben borcamın altına hindistan cevizi serpiyorum bolca.üzerine tavuk göğsünü döküp üzerine çikolatalı sos.keserkn rolu servis ediyorum.çikolatılı herşeyi seviyorummm :56::56:

Evet yaa bende çikolatalı herşeyi seviyorum:52: Tarif aynı şekilde uygulanıp üzerine çikolatalı sos dökülerek de servis edilebilir. Immmmmhhhhh süper süperrrrr

Hafta sonu tarifi denedim. Çok güzel oldu ama bisküvi biraz ağır oldu sanki :44: onun yerine tepsiye çekilmiş fındık falan sermeyi denicem. Yada alta bişey sermeden muzlu ruloları hazırlayıp üzerine çikolata sos:56:

bende yaptım tadı süper ama saramadım moralim bozuldu hepsini bi tepsiye boşaltınca olan olduuu:37:

Evet sarması çok zor olabiliyor arkadaşlar.
Geçen hafta misafirlerime yaptım.
Bu sefer kakaolu bisküviyi rondoda geçirip tepsiye koydum üzerine pişirdiğim tavuk göğsünü döktüm.
Üzerini streçleyip bozdulabına koydum.
Ertesi gün misfirlerim gelmeye yakın, çıkarıp muzlarını koydum ve rulo yaptım. Birde üstüne rulolaru kesip minik dilimlerle servis yaptım:1:

Buzdolabında 1 gece bekleyince çook kolay sardım. Hatta bende şaşırdım.
<bu tarifi ypmayı rulo haline getirmek zor oluyor diye hep erteliyordum. Şimdi kolay olunca, tariflerim arasında ilk sıraya yükseldi:21:

Bende bu tarifi önce birkat tavuk göğsünü tepsiye diziyorum sonra 1 kat kakolu bisküvi (bütün olarak) sonra kalan tavuk göğsünün hepsini üzerine döküyorum.İyice buzdolabında soğutuyorum.Servis ederken üzerine bolca hindistan cevizi onun üzerinede çarpraz çarpraz çikolata rendeliyorum.Ben dilimleyerk servis ediyorum.Herkes çok beğenir.Hatta hindiztan cevizini ayırt edemezler ooooo bol çikolatalı derler.Bazende arasına bisküvi değilde ince ince muz dilimlerim.Böylede çok güzel olur.:49:

Back
X