- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.801
Daha gecen gun bunu konustuk...
Hep genel kani var ya, guzel olmayan, kezban turk kizlarinin havalrindan yanina yaklasilmiyor ama yabanci kizlar oyle mi? Hem cok daha guzeller hem de cok daha sicak kanlilar diye...
Bunu anlayamacak kadar kus beyinliler iste, bizim kategorize edilmemiz, adimizin cikmasi, yollu olmamiz, kuyruk sallamamiz, bir gulmemizin bile, bir bakisimizin bile bir anlam dogurmasi neden iste...
Bir erkege yakin davran kasiniyor olursun, iki gulumse sana yakin olmasina izin ver yollu olursun, azicik rahat giyin, kuyruk salliyor olursun ama mesafeli dur, sinirlarini koru, hot de, surat as set or, biyikli kezban olursun...
Toplum elbirligiyle s.cti turk kizinin kadininin agzina simdi de begenmiyorlar zibidiler...
o dayagi, siddeti, sozlu tacizi, mahalle baskisini, kiskancligi, yavsakligi kullan bakalim o kizlara seni ne yapiyorlar...
Amma doluymusum beUmarim yeni nesil kadinlar daha zeki ve vizyonlu erkekler yetistirir ne diyelim...
Ha bu arada yabanci forumlarda gezerseniz turk kizlari dunyadaki en guzel kadinlarin arasinda genelde ilk 3 te, 5 te veriyorlar, ben de epey sasirmistim ama oyle...![]()
Ben begeniyorum Turk kizlarini , ozellikle yeni nesili (lens takmayan , burnu estetik olmayan olsa bile estetik oldugu belli olmayan). Tatile gittigimde sokakta bir tane yakisikli erkek gormedim ama bogazdaki kesim ayri tabi. Eeee onlarda tek tuk . Once kendilerine ve gobeklerine baksinlar sonra konussunlar.