• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Anam ben de naz nereye gitti diyorum...
Ben ne desem hemen aliniyorsun sen de he naz, tamam demem bir sey bir daha:26:
iyi seyirler...

alınmadım kız o nerden çıktı :53: çok sıkılganım bu ara zaten sürekli foruma bakmaktan sıkılınca film izleyim dedim, onu da izleyemedim anneme kaptırdım laptopu :37:

ama alınmadım asla öyle düşünme lütfen :29:

Hebele hebele hebele:37::37:
Gorurusuruz:3:

Senin sonunu hic iyi gormuyorum. :1:
Çamaşıra mı? Haydi kolay gele :3:

3 posta camasir serdim siz dalganizi gecin burda. Bir yataklari degistiricem onu da yarin yaparim. Cok caliskan gordum kendimi. :23:

Şöyle yapıcam galiba

Eki Görüntüle 1207826

Bu arada şu anki saç rengin modeli falan çok güzel bozma lütfen, yüz hatlarını ortaya çıkarmış ki bence kapatılmayacak yüz hatların var :17: Niye Türk demediklerini anladım değişik bir havan var :31:

Bu sac rengi sana olmaz. :19:

iyi ki bi film izleyecem diye çıktım, hemen face ten ekleşmeler olmuş, dışlanmışım :19:

alınmadım kız o nerden çıktı :53: çok sıkılganım bu ara zaten sürekli foruma bakmaktan sıkılınca film izleyim dedim, onu da izleyemedim anneme kaptırdım laptopu :37:

ama alınmadım asla öyle düşünme lütfen :29:
Uzuldum ben de aliniyorsun diye,anlastik:34:
Şöyle yapıcam galiba

Eki Görüntüle 1207826

Bu arada şu anki saç rengin modeli falan çok güzel bozma lütfen, yüz hatlarını ortaya çıkarmış ki bence kapatılmayacak yüz hatların var :17: Niye Türk demediklerini anladım değişik bir havan var :31:
Bal kopugu gibi sanki, bence gider, ama o kullu sari tarzi cok yakismisti andro, bir iki daha benzerina bakalim ama:16:
Bu arada guzel sozlerin cok cok tesekkur ederim kuzum benim:69:
Senin sonunu hic iyi gormuyorum. :1:
Misafir gormus cocuk gibi simardim, tatil gunu olunca :9:
iyi ki bi film izleyecem diye çıktım, hemen face ten ekleşmeler olmuş, dışlanmışım :19:
Olur mu hic, gel sen de ekleselim:27:

$bal-kopugu-sac-renkleri-19.webp
$144.webp
Bunlar nasil andro, bal kopugu aslinda tam bu:ssz:

benim serecek çamaşırım da yok ben ne yapsam ki :44:

hee o zaman yakalayalım hemen seni sen dondurmadan :27:

Gönder özelden :27:

Ben vardim beni gormezden geldiniz. :19:

Donduracaksan eklesmeyelim. Yalniz bu ellesmek gibi oldu sankim. :23:

Bu aralar donduruyorum sınavla ilgili muhabbetler oluyor moralim bozuluyor, şu an açık :27:

Güzel bunları da beğeniyorum, senin saç rengin ne o da güzel

bu ara genel keyifsizim zaten üzerine alınma yani, ben kolay kolay alınan bir insan degilim :1:
Ben oyleyim diye sana da bictim demek ki:9:

bu jennifer aniston a friends i izledigimden beri hastayım yaa :27: brad pitt nasıl bunu bırakıp da öbür kadına gitmiş hayret :ssz:
Diger hatun daha guzel be:ssz:

Güzel bunları da beğeniyorum, senin saç rengin ne o da güzel
Ben iki boyayi degismeli boyuyorum kuzum, hem ombre gibi oluyor o zaman hem de arasi bir ton oluyor...
$300.webp
$300.webp

Bunlar boyadiklarim...
Ama ilkine arada bir yogunluk veriyorum, o daha hosuma gidiyor...
Bir de bunlar kullu, akinca turunculuk vs. yapmiyor...

Back
X