- 23 Mart 2015
- 249
- 196
- 103
- 44
Evt 5 ay ara ara lekelenme seklinde hep kanama oldu ilk iki ay daha coktu kanamamİnşAllah canım kanaman oluyo muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt 5 ay ara ara lekelenme seklinde hep kanama oldu ilk iki ay daha coktu kanamamİnşAllah canım kanaman oluyo muydu
stres yapma cnm çok fazla ayakta kalma bol bol yat dinlen Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahİnşAllah canım zaten riskli gebeliğe gidiyodum sürekli kanamam olduğu için
Benimde oluyo ya acile gitmekten yoruldumEvt 5 ay ara ara lekelenme seklinde hep kanama oldu ilk iki ay daha coktu kanamam
Anneme sordum o konuyu.dogru anlamışım. Dr sayabildiğim 5 tane daha fazla kanamaya sebep olursa rahmi alırız demıs. Yıllar once Baska bir dr da aynı seyi soyledi diyor. Yanı boyle ilerlemesi durumunda rahım alınabiliyormuş.anneniz fazla geciktirmeden ameliyatını olsun miyom adet kanaması yoğun ve uzun sürer ağrılı geçer korkulacak bir ameliyatı yok.
Progestan vermediler mi size,benim de hamileliğimde miyom büyümüştü 6,5cm olmuştu,sezeryan olacaktım zaten,Dr almadı doğum sonrası bakılıp ona göre karar veririz demişti, doğumdan sonra küçüldü,benim de aynı şekilde rahim girisindeydi hatta iki Dr düşük veya erken doğum riskin çok demişti.baska bir Dr gittim hiç birsey olmaz korkma dedi,progestan kullandım bir kutu ve 39.haftamda aldılar bebeği,daha duracaktı keyfi yerindeydi de öncesi sezeryan olduğu için beklemedilerBenimde oluyo ya acile gitmekten yoruldum
Benimde oluyo ya acile gitmekten yoruld
Hayirlisiyla kucagina alirsin ins evladini canim kanama olma sureci gercekden cok yipratici surekli aklin damla varmi kan varmi diye dusunuyorsun birgun yoksa mutlu oluyorsun diger gun geliyor yine moralin bozuluyor bu süreç ve ins gececek moralini bozma Rabbim evladinida senide korusun insBenimde oluyo ya acile gitmekten yoruldum
bende 5 tane vardı çok şükür alındı hiç bir sıkıntı yaşamadım 3 kez amaliyat oldum daha önce gittiğim dr larda aynı şeyi söylüyorlardı bana tabii bide tekrarlıyor belki annenize yaşından dolayida söylemiş olabilirler tekrarlamasi aşamasında birdaha amaliyat olmaması adına söylemiş olabilirlerAnneme sordum o konuyu.dogru anlamışım. Dr sayabildiğim 5 tane daha fazla kanamaya sebep olursa rahmi alırız demıs. Yıllar once Baska bir dr da aynı seyi soyledi diyor. Yanı boyle ilerlemesi durumunda rahım alınabiliyormuş.
Olabılır canım. Tekrar cok gecmiş olsunbende 5 tane vardı çok şükür alındı hiç bir sıkıntı yaşamadım 3 kez amaliyat oldum daha önce gittiğim dr larda aynı şeyi söylüyorlardı bana tabii bide tekrarlıyor belki annenize yaşından dolayida söylemiş olabilirler tekrarlamasi aşamasında birdaha amaliyat olmaması adına söylemiş olabilirler
Progestan kullanıyorum zaten devam et dedi sadeceProgestan vermediler mi size,benim de hamileliğimde miyom büyümüştü 6,5cm olmuştu,sezeryan olacaktım zaten,Dr almadı doğum sonrası bakılıp ona göre karar veririz demişti, doğumdan sonra küçüldü,benim de aynı şekilde rahim girisindeydi hatta iki Dr düşük veya erken doğum riskin çok demişti.baska bir Dr gittim hiç birsey olmaz korkma dedi,progestan kullandım bir kutu ve 39.haftamda aldılar bebeği,daha duracaktı keyfi yerindeydi de öncesi sezeryan olduğu için beklemediler
İnşAllah gerçekten insanın psikolojisi berbat oluyoHayirlisiyla kucagina alirsin ins evladini canim kanama olma sureci gercekden cok yipratici surekli aklin damla varmi kan varmi diye dusunuyorsun birgun yoksa mutlu oluyorsun diger gun geliyor yine moralin bozuluyor bu süreç ve ins gececek moralini bozma Rabbim evladinida senide korusun ins
sağol cnm annenize de geçmiş olsun acil şifalar versinOlabılır canım. Tekrar cok gecmiş olsun![]()
Tesekkurler cok sagolunsağol cnm annenize de geçmiş olsun acil şifalar versin![]()