myom ameliyatı geçirip bebiş bekleyenler

Merhaba, ben de Ekim ayinda yani 4 ay once acik myomektomi ameliyati oldum, doktorum da ilk adetinden sonra baslayabilirsin calismalara dedi ancak biraz beklemeliydik sanirim cunku bu ay hamile kaldim ancak hcg degerlerim duzenli artmiyor, muhtemelen dusuk olacakinanin gec olmasi, olup tutunamamasindan cok daha iyi. O kadar uzuluyorum ki simdi... Onun icin sabirla bekleyin derim, sevgiler...

Merhaba, ben mart 2014'te açık myomektomi oldum. Tam 19 myom çıkarıldı. En büyüğü 4 cm.di. En az 6 ay korunmamız gerektiğini söyledi doktorum. Myomların hepsi intramuraldi. Submukoz myom olmadığı için endometriuma hiç inmedim,bütünlüğü bozulmadı dedi doktorum. 10 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden. Ama bu süre zarfında rahat durmayıp Hsg çektirdim. Çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. Soğan ve incir kürü de yaptım. Çörek otu da yedim. Faydaları oldu mu bilmiyorum ama kafaya takmadığım ay kaldım.

Canım dogum yaptın mı hamılelıgın nasıl gectı ?problem yasadın mı?bende acık mıyom ameliyatı oldum bır ay önce 5 ay sonra bırakıcam korunmayı bana da umut oldun buraya yazdığın için teşekkür ederim

yarın doğuma gidicem. Myom ameliyatı olduğum için plasenta Previa gibi belli risklerim vardı ama çok şükür bir problem yaşamadım. 38 +5 oldum. Yani olumlu düşünmek ve kötü şeyleri düşünmemek lazım. Ben de çok kafama taktım. Stres yaptım. Her ay bekledim,ağladım ama aslında hiç de sıkıntı yokmuş. 1 sene denemeden peşinhükümlü olmamak lazımmış. Bunu anladım. Kendim yaşadığım için burada umut olsun diye paylaşmak istedim. Bende gebeliğe engel yapışıklık olmadıysa kolay kolay kimse de olacağını düşünmüyorum. Eğer başka ek bir problemi yoksa. Doktorunuza güvenin, stres yapmayın, en başta da olumsuz düşünmeyin. Forumlarda çok şey yazılı,olumlu veya olumsuz. Bence herkes kendi içinde değerlendirilmeli. Doktorunuza gittiğiniz sürece sorun yok bence. Olumsuz seyleri alıp kendinize yormayın hemen. Çocuk isteyen herkese sabır ve olumlu düşünceler diliyorum.

allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah .. Artık araştırmayı ve düşünmeyi bıraktım hiçbir poblemi yokken bile sıkıntı yaşayanlar var dediğiniz gibi herşey nasip kısmet..Çok sağolun paylaştığınız için

Doğum yaptım .şu an 11 günlük oldu. Sıkıntımız olmadı. Şimdi geriye dönüp baktığımda düşük, myom ameliyatı, Hsg, her ay beklemeler, hüsranlar .... Yaşadım. Ama şimdi çok mutluyum. Bazı insanlar bunların hiçbirini yaşamıyor bile ama benim demek ki yaşamam gerekiyormuş ve Zaman'ı varmış. O nedenle sabırlı olun derim . Artık buraya yazabileceğimi sanmıyorum . Kendinize iyi bakın. Olumlu düşünün hep...

Tesekkurler allah bebeginle birlikte saglıklı uzun ömürler versin hayırlı olsun canım :) darısı başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…