Muzur bir çözüm istiyorum

168A3EF1-2522-44C0-AB78-7BDF8766F0FD.webp
ben 5 yıl bir adamın kıllı çatalı manzarası eşliğinde çalıştım :olamaz:
böylelerine çözüm bulmak imkansız, ne uyarıdan anlıyorlar, ne azardan, ne kavgadan,
yaptığı pislikten kendisi rahatsız olmadıktan sonra başkasının rahatsızlığını neden umursasın ki zaten...
:halay:

valla bizim teknik işlere bakan çocuktu bu,
açık ofis bizimki de, en köşede arkası hepimize dönük otururdu havadar havadar :bicak:
çocuğa söyledik, müdürüne söyledik, insan kaynaklarına söyledik,
aldığımız cevap hep bakmayın oldu,
bi de sürekli ketçaplı bişeyler yer onlar sakallarında kururdu :silah:
Ben öleyim ya valla. :kızgın::kızgın:

Dolu Tarafından bak böyle insanları da Görmüş oldun iş hayatında . Zaten gidiyormuşsun çok Düşünme derim .

Bizimde öyle bir çalışan vardı. Odalarımız karşı karşıyaydi. Benim odamin kapısı genelde kapalı olur. Bu bahsettigim kadın odaya öyle bi dalardi ki her gelişinde polis falan basti sanardim. Sonra ben odaya her girişinde korkmus numarasi yapmaya başladım. En sonunda kapıya vur ben korkuyorum dedim. Bu sefer aynı şiddetle kapıya vurmaya başladı. Birde Bu hamileydi. Odaya gelir gözüme baka baka çöp kovasına tukururdu. Bide tukurugunu biriktirir ağzından saça saça konusurdu. Bide tuvaletleri filan cok pis birakirdi.Ayyy bak yine fena oldum. Bi kaç kez uyardim ama böyleleri genelde anlayacak cinsten olmuyor malesef. Ben careyi küstürmekte bulmuştum. Sizde digerleriyle anlasip dik dik falan bakabilirsiniz. Yada toplu halde uyarın. Anlayacağını sanmıyorum ama...

maalesef ki normalde selam bile vermeyeceğimiz insanlarla aynı iş yerinde hergün yüzyüze bakmak zorunda kalıyoruz. bu her yerde böyle. burda bundan kurtulursun Almanya'da başka türlüsüyle karşılaşırsın. iş hayatı hep aynı.

maalesef ki normalde selam bile vermeyeceğimiz insanlarla aynı iş yerinde hergün yüzyüze bakmak zorunda kalıyoruz. bu her yerde böyle. burda bundan kurtulursun Almanya'da başka türlüsüyle karşılaşırsın. iş hayatı hep aynı.
Aynen ya. Adam ofisi dingonun ahırı zannediyor galiba

valla bizim teknik işlere bakan çocuktu bu,
açık ofis bizimki de, en köşede arkası hepimize dönük otururdu havadar havadar :bicak:
çocuğa söyledik, müdürüne söyledik, insan kaynaklarına söyledik,
aldığımız cevap hep bakmayın oldu,
bi de sürekli ketçaplı bişeyler yer onlar sakallarında kururdu :silah:

:kusmuk::kusmuk:

Ya senin yerinde asla ama asla olmak istemem böyle insanlara asla katlanamam. Kesin kavga edip oradan kovulmustum:KK11:

Birkaç kişi gidin patrona şikayet edin siz neden uğraşacaksınız ki?

Bir insanı yaptığı davranıştan en iyi bol bol dalga geçerek vazgeçirebilirsin.
Toplum içinde direk onun bu davranışıyla ilgili esprisi yapacaksın.

Rencide etmek yani kısaca

Back
X