offff melek yaaa Allahım sabrını versin. Ne zor birşey ben 8,5-9 haftalık bebeğimde mahvoldum senin halini aklım almıyor.
Ah be güzelim keşke , 37 haftada girseydin doğuma diye düşünüyorum ama Allahın takdiri. elimizden ne gelir.
melekcim ne denirki hikayene okadarmış onun kısmeti içini rahat tut rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda benimkiler çok küçük şimdilik en büyüğü 3 mm yoplu iğne başı kadarlarmış ikiside doktor ilaç falan vermedi o yüzden en iyisi altarnatif tıp uygulayayım belki onlarda yok olur canım tekrar söylüyorum sakın üzülme daha iyi günlerin olsun inşallah......
Bin ilk denememde hamile kaldım , keseyi görmek için doktora dittiğimde 4 cm çapında myom var dedi...Hamileliğim boyunca myom büyüdü , en son myomumu sezeryan sırasında çıkardılar ve 1 su bardağı büyüklüğündeydi....
Canım hamileliğim boyunca myom acaba çok büyüyecekmi , bebeğime zarar verecekmi diye endişelerim oldu...Benimkinden daha büyük myomlrı olup doğum yapıp bebeğini kucağına alanlar var...Ama ben bebeğimi kucağıma alamadımmm...Sezeryan tarihime 2 gün kala 37+5 te bebeğimin kalp atışları durdu ve ben bebeğime bu dünyada kavuşamadım...Nedeni bilinmiyor...Doktor myomdan dolayı değildir diyor ama benim hep kafamda bir doru işareti var ? Myomla ilgili kitaplarda erken doğum , ölü doğum gibi şeyler nadirde olsa olabilir diyordu...
Canım benim yaşadıklarımı bir daha ne ben nede başka bir kimse yaşasın istemiyorum , çok zor...O yüzden iyice araştırma yap ve myomlardan kurtulabiliyorsan kurtul ve öyle hamile kalmaya çalış istersen...İlaçla küçültülebiliyor diye duymuştum...Yada ibrahim saraçoğlunun soğan kürü var , oda yok edebiliyomuş...
Tabiki herkeste böyle olmuyor ama paylaşmak istedim...Herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
size katılmamak elde değilCADIARZU
sizin hikayenize benzer bende yaşamıştım
unutulması cok güç
size en büyük ilaç yeni bi hamilelik bence
Rabbim gönlünüze göre versin ihşallahhhh:Saruboceq:
melekçim allahım inşaallah sana bu bebeginin acısını hafifletecek şeker bir evlat verir inşaallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?