Benim başima gelmedi ama yengemden biliyorum..Hiç hsg filmi çektirmesine gerek kalmadan ultrasinda myomu görmüştü..Sonra Hemen aldılar myomları..Ama siz bebek düşündüğünüz için daha ayrintılı bakmak istemiştir belkide..Merhaba arkadaşlar, ben de 3 cm ilk rahim duvarına yakın bir myom var. 1 sene önce bir düşük yaptım ve myom a bağlı bebek tutunamamıştır dedi doktorlar. Son doktorum kapalı ameliyat dedi düşün gel dedi. Bende düşünüp tekrar gittim tamam demek için bu sefer birde hsg filmi çekil getir ona da bakalım bu myom gerçekten rahim duvarına baskı yapıyor mu gebeliğe engel mi diye. Şimdi çekildim ve randevu bulup doktoruma gideceğim tekrar. Fakat aklım karıştı filmi çektirdiğim yerde filmi yorumladı bayan myom burda gözükmez dedi ancak ultrasonda görünür myom dedi. E doktorum da myom ne durumda tam olarak görelim diye hsg filmi istedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Bu arada rahim büyük dedi sadece bu sorun mu ? Yardımcı olabilecek var mı bana ?
Anladım çok teşekkür ederim. Umarım sizde de hiç bir sorun olmaz. Kurtulursunuz myomlarınızdan.Benden de aynı şekilde rahim filmi istediler. 4 tane miyomum var, en büyükleri 3 cm ve tüpe yakın ama baskı yapıyor mu görelim diye film istedi doktor. Ben çektirmedim henüz, inşallah sizde bir sorun yoktur. Rabbim en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah
Evet bebek düşünüyorum ve 2 yıllık evliyim. Ultrasonda görünebiliyor benim myom da fakat dediğiniz gibi ameliyata gerek var mı yok mu ayrıntılı bakmak istedi demekki.Benim başima gelmedi ama yengemden biliyorum..Hiç hsg filmi çektirmesine gerek kalmadan ultrasinda myomu görmüştü..Sonra Hemen aldılar myomları..Ama siz bebek düşündüğünüz için daha ayrintılı bakmak istemiştir belkide..
Ameliyata meraklı oluyor bazıları! Mümkünse devlet hastanesinde bir hekime de görünün. Belki ameliyata gerek yoktur. düşük nedeniniz miyomsa o zaman ameliyat olun tabiiAnladım çok teşekkür ederim. Umarım sizde de hiç bir sorun olmaz. Kurtulursunuz myomlarınızdan.
rahim filmi ile miyomun alakası yok 3 kez açık miyom ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum ultrason da görünür net bir şekilde yeri boyutu miyomun olup olmadığı siz en iyisi başka bir dr gidin alanında uzman olanMerhaba arkadaşlar, ben de 3 cm ilk rahim duvarına yakın bir myom var. 1 sene önce bir düşük yaptım ve myom a bağlı bebek tutunamamıştır dedi doktorlar. Son doktorum kapalı ameliyat dedi düşün gel dedi. Bende düşünüp tekrar gittim tamam demek için bu sefer birde hsg filmi çekil getir ona da bakalım bu myom gerçekten rahim duvarına baskı yapıyor mu gebeliğe engel mi diye. Şimdi çekildim ve randevu bulup doktoruma gideceğim tekrar. Fakat aklım karıştı filmi çektirdiğim yerde filmi yorumladı bayan myom burda gözükmez dedi ancak ultrasonda görünür myom dedi. E doktorum da myom ne durumda tam olarak görelim diye hsg filmi istedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Bu arada rahim büyük dedi sadece bu sorun mu ? Yardımcı olabilecek var mı bana ?
Çok geçmiş olsun..Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasil etsin inşallahEvet bebek düşünüyorum ve 2 yıllık evliyim. Ultrasonda görünebiliyor benim myom da fakat dediğiniz gibi ameliyata gerek var mı yok mu ayrıntılı bakmak istedi demekki.
Beni de rahatlattınız, ultrasonda görünen dışında kötü bir tablo ile karşılaşmaktan korkuyorum günlerdir.rahim filmi ile miyomun alakası yok 3 kez açık miyom ameliyatı geçiren biri olarak söylüyorum ultrason da görünür net bir şekilde yeri boyutu miyomun olup olmadığı siz en iyisi başka bir dr gidin alanında uzman olan
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun..Allah tez zamanda hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasil etsin inşallah
Korkmayın hsg de daha çok kanallara vs bakıyorlar myom zaten ultrason da görünüyor. Kanallar açık mı farklı bi durum var mı onu hsg de görüyorlar.Beni de rahatlattınız, ultrