- 17 Kasım 2022
- 234
- 57
- 28
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım ocean 4.ayda gebe olduğumu öğrendimHic inositol kullanan yok mu![]()
Hayirli olsun insaAllah Darisi isteyenlerin basina adet duzeninizde degisme oldu muBen kullandım ocean 4.ayda gebe olduğumu öğrendim
Adet düzenim tam gününde olmaya başlamıştı hiç gecikme yaşamadım dilerim isteyen herkese kolaylıkla nasip olsunHayirli olsun insaAllah Darisi isteyenlerin basina adet duzeninizde degisme oldu mu
İnsaAllah aminAdet düzenim tam gününde olmaya başlamıştı hiç gecikme yaşamadım dilerim isteyen herkese kolaylıkla nasip olsun
Neden umut olmasın adet olmadıkça hep umut varİnsaAllah aminhamilelikden umudum yok ama gecikme olmasi da yine canimi sikti
Kilom ve diyabetim var o yuzden pek umutlu degilimNeden umut olmasın adet olmadıkça hep umut var
Benim de kilom ve insülin direncim varKilom ve diyabetim var o yuzden pek umutlu degilim
Hayirla saglikla insaAllahBenim de kilom ve insülin direncim varnasip olacak oldu mu olur nolur ümitsiz olma
Ayy darisi bekleyenlerin basina insallah yilbasindan beri adet duzenimde cok degisti hic yasamadigim seyler oluyor en azindan adetimi duzenlesin dedim ama yine de hala olmadimKullandığım ilk ay birinci kutu bile bitmeden hamile olduğumu öğrendim. Kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyor
Merhaba insülin direnci engel mi gebeliğe bende de var daBenim de kilom ve insülin direncim varnasip olacak oldu mu olur nolur ümitsiz olma
Engel olmasa da zorlastiriyor sanirim ve sonrasinda gebelik sekeri riski olabiliyor diye biliyorumMerhaba insülin direnci engel mi gebeliğe bende de var da
Aşkım ben hamileyim , belki daha geç olmasına sebep olmuş olabilir bilmiyorum ama engel olmadıMerhaba insülin direnci engel mi gebeliğe bende de var da
Yani sanmiyorum ama bilmiyorum 5 6 aydir bi duzensizlik olustuBen de yeni kullanmaya başladım. Yabancı sitelerde çok fazla olumlu yoruma denk gelmiştim diye aldım, regl gecikmesi ile ilgili bir şeye rastlamamıştım. Stres, hava değişimi gibi durumlar etkilemiş olabilir mi?
İlaç kullanıyorum düşmesi için ama bakalım inşallah engel değildirAşkım ben hamileyim , belki daha geç olmasına sebep olmuş olabilir bilmiyorum ama engel olmadı
İnsaAllahİlaç kullanıyorum düşmesi için ama bakalım inşallah engel değildir