• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Son düzenleme:
canım gün geliyor diyorsunki iyiki beni o işe almamışlar çok daha iyisini buldum Allah a şükür bence sende öyle olacaksın sonuçta orada çalışanlardan ne eksiğin var aslında yapabileceğin bir iş ama işte bir işe 40-50 kişi başvurunca içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyorlar o kadar kişi içinden en iyi olmakta zor tabi.birde tabi tanıdıklarını almak istiyorlar

valla canım elbet bi yerde olacak bizim de para kazanabilecegimiz bir iş, hayırlısı bakalım :31:

canım gün geliyor diyorsunki iyiki beni o işe almamışlar çok daha iyisini buldum Allah a şükür bence sende öyle olacaksın sonuçta orada çalışanlardan ne eksiğin var aslında yapabileceğin bir iş ama işte bir işe 40-50 kişi başvurunca içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyorlar o kadar kişi içinden en iyi olmakta zor tabi.birde tabi tanıdıklarını almak istiyorlar

40-50 kişi olsa yine iyi, bakıyorum ilanlara 1000 kişi başvurdu yazıyor :53: Kimya mühendisiyim ben, bizde mezun çok iş yok. :ssz:

tecrube aramayan yerler de oluyor canım, yetiştirmek için diyorlar mesela :34: onları takip edebilirsin, bi de staj yok muydu siz de varsa onları da yazabilirsin :34:

Onlara da başvuruyorum canım ama aramıyorlar. Stajlarım var olmaz olur mu ama pek takmıyorlar onları. Staj yaptığım yer bile takmadıktan sonra :27:

O değil de bazen yurt dışı iş ilanlarına başvuruyorum, hemen ertesi gün cevap veriyorlar. Olumsuz da olsa adamların saygısı var bizimkiler gibi cevap vermeye tenezzül etmeyip 2 hafta sonra pat diye ilanı kaldırmıyorlar. :27:

napacaksın kız yurtdışı ilanlarını :27:

cidden ankara dışında bir yerler de düşünür müsün kuzum :26:

kızlar http://www.estanbul.com/is-bulmak-i...ari-getiren-dualarim-142582.html#.U8hIjJR_tXd bu linktekilerin hepsini yapamadım ama yapabildiğim kadar yapmıştım ben yalnız o forumdaki diğer sayfaları da okuyun orada yanlış hatırlamıyorsam başka dualarda var.
birde Allah tan ümidinizi kesmeyin ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış derler ya beğenmemezlik etmeyin eğer hakkınızda hayırlıysa hakkıyla çalışıp helal para kazanacağınız bir iş çıkarsa karşınıza bence değerlendirin.

bakacagım canım linke, çok teşekkür ederim :16:

Onlara da başvuruyorum canım ama aramıyorlar. Stajlarım var olmaz olur mu ama pek takmıyorlar onları. Staj yaptığım yer bile takmadıktan sonra :27:

neye göre alıyorlar bu işlere anlamıyorum ki :53: bakıyorum tum kriterler var bende, ama ne arayan var ne soran :ssz:

neden istiyorsun ki illa bi sıkıntın yoksa şeker yüklemesi yapılmasını :27:

Psikopatim ondan. :1:

Ya Naz ciddi ciddi yemekle alakali sorunum var. Bir kac gundur dikkat ediyorum da gunde 3 supangle ustune dondurma baska tatlilar yenir mi? Ustune ustluk surekli bir acikma hali. 75 kg oldum da geldim.:19: Sonra bir gunde 3 kilo verdim. Gitmeden de once bir gunde 3 kg almistim. Tuhaf iste.

2 yıldır düşünüyorum :27: Şehir dışına da çok başvurdum ben. 1-2 defa aradılar ama hep bir şey çıktı gidemedim. Bu sefer gideceğim ama, artık şakası kalmadı.

neye göre alıyorlar bu işlere anlamıyorum ki :53: bakıyorum tum kriterler var bende, ama ne arayan var ne soran :ssz:

Ben sana özelden yazayım naz neler çektiğimi anla :27:

Son düzenleme:
Psikopatim ondan. :1:

Ya Naz ciddi ciddi yemekle alakali sorunum var. Bir kac gundur dikkat ediyorum da gunde 3 supangle ustune dondurma baska tatlilar yenir mi? Ustune ustluk surekli bir acikma hali. 75 kg oldum da geldim.:19: Sonra bir gunde 3 kilo verdim. Gitmeden de once bir gunde 3 kg almistim. Tuhaf iste.

