Muzur bir çözüm istiyorum

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhba. Bizim işyerinde 25 senelik bir tane adam var. Açık ofis çalışıyoruz ve de bu adam çok saygısız. Şöyle telefon gelir yüksek sesle konuşur ama başkası konuştuğu zaman vay efendin burası teknik büroymuşta, sessiz olunması gerekiyormuş. Eee senin yaptığın ne? Bu kadarla da değil. Adam bildiğin sabahtan akşama kadar sesli esniyor. Ayağa kalkıp geriniyor. Oof çekiyor. Ona kadar böyle yapan yok. Haliyle tek bayan olduğum için sadece bana batıyor sanıyordum. Yanındaki de rahatsız oluyormuş. Ee o öyle sesli esneyince bende klavyeye hızlı basıyorum. O da ona sinir oluyor diye. O bana saygı göstermiyor ki ben neden göstereyim. Ayrıyeten kaç kere şaka yollu söyledim. Dimdik söyledim.Adam anlamıyor. Ama patron gelince normal insan kıvamına dönüyor. Hayır anlamadım benimde mi patron olmam yada patron kızı mı olmam lazım? İçimi dökmek istedim. Burada kalıcı değilim. 6 ay sonra Almanya'daym ama bu 6 ay nasıl geçecek? Onun yüzünden hergün kurdeşen döküyorum.

Her gün bir başka yalanını yakaladığımız biride bana kurdeşen döktürüyor
Hemde onu görmekte benimde payım var en çokta ona kızıyorum
Bulsam kendime bulurum

Adam bağırarak esniyor. Hani evde yaparsin ya aaaa diye bağırırsın aynen öyle
anladım. valla öyle yapıyorsa birden basın çığlığı ay abi ayı saldırıyor sandım o nasıl esnemek deyin :D yada ooo abii arka dişler çürümüş bademcikte iltahap var küçük dilinde şişmiş. vs gibi laflar edin. en temizi.
bizim de sürekli burnunu karıştıran bir çalışanımız vardı ne zaman elini burnunda görsem ooo yine kazı çalışmasına başlamış belediye filan diyordum. artık karıştırmıyor. anasının 50 senede veremediği eğitimi ben 6 ayda verdim.

Bizim ofistede uyuyan horlayan bir abimiz var. Çok batıyor böyle şeyler. Ben hesap yapıyorum kafamı toparlayamıyorum. Ama çözümde yok malesef biz bulamadık yani bulursan haber edersin.

Ayy yanımda biri öyle esnese kendimi hayvanat bahçesinde sanirdim... Anirmak nedir ya ...

Çok rahatsız edici

Bizim ofistede uyuyan horlayan bir abimiz var. Çok batıyor böyle şeyler. Ben hesap yapıyorum kafamı toparlayamıyorum. Ama çözümde yok malesef biz bulamadık yani bulursan haber edersin.
Kendisini patronun gözdesi ilan etmiş durumda. Patronun gözdesinden haberi yok ama. Ama ben yapacağımı biliyorum. Dur sen!

ben 5 yıl bir adamın kıllı çatalı manzarası eşliğinde çalıştım :olamaz:
böylelerine çözüm bulmak imkansız, ne uyarıdan anlıyorlar, ne azardan, ne kavgadan,
yaptığı pislikten kendisi rahatsız olmadıktan sonra başkasının rahatsızlığını neden umursasın ki zaten...

ben 5 yıl bir adamın kıllı çatalı manzarası eşliğinde çalıştım :olamaz:
böylelerine çözüm bulmak imkansız, ne uyarıdan anlıyorlar, ne azardan, ne kavgadan,
yaptığı pislikten kendisi rahatsız olmadıktan sonra başkasının rahatsızlığını neden umursasın ki zaten...
Ayy sizinki daha vahimmis. Yüzüne bakamıyorum midem bulanıyor

anladım. valla öyle yapıyorsa birden basın çığlığı ay abi ayı saldırıyor sandım o nasıl esnemek deyin :KK70: yada ooo abii arka dişler çürümüş bademcikte iltahap var küçük dilinde şişmiş. vs gibi laflar edin. en temizi.
bizim de sürekli burnunu karıştıran bir çalışanımız vardı ne zaman elini burnunda görsem ooo yine kazı çalışmasına başlamış belediye filan diyordum. artık karıştırmıyor. anasının 50 senede veremediği eğitimi ben 6 ayda verdim.
Iyyyyyyy:kusmuk:

Ayy sizinki daha vahimmis. Yüzüne bakamıyorum midem bulanıyor

valla bizim teknik işlere bakan çocuktu bu,
açık ofis bizimki de, en köşede arkası hepimize dönük otururdu havadar havadar :bicak:
çocuğa söyledik, müdürüne söyledik, insan kaynaklarına söyledik,
aldığımız cevap hep bakmayın oldu,
bi de sürekli ketçaplı bişeyler yer onlar sakallarında kururdu :silah:

Back
X