• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

huhu :))) ben geldim cok sicak aman tanrimmmm

Bugun sicakkktii baya ama sonradan sogudu biraz.
3. Mesajimi yazıyorum :1: topic terapi gibi cidden cok hos buldum konuyu:16:
....ama sadece tek mesaj hakkin vardi. :1:
Hosbulduk :3: ben de yakinda bekar biri olacagim :74:

Aman aman gel bizden ol. Cok bir halt yiyoruz sanki. :)

hadi bakalım sana kolay gelsin o zamn :1: görüşürüz :16:

Sabahtan beri burda misin kiz, yapisican ekrana. :33:

Son düzenleme:
Gorenler oyle demiyor. Teyzenle web cam da gorusmussun. Online alisveris yapiyormussun surekli. Oyunlari da online oynuyormussun. :51:

teyzemin bilgisayarda cam yokki :27: ayrıca şuan 2 üst katımda uyuyor kendisi neden görüşeyim :1: alışveriş ki hele uzun süredir yapmadım, aklıma getirme bak ankarada tutayamayabilirim kendimi :27:

Ben zayiflamadan bir sey alamam. Gerci aldim bir kot almistim, 40 beden ama dar bir 40 beden bacagimdan gecmedi . Ev giyil(e)memis kot dolu. :60:

valla ben öyle hatalar yapmıyorum :27: en son annem bi bluz almıştı içine zor girdim, guya içine girene kadar ölüm rejimi yapacaktım onu da beceremedim :30:

valla ben öyle hatalar yapmıyorum :27: en son annem bi bluz almıştı içine zor girdim, guya içine girene kadar ölüm rejimi yapacaktım onu da beceremedim :30:

48 kilo oldugum zamanlari hatirlayinca cok agrima gidiyor naz. :43: Hala sekersiz cay iciyorum ama kararliyim bu kez.

MüZmin bekarlara gelsin bu da

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26445997.asp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi yakinmis bana. :60:

Back
X