мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Kiz disari cikmiyorum diyor, tabi ki oturdugu yerden tanisacak. Ben de bir aralar denemistim ama ustun zekamla bas edemediler.

Yok ya benim birini bulma gibi bir girişimim olması dediğim gibi istemem zaten öyle netten. Yazıp duruyordu ben de cevap yazdım ilk defa konuşmuşuz baya yalnız haa

Kiz disari cikmiyorum diyor, tabi ki oturdugu yerden tanisacak. Ben de bir aralar denemistim ama ustun zekamla bas edemediler.

daha önceden tanıştıgı biridir netten yazıyodur belki şimdi nerden bileyim

yaa ben de çok kişiyle tanıştım internetten, yalnızlıktan bunalımda oldugum zamanlarda ama hiç biriyle görüşmeden vazgeçtim hepsinden sıkıntıya gelemiyorum ben, vazgeçmek kolay geliyor

Aman forum sitesi işte öyle ilk defa cevap vereyim dedim birine yazan çok da Foto moto yok ama

Onun mu yok. Yoksa yaramaz. Sac tarama ozurlusuyse sapka takar. Evde gozluk takiyorsa salla. Arabanin onunde resmi varsa yine salla. Sadece yuz fotosu varsa gobeklidir salla.

Yok ya benim birini bulma gibi bir girişimim olması dediğim gibi istemem zaten öyle netten. Yazıp duruyordu ben de cevap yazdım ilk defa konuşmuşuz baya yalnız haa

Resmi yoksa niye yazdin aceba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…