• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

selam:3: bende öyle yapıyordum zayıfladıydım bir zamanlar almamıştım da geri ama şimdi dobikim ve aç kalamıyorum:14::14:

Sana da selam. Ben sporda yapiyorum. Simdi anlatmayayim hikayemi ama suan bana dogru olan bu. Ac kaldigimi soyleyemem. :34:
aman canım sen kendine dikkat et de herkes de kendi yöntemini belirler nasıl olsa :34:

Tahminlerime gore 2 haftada istedigim kiloya inerim. :27:

ben o kadar kısa sürede kilo verecegim bir diyet yaparsam diyet bittigi gibi 5 katını alırım kesin :27: yemek yemeyi seviyorum ben yaa ondan ayrı kalamıyorum :56:

Benim sorunum yemek degil tatli. :) Kafaya taktim ben kilo vermeyi.

Sende bir gun baslarsin. Kisa sureli yapma da uzun sureli yap sende.

Neyse cikiyorum simdi. Gidip agirlik alicam kendime. C u when I c u , if I ever c u:)

Son düzenleme:
Benim sorunum yemek degil tatli. :) Kafaya taktim ben kilo vermeyi.

Sende bir gun baslarsin. Kisa sureli yapma da uzun sureli yap sende.

Neyse cikiyorum simdi. Gidip agirlik alicam kendime. C u when I c u , if I ever c u:)

uzun süreli yapacagım zaten, yarın şeker yüklemesi yapılsın da bi sonrasında diyetşisyene gidip halledecgim inşallah :34:

haydi sana kolay gelsin, görüşürüz şekerim :3::3:

Arada gelip cabuk gidiyorsun. :1:

Eeee yani...

Seker yokmus bende ama seker bagimliligi var sanirim. Dun cok halsizdim bugun iyiyim. :1:

evet öyle oldu yaa... uykum eldi benimde uyumuşum geldim size bakayım dedim

muzmim cümlesi beni ürkütüyor cankız ya... bekar kalmak istemem ben :D

Back
X