• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Kredi kartıyla almadın mı kuzum? O zaman şöyle yapalım internet tarayıcının geçmişinden bul o siteyi bak en son açtığım sayfalardan

evet kredi kartıyla aldım :26: geçmişe bakayım da tee cuma gecesinni geçmişine ulaşabilir miyim acaba :26: kafam hiç çalışmıyor benim yaa :19:

Naz bunu dusunemedi diye guluyordum ama gelmemis kiza mail...

Evet naz tarayaci gecmisine bak:34:

Ulaşırsın, 1 ay öncesine bile ulaşırsın. Bak bakalım bi, tarihe göre listeler zaten tarayıcı

mailime gelmmeiş çünkü facebook ile bağlanmışım siteye :1: puzzlevitrini diye bir siteden almışım, ama hala aldıgım modele ulaşamadım ona da ulaşırsam benden iyisi yok :27:

mailime gelmmeiş çünkü facebook ile bağlanmışım siteye :1: puzzlevitrini diye bir siteden almışım, ama hala aldıgım modele ulaşamadım ona da ulaşırsam benden iyisi yok :27:
Siteye girip paris yazinca epi topu 15 tane falan cikiyor onlardan biridir iste, link paylasamadim burda:ssz:

Siteye girip paris yazinca epi topu 15 tane falan cikiyor onlardan biridir iste, link paylasamadim burda:ssz:

https://www.puzzlevitrini.com/parca...l-tower-paris-1000-parca-minyatur-puzzle-429/

sanırım bu, ama emin olamadım artık çok bunalmıştım hangisi olursa olsun diye aldım bi yerden sonra :27:

yok canım bu degil, buna limitim yetmedi :37:

Hadi gozumuz aydin, kayip puzzle bulundu:9:

Uuu çok romantik :23:

yani inşallah budur iyice kafam karıştı :27: ön sipariş yazıyor yaa, o gün gerçi siparişiniz başarıyla alınmıştır yazmıştı, herhalde almayı becerebilmişimdir degil mi :26: ayy yakacam kendimi benzinle bigun bu kafam hiç çalışmıyor yaa :37:

Yok kız bu benim o gün güzelmiş diye paylaştığım, bunu mu almış :26:

Evet iste aldigini sanmistim. :27:

https://www.puzzlevitrini.com/parca...l-tower-paris-1000-parca-minyatur-puzzle-429/

sanırım bu, ama emin olamadım artık çok bunalmıştım hangisi olursa olsun diye aldım bi yerden sonra :27:

yok canım bu degil, buna limitim yetmedi :37:

Beni bunu aldin saniyordum. :35:

Hadi gozumuz aydin, kayip puzzle bulundu:9:

Gozumuz aydin naz siparisi vermemis. :60:

Back
X