- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
Patron buna bişey demezki. Bize der kızım o yaşlı idare edin diye. Ki asla idare edecek bir tipte değilimdir yaniBirkaç kişi gidin patrona şikayet edin siz neden uğraşacaksınız ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patron buna bişey demezki. Bize der kızım o yaşlı idare edin diye. Ki asla idare edecek bir tipte değilimdir yaniBirkaç kişi gidin patrona şikayet edin siz neden uğraşacaksınız ki?
Kurdeşen döküyorum zaten bi gün onu alaşağı edeceğim ama ne zamanYa senin yerinde asla ama asla olmak istemem böyle insanlara asla katlanamam. Kesin kavga edip oradan kovulmustum![]()
Kaç kere ettim ama ayıdan nezaket beklenir mi beklenmezİnsan olmasını teklif edin
Abi hiç kasma ya pijamalarla gel sen direk.Yarin diyeceğim yatak yorgan ister misin. X abi? Yetti artik![]()
Gecen yil ki okulumda bi erkek ögretmen vardi. Pantolon gö..unden ha düstu ha düsecek tarzinda dolasirdi.ben 5 yıl bir adamın kıllı çatalı manzarası eşliğinde çalıştım
böylelerine çözüm bulmak imkansız, ne uyarıdan anlıyorlar, ne azardan, ne kavgadan,
yaptığı pislikten kendisi rahatsız olmadıktan sonra başkasının rahatsızlığını neden umursasın ki zaten...
Siz de onu rahatsız edin öyleyse. Kırmayın yine de siz, yaşlı insanlar alınınca çok kötü oluyor babanemden biliyorumPatron buna bişey demezki. Bize der kızım o yaşlı idare edin diye. Ki asla idare edecek bir tipte değilimdir yani
Gecen yil ki okulumda bi erkek ögretmen vardi. Pantolon gö..unden ha düstu ha düsecek tarzinda dolasirdi.Azıcık bi egildigi zaman ben utanirdim hocanin yerine. Acayip goz rahatsizligi verirdi. Gidip diyemiyorsun da pantolonlarinin beli niye boyle bol diye :)) neyse ki simdi baska okuldayim :))
İnterneten böğüren bir ayı videosu aç. O her esnwdikten sonra onu izle. Sesini de hafif aç duyulsun ofisteAdam bağırarak esniyor. Hani evde yaparsin ya aaaa diye bağırırsın aynen öyle
Merhba. Bizim işyerinde 25 senelik bir tane adam var. Açık ofis çalışıyoruz ve de bu adam çok saygısız. Şöyle telefon gelir yüksek sesle konuşur ama başkası konuştuğu zaman vay efendin burası teknik büroymuşta, sessiz olunması gerekiyormuş. Eee senin yaptığın ne? Bu kadarla da değil. Adam bildiğin sabahtan akşama kadar sesli esniyor. Ayağa kalkıp geriniyor. Oof çekiyor. Ona kadar böyle yapan yok. Haliyle tek bayan olduğum için sadece bana batıyor sanıyordum. Yanındaki de rahatsız oluyormuş. Ee o öyle sesli esneyince bende klavyeye hızlı basıyorum. O da ona sinir oluyor diye. O bana saygı göstermiyor ki ben neden göstereyim. Ayrıyeten kaç kere şaka yollu söyledim. Dimdik söyledim.Adam anlamıyor. Ama patron gelince normal insan kıvamına dönüyor. Hayır anlamadım benimde mi patron olmam yada patron kızı mı olmam lazım? İçimi dökmek istedim. Burada kalıcı değilim. 6 ay sonra Almanya'daym ama bu 6 ay nasıl geçecek? Onun yüzünden hergün kurdeşen döküyorum.
allah iyiliğini versin çok güldüm sabah sabahİnterneten böğüren bir ayı videosu aç. O her esnwdikten sonra onu izle. Sesini de hafif aç duyulsun ofiste
Veya adamın sesini kaydet öyle esnerken. Telefonuna zil sesi yap. Öyle çalsın 1-2 gün bakalım ne tepki verecek
Söylerseniz de bisey degismiyor, tecrubeyle sabittir
Ille o hava ordan girecek![]()