• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Topik olarak bizimle ayni kafada arkadaslar var. Filo var , tam bir kutuphane mudiresi. Naz var ikizler burcu, tam nisanlanacakken cekemem bu adami deyip yeni ayrildi. melo var dilinde piercing var , super marjinal. Bunlar devamli takilan arkadaslar.

Takil bize hayatini yasa. :1:

Filo ile iyi anlaşacağız galiba tam bir kitap manyağıyım. :1: Süpermiş ben takılırım buraya arada. :8:

Herkese selam:3:

Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:

Naz da ikizler ve iyi anlasiyoruz. Sen filo yu birak beni sec. :1:

Nevreste de ikizler ama bu topige ugramaz. :27:

Ben memnunıyetle acıklayım :) lucky le 2-3 hafta da bir gorusuruz . Kendisi cok hanımefendi bir hatundur. Pek severim kendisini:16:

Yakinda kendimi erkek gibi hissetmeye baslayacaktim beratti. :9:Neyse ki basin aciklamasi yaptin. :60:Ben de seni severim ayrica :16:

Kapi acik mi, oyle dan diye girebiliyoruz mu? Bir prosedur var mi, bir de illa bekar olmak mi sart, basi bagli ama muhabbet edesi gelmis birileri konuk olayabiliyor mu? :102:

Sohbet edebilen herkese acigiz. Erkek disinda her seyden konusuyoruz korkma. :23:

Bu arada burcunu alalim seninde. :1:

Son düzenleme:
Burcun olayı nedir? Ona göre kişilik analizi falan mı yapıyorsunuz? :27: Ben herkesle anlaşırım sıkıntı yok. :32:

Selam :3: Ben de daldım öyle ortadan çözmeye çalışıyorum, güzel bi yere benziyor. :27:

Back
X