bu durumu anlatsan, ani kilo alma ani kilo verme giib durumların baglı oldugu bir rahatsızlık varsa ona göre tetkiklere sokarlar seni sanırım :26: yada sürekli şekerli şeyler yemek istiyorum ve yiyorum desen ona göre de bi tetkikleri vardır :26:

ben ayda 3 supangle yemiyorum sen nasıl yiyorsun bir günde yaa :53::53:

2 yıldır düşünüyorum :27: Şehir dışına da çok başvurdum ben. 1-2 defa aradılar ama hep bir şey çıktı gidemedim. Bu sefer gideceğim ama, artık şakası kalmadı.

Ben sana özelden yazayım naz neler çektiğimi anla :27:

ben bizim buralardan da bir bakayım canım o zaman, tanıdık falan vardır belki :26:

yani özelden yazarım deyince tahmin ettim ama neyse :27:

Ben sana başka özelliklerimi gösteririm öyle seversin beni :23:

Uzgunum ben erkeklerden hoslaniyorum. :60:

bakacagım canım linke, çok teşekkür ederim :16:

Yanima gelecek belki karisma. :1:

Sen fazla iyisin canim ondan almiyorlar. :23:

bu durumu anlatsan, ani kilo alma ani kilo verme giib durumların baglı oldugu bir rahatsızlık varsa ona göre tetkiklere sokarlar seni sanırım :26: yada sürekli şekerli şeyler yemek istiyorum ve yiyorum desen ona göre de bi tetkikleri vardır :26:

ben ayda 3 supangle yemiyorum sen nasıl yiyorsun bir günde yaa :53::53:

Nasil yiyorum bende bilmiyorum. Gozum donuyor o sira. :27:

Yok kızım öyle bişey değil ne fesatsın :60:

hakkaten kafam en kötüye gitti haa :60:

Yanima gelecek belki karisma. :1:

Sen fazla iyisin canim ondan almiyorlar. :23:

Nasil yiyorum bende bilmiyorum. Gozum donuyor o sira. :27:

yok ya senin yanına gelemez o ankara da açmış kollarını beni bekliyor :29: :33:

şimdiye kadar maksimum arayıp da kendi orjinal cv mi istediler, onu yolladım geri dönmediler, sanırım çok iyiym haklısın :60:

konudan konuya atlıyorum yaa sana laf yetiştirecem diye :52: ani açlıklar göz dönmeleri vs bunların mutlaka tıpta bir tanımı vardır, doktorlar ilgilenir seninle merak etme :33:

Uzgunum ben erkeklerden hoslaniyorum. :60:

Neyse Filo beni komple beğendi, önemli olan oydu zaten :27:

şimdiye kadar maksimum arayıp da kendi orjinal cv mi istediler, onu yolladım geri dönmediler, sanırım çok iyiym haklısın :60:

konudan konuya atlıyorum yaa sana laf yetiştirecem diye :52: ani açlıklar göz dönmeleri vs bunların mutlaka tıpta bir tanımı vardır, doktorlar ilgilenir seninle merak etme :33:

Kızım bi düşün öyle bişey olsa ben işsiz kalır mıyım, been? :27:

Neye gitti neye gitti yorgunluktan gozlerim kapaniyor anlamadim. :19:

Ben yorgun olmasam zor yetistirirsin laf bana.

Ben bir kac gundur dikkat ettim. Iyi haber : 70 e dustum. Kotu haber : Kac gun surer bu bilmem. :55:

Kızım bi düşün öyle bişey olsa ben işsiz kalır mıyım, been? :27:

hee ben olaya hiç o açıdan bakmadım :33::33:

Neye gitti neye gitti yorgunluktan gozlerim kapaniyor anlamadim. :19:

Ben yorgun olmasam zor yetistirirsin laf bana.

Ben bir kac gundur dikkat ettim. Iyi haber : 70 e dustum. Kotu haber : Kac gun surer bu bilmem. :55:

o zaman bugunun tadını çıkarayım ben :27::27: sen zaten ya çok yiyorsun ya hiç yemiyorsun :53:

Bu arada Lucky beni yanına alırsan hayır demem, hatta nüfusuna geçirirsin çocuk parası da alırsın bak bu kıyağımı da unutma hadi yine iyisin. :27:

Back
X