• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Aynen kelime oyunu cok guzeldi, ben bilgi yarismalarinin cogunu ve heyecanli yarismalari seviyorum bildigin:9:
Ya katilsana be, ne kahrolmasi be, ne iki laf bilmez insanlar katiliyor

ya o katılanlar deli işte bencee :53: ben çoğunu bildigim halde cesaret edemiyorum, hele kelime oyununda ne dingiller vardı :27: ihsan varol a da hastaydım yaa, adamın zekası takdire şayandı yani, şimdi kardeş payında oynuyor ama bi türlü ısınamadım o diziye :18:

Neyse ben kaciyorum canim:3:
Bu da genel bilgilendirme olsun:9:, iki hafta falan aman aman ugrayamam, aksamlari firsat buldukca belki, kisa kisa seslenirim ama, merak etmeyin, kusmeyin, darilmayin :27:
Naz andro gelirse de arada kovala onun da sinavina 2 haftasi kaldi, 2 haftaya ikimizde epey rahatlamis olacagiz:32:
Optum:54:

bu 2 hafta bennm de kpss için son çırpınışlarımı yapma niyetim var bakalım becerebilirsem eğer, hepimiz o 2 haftanın sonunda bolca burda görüşürüz o zmana, şimdilik kalpler bir olsun :1:

sana bol şans canım, kolay gelsin şimdiden :16: görüşürüzz :16::16:

Yok canim degil, karisiklik olmus, Andro o kisi degil...
Aaa 18 yasinda misin? Gel gel hosgeldin aramiza:34:
Cok tesekkur ederim, tez isleri evet ugrastirici, halledecegiz bir sekilde artik :ssz:
Senin sinav isleri nasil, seneye tekrar mi giriyordun?

Teşekkür edrrim sıcacaık karşılama içün :54: :40: Üniversite sınavına girdim istediğim derceyi elde edemeyince tekrar çalışmaya başladım, seneye bir daha deniyeceğim :2:

hoşgeldinn :3:
survivor un sonucuna biraz sinirlendim onun dışında iyiym :1: sen nasılsın :31:[/QUOTE]
Bende çok üzüldüm bir nevi ülkenin aynası oldu yarışma, zaten survivor yarışmasının birincisini sms ile seçen kaç ülke var bilmiyorum :53: sonuçta dayanıklılığa bağlı performansa bağlı ama hepsi ekran klasikleri işte :ssz: günaydınlarr bu arada:54:

Bende çok üzüldüm bir nevi ülkenin aynası oldu yarışma, zaten survivor yarışmasının birincisini sms ile seçen kaç ülke var bilmiyorum :53: sonuçta dayanıklılığa bağlı performansa bağlı ama hepsi ekran klasikleri işte :ssz: günaydınlarr bu arada:54:

acun paracıklarına para kazansın diye sms le yapıyor işte sonucu :ssz: halkımız da oy veriyor demek ki :31: güle güle harcasın arttık Turabi ne diyim, ben hala sinirleniyorum sonuca ama :47:

Nasılsın mı yazacaksın :60:
İş konusunda bir gelişme var mı peki?

napıyosun da yazabilirim, yarın ki ruh halime göre bakacam artık :27:

iş konusunda da bi gelişme yok, ben bi yandan bakıyorum, guya arkadaşlarımda bakıyor ama henuz bi ses yok, o konuda da beklemedeyim :ssz:

napıyosun da yazabilirim, yarın ki ruh halime göre bakacam artık :27:

iş konusunda da bi gelişme yok, ben bi yandan bakıyorum, guya arkadaşlarımda bakıyor ama henuz bi ses yok, o konuda da beklemedeyim :ssz:

Hayırlısı. :ssz:
"Yalnız kalpler de atarlar" benim için çalıyor :52:

Back
X