• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

:17: Amin canım. Senin de...

:53::53::53:

Üstüme iyilik sağlık. Ben NAZ'ı neden çıkartayım konudan. :9:

Hoş geldin. :34:

Bağımsızlığını ilan eder, Çeçenistan gibi. :1:

Aaa! Kim diyor? Ben de şüphelenmedim değil. :P

:60: dün öyle bi rivayet vardı lucky takmış olan bi üyeden inciler :27:

Kadin ezilmesine son. Hepimiz erkekiz... :kkk:

Gunaydin,

Cok iyi ortalik karistiririm. :24:

Nevreste bana ilan-i ask etti haberin yok. :21:

Hepimiz erkekmiyiz :53: hiç haberim yok keşke haberim olaydı :27:

:60: dün öyle bi rivayet vardı lucky takmış olan bi üyeden inciler :27:

Hepimiz erkekmiyiz :53: hiç haberim yok keşke haberim olaydı :27:

Ilacli gazoz dagitip duruyon , sonra da hepimiz erkek miyiz diyon. :1:

Hımmm!
Lucky sahiden erkek mi acaba?
Lucky'i reelde gören var mı?
Açıklasın.
Aramızdaki irlandalı mı Lucky? :D

Sahitlerim var getiriyore , ben cikiyore, isim vare.

Kendinize iyi bakiyore. :34:

Selam :80: Ben de gelebilir miyim? Yalnız bir sorum olacak müzmin bekarlar sadece resmi olarak bekar olanlar mı yoksa hem resmi hem manevi olarak bekar olanlar mı? Ona göre gelicem. :27:

İş var o zaman? Şu an sadece işe girmeye odaklandığım için de bu kadar ilgisiz olabilirim erkeklere belki işe girdikten sonra ben de ah bi evlensem demeye başlarım. :27:

Ah bir evlensem diyen biri degilim. Bu topikte arkadaslarla evde kaldik diyenleri ti ye almak icin acildi. Evlilik guzel sey ama biz onu hayatin amaci olarak gorup ona gore yasamiyoruz. :27:

melo gel buraya benim hakkimda Lucky7 erkek diyenler varmis. Sen ne diyorsun. :60:

Son düzenleme:
Ah bir evlensem diyen biri degilim. Bu topikte arkadaslarla evde kaldik diyenleri ti ye almak icin acildi. Evlilik guzel sey ama biz onu hayatin amaci olarak gorup ona gore yasamiyoruz. :27:

melo gel buraya benim hakkimda Lucky7 erkek diyenler varmis. Sen ne diyorsun. :60:

E süper o zaman, benimle aynı kafadansınız. :7: Hayatı amacı değil kesinlikle, ben evlenmek için birini bulmak isteyenlerden değil sevdiği biri olduğu için evliliği düşünenlerdenim. :31:

E süper o zaman, benimle aynı kafadansınız. :7: Hayatı amacı değil kesinlikle, ben evlenmek için birini bulmak isteyenlerden değil sevdiği biri olduğu için evliliği düşünenlerdenim. :31:

Topik olarak bizimle ayni kafada arkadaslar var. Filo var , tam bir kutuphane mudiresi. Naz var ikizler burcu, tam nisanlanacakken cekemem bu adami deyip yeni ayrildi. melo var dilinde piercing var , super marjinal. Bunlar devamli takilan arkadaslar.

Takil bize hayatini yasa. :1:

Son düzenleme:
Back
X