mydecember vitrin

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.500
54
118
35
İstanbul
bir alışveriş canavarı olarak,aldığım kozmetik-giyim-takı toka ne varsa fiyatını,nerde aldığımı sizinle paylaşacam kızlar

giyim tarzım her kesime hitap ediyor.bazen hanım hanımcık,bazen kokoş,bazen salaş...
bazıları marka,bazıları pazardan.
fiyatlar da aşağı yukarı herkesin alabileceği düzeyde.

ayrıca alışveriş yaparken almadığım ürünlerin de resmini çekip paylaşıcam.

bugünden itibaren başlıyorum

Eki Görüntüle 133249 Eki Görüntüle 133251 Eki Görüntüle 133252 Eki Görüntüle 133253 Eki Görüntüle 133254

bunları kadıköyden aldım.tam olarak neresi bilmiyorum ama kadıköy vapurların orda işlek bi cadde var,ara sokaklarında bir çok mağaza ve tezgah var.bunları da sırf toka ve takı satan bi tezgahtan aldım.

yüzük sahte söz yüzüğü.daha güzel modeller de var.tanesi 1 lira.

tokaların da tanesi 1 lira,çok daha güzelleri var çeşit çeşit,leopar desenli,tüllü falan.

ugg botlar bazı yerlerde baya indirime girdi.arkadaşlarım genelde 200 tlden aşağı almıyor.ben bakırköy capacity'de 80 lira gibi bi fiyata bu modelinden aldım.birkaç çeşit model ve birkaç rengi daha var.bitmeden gidin alın derim,benim istediğim renk yoktu toprak rengi aldım bende

Eki Görüntüle 133304 Eki Görüntüle 133305 Eki Görüntüle 133306 Eki Görüntüle 133307

bu model taksim mango outletten (alt katta)
topuğu 10 cm kadar.çok şık ve seksi duruyo.topukluyla yürümeyi beceremediğim halde bu ayakkabılarla çok rahat yürüyorum
bildiğim kadarıyla son birkaç numarası kaldı.tükenmeden alın.

fiyatı 65ten 30a inmiş mangoda böyle fiyat şaka gibi.

Eki Görüntüle 133308 Eki Görüntüle 133309 Eki Görüntüle 133310 Eki Görüntüle 133311

bu model forum istanbul kotondan.
topuğu 10 cm kadar,mango ayakkabılar kadar olmasa da rahat yürüyorum.
fiyatı 40 lira.

Eki Görüntüle 133312 Eki Görüntüle 133313 Eki Görüntüle 133314

converseler ikitelli converse fabrika satış mağazasından.iki katlı bi yer üst katta önceki sezonlardan kalma ayakkabılar var ve yarı yarıya indirimli.bu modelin fiyatı 60 liraydı.

Eki Görüntüle 133316

sutyenler
bakırköy pazarından,tanesi 2 buçuk lira.çok çeşit var kocaman bi tezgah.straplez kıyafetler için,çapraz sırtlı kıyafetler için sutyen modelleri var.en küçük bedenden en büyüğe kadar bulabilirsiniz.

yerini şöyle tarif edeyim,bakırköy metrodan sola doğru yürüyün.kavşaktan sola dönün,mağazaları geçin.minibüs istasyonunu geçin.pazar girişini görüyorsunuz.dümdüz hiç sapmadan aşağı doğru gidin.sağ tarafta kalıyor.

karışık tarif etmiş olabilirim ama luna parkın ordaki girişten girdiğinizde biraz dolaşsanız farkedersiniz zaten,çok yakın pazar girişine

canım çok güzel bi topik olmuş güle güle kullan cicilerini :82:
bende bayıldım ikinci ayakkabılara

canım sen de benim gibi yerine göre sade ve şıklığı,yerine göre rengarenk canlılığı seviyosun sanırım :13:
siyah ayakkabılar çok şıkmış, tokalar ve sutyenler çok şekerrrr

teşekkür ederim kızlar,bu hafta sınavlarım vardı başlıkla ilgilenemedim ama en yakın zamanda yeni aldıklarımı da koycam

çok güzel bir topik olmuş hayırlı olsun.

ilk resimdeki ayakkabına bayıldım çok uyguna almışsın güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…