• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

aaa bilmiodum canım ya k bakmaa :26: hayırlısı olsun ama 7 sene sonra birbirinizi yeniden bulmuştunuz galiba ne olduki birden ? :26:

yok canım ne kusuru estagufurullah :34:

boşuna bulmuşuz herhalde, 7 senede çok değişen bişey de yokmuş :50: beyefendi yaklaşık 1 ay önce kafa dinlemem lazım sorunlarım var dedi gitti, ve gidiş o gidiş,i kendisinden haal haber alamadım :ssz: hal böyle olunca da onu ve kafasını yalnız bırakma kararı aldım :ssz: ki büyük ihtimalle o benden önce almıştır da söyleyememiştir henuz :27:

yok canım ne kusuru estagufurullah :34:

boşuna bulmuşuz herhalde, 7 senede çok değişen bişey de yokmuş :50: beyefendi yaklaşık 1 ay önce kafa dinlemem lazım sorunlarım var dedi gitti, ve gidiş o gidiş,i kendisinden haal haber alamadım :ssz: hal böyle olunca da onu ve kafasını yalnız bırakma kararı aldım :ssz: ki büyük ihtimalle o benden önce almıştır da söyleyememiştir henuz :27:

tuhaf bi sebepmiş.insaları anlamak artık çok zor zaten hakkında hayırlısı canım abbim iyilerle karşılaştırsın bizleri :16:

Cikolota= su. Espri anlamiyon mu kiz. Kutuphane mudiresi yapicam seni :)
Anladım da :) sıcak çikolatayı hayal ettim. arkandan döküyoruz. :D
ıyyyyyyyy! ağır kokar, sevmem ben! :)

yapsana Lucky, akşama kadar kitaplarla haşır neşir olurum. çok hoş olur yahu. :68:

Anladım da :) sıcak çikolatayı hayal ettim. arkandan döküyoruz. :D
ıyyyyyyyy! ağır kokar, sevmem ben! :)

yapsana Lucky, akşama kadar kitaplarla haşır neşir olurum. çok hoş olur yahu. :68:

Cikolata kokusu guzel olur ya niye oyle diyorsun.:27:

Oraya hep inek tipler gelir yalniz yine muzmin kalirsin. :1:
oyunu kim yönetiyor ama kendine torpil yapma sakın :27:

Oyun tek kisilik papaz kacti. :60:

Bu arada tanistirayim naz filo, filo naz. :34:

Haklısın. Yine kalacağım müzmin bekar. :1:

:60: Biz Naz ile yazışıyoruz ara ara... :1: Muhabbet denk gelirse.

hile yapma haa sakınn :27::27:

biz tanışıyoruz ki zaten, ama yine de memnun oldum filo :42:

Oooo super, fransizca sinavimi gecmisim. Simdi haberim oldu. Tebrik ederim kendimi. :21:

biz seni tebrik ederiz sen kendini tebrik etme :33: tebrik ederim lucky :46::46::46:

hile yapma haa sakınn :27::27:

biz tanışıyoruz ki zaten, ama yine de memnun oldum filo :42:

biz seni tebrik ederiz sen kendini tebrik etme :33: tebrik ederim lucky :46::46::46:

Kendime de hile yapamam ki. :) Sagol canim sizi begenmek icin gittim baska birini begendim ancak oldu. :34:

Haklısın. Yine kalacağım müzmin bekar. :1:

:60: Biz Naz ile yazışıyoruz ara ara... :1: Muhabbet denk gelirse.

Yani hic sohbet ettiginizi gormedim. :1:

:46::46::46:

Akıllı kızsın vesselam.

Konusma pek iyi gecmemisti fransizca profesorunun karsisinda dilim tutuldu. Fransizlar baska bir karizmatik oluyor yahu ama evliymis adam iki de cocugu varmis. :43:

tebrikler Lucy ;))

Sagol canim surpriz olmadi dermisim yok gercekten oldu cunku konusma kismindan supheliydim. :23:

Kendime de hile yapamam ki. :) Sagol canim sizi begenmek icin gittim baska birini begendim ancak oldu. :34:

Konusma pek iyi gecmemisti fransizca profesorunun karsisinda dilim tutuldu. Fransizlar baska bir karizmatik oluyor yahu ama evliymis adam iki de cocugu varmis. :43:

Sagol canim surpriz olmadi dermisim yok gercekten oldu cunku konusma kismindan supheliydim. :23:
Sen dersini düşün. Neleri düşünüyor. Adam karizmatikmiş. :20:

:1:

Sohbet ediyoruz.
En son tahlil sonuçlarını sormuştum NAZ'a. :34:

:

yok canım sohbet ediyoruz sana denk gelmmemiş demek ki :34:

Sohbet ediyoruz.
En son tahlil sonuçlarını sormuştum NAZ'a. :34:

ben cevap verdim mi acaba tam emin olamadım şimdi :26: ama cevap vermediysem eger hemen söyleyeyim :42: benim gidecegim doktor 1 mayıs tatilini uzatmış bu sebeple bugun de hastanede yokmuş :26: bizde şeker ölçme aleti var, şeker yüklemesini evde annemle yapacaktık ama şeker aletinin ölçme çubugu yokmuş, çubugu temin etmeyi bekliyoruz :31:

yok canım sohbet ediyoruz sana denk gelmmemiş demek ki :34:

ben cevap verdim mi acaba tam emin olamadım şimdi :26: ama cevap vermediysem eger hemen söyleyeyim :42: benim gidecegim doktor 1 mayıs tatilini uzatmış bu sebeple bugun de hastanede yokmuş :26: bizde şeker ölçme aleti var, şeker yüklemesini evde annemle yapacaktık ama şeker aletinin ölçme çubugu yokmuş, çubugu temin etmeyi bekliyoruz :31:

Bensiz mi konusuyorsunuz siz, yakayim mi bu topigi ha. :1:

Back
X