• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Kadina o yasta is mi yaptiriyorsun cik cik. :37: Bana dusmez ama cok kotu oluyorsan tutman iyi midir kotu mudur. Ben tutmuyorum ama Allah kabul etsin tabi ki. :34:

bugun dışarıda çok gezdim diye susadım da ondan kötü oldum, yoksa ilk 1 2 gün dışında hiç zorlanmadım şükür :31:

ananem benim gençlere taş çıkartır valla bi görsen :27: tip adile naşit gibi ama hepimiz toplaşsak yapamayız onun yaptıgı işleri :1:

bugun dışarıda çok gezdim diye susadım da ondan kötü oldum, yoksa ilk 1 2 gün dışında hiç zorlanmadım şükür :31:

ananem benim gençlere taş çıkartır valla bi görsen :27: tip adile naşit gibi ama hepimiz toplaşsak yapamayız onun yaptıgı işleri :1:

Karadeniz kadinlari oyle oluyor. Cok caliskanlar, bi sen cekmemissin sankim. :33:

Kahve mideme zarar veriyor. Azdirdi yine midemi.:5: Latte iciyorum ben kahve olarakta Turk kahvesi. Bak onlara , yedi guzel adam i begeneceksin eminim. :34:
Hadi ya...
Tamam bakarim ona, kafami dagitir en kotu...
bu işi hiç bölgelere baglamayalım o zaman insanın içinden gelecek :27: benim hiç içimden gelmiyor ki öyle şeyler :27:
Benim moduma bagli, bir bakarsin kendimi yemek yapmaya, orguye, tursu kurmaya vermisim, bir bakarsin kitap elimde kedi kucakta 1 haftadir miskinligin dibine vurmusum:27:

bu işi hiç bölgelere baglamayalım o zaman insanın içinden gelecek :27: benim hiç içimden gelmiyor ki öyle şeyler :27:

Ben de temizlik yapmayi sevmiyorum. Sekil benim ev su an batik durumda. :27:

Hadi ya...
Tamam bakarim ona, kafami dagitir en kotu...

Benim moduma bagli, bir bakarsin kendimi yemek yapmaya, orguye, tursu kurmaya vermisim, bir bakarsin kitap elimde kedi kucakta 1 haftadir miskinligin dibine vurmusum

Olu ozanlar dernegini izlediysen biraz onu andiriyor , concepti ilgi cekici.

Alabora da tam cekirdeklik. Kim kime ne demis, ne yapmis, kim mixer.

Son düzenleme:
Ben temizligi seviyorum ya, zaten sevmesem de ope ope temizlemem lazim, 3 kedim var benim, gunluk rutin temizlik, onlarin taranmasi falan aksatamam, 10 yasina geldi tosunlar, ne sabir varmis bende de:9:

Benim moduma bagli, bir bakarsin kendimi yemek yapmaya, orguye, tursu kurmaya vermisim, bir bakarsin kitap elimde kedi kucakta 1 haftadir miskinligin dibine vurmusum:27:

bana da koca evi tek başına temizle desinler yaparım, ama iş ortak iş yaopmaya geldi mi ( annemle yada kardeşimle ) onu beceremiyorum işte sinir oluyorum :27:

bana da koca evi tek başına temizle desinler yaparım, ama iş ortak iş yaopmaya geldi mi ( annemle yada kardeşimle ) onu beceremiyorum işte sinir oluyorum :27:
Aynen:9: Annemle birbirimizi yerdik iki is icin, 10 dakikalik is 2 saate uzardi:27:
Bir de ben de bildigin gardolaplar, karyolalar yerinden oynar ben ise girisince, yaptin mi tam yapacaksin mantigi yuzunden heba olurum, gevsek bir insan olmayi ne kadar isterdim:27:

Senin derdin baska o zaman. :)

Ben temizligi seviyorum ya, zaten sevmesem de ope ope temizlemem lazim, 3 kedim var benim, gunluk rutin temizlik, onlarin taranmasi falan aksatamam, 10 yasina geldi tosunlar, ne sabir varmis bende de:9:

3 kedi mi Allah bagislasin.:nazar: Cok tuy dokuyor onlar , ben bakamazdim. :27:

Aynen:9: Annemle birbirimizi yerdik iki is icin, 10 dakikalik is 2 saate uzardi:27:
Bir de ben de bildigin gardolaplar, karyolalar yerinden oynar ben ise girisince, yaptin mi tam yapacaksin mantigi yuzunden heba olurum, gevsek bir insan olmayi ne kadar isterdim:27:

bak o durum bende de var :27: geçen sene annem 1 hafta akrabamızda kalmıştı gelini vefat etti diye de ben tek başıma evde resmen duvarlar, silmek dahil temizlik yaptım ne zorum varsa :27: ama yarın alt tarafı bi silme süpürme işi olacak, 3 kişi ortak yapalım derken ben yine cinnet geçirecem sıkıntı olacak :27:

Senin derdin baska o zaman. :)

bence de :1::1:

bak o durum bende de var :27: geçen sene annem 1 hafta akrabamızda kalmıştı gelini vefat etti diye de ben tek başıma evde resmen duvarlar, silmek dahil temizlik yaptım ne zorum varsa :27: ama yarın alt tarafı bi silme süpürme işi olacak, 3 kişi ortak yapalım derken ben yine cinnet geçirecem sıkıntı olacak :27:
O cosku neden acaba, ayarimizi kaciran ne oluyor:9:
Gecen biz sevgiliye kizdim soylene soylene 2 makina camasiri 3 dakika icin de utuledim, anlamadim ne zaman basladi ne zaman bitti :60::60:

Modu dusugum benim, su hayata gulumsemeyi bir ogrensen nasil her sey yoluna gireecek...
Yoksa kalacaksin elimde:57:

Tamam deneyim dur :27: 24 yaşındayım iş yok güç yok aşk yok bir uğraş yok arkadaş yok, evde sürekli kavga çıkartıp duruyorum, huzurum yok, gerçekleşmiş tek bir hayalim yok, sağlık problemlerim var hayat çok güzel :33: Ama konuyu siz açtınız onu diyim de yine bana çatmayın ben sadece canım sıkılıyor aşık olmak istiyorum dedim :27:

Furminator var, duzenli tariyorum, onlar da bayiliyor, evde de aman aman tuy problemi olmuyor ama is tabi ki, gonlume soz geciremedim, tadini kacirdim biraz:27:

Tabi canim hayvan sevgisi gibi yok. Misal benim evde sumuklu bocek bilem var. :34:

bence de :1::1:

Seni ve androyu bi silkelemek lazim. :34:

Bilet nerden alınıyor bilsem :27:

Bilet kosedeki giseden aliniyor tatlim. :23:

Back
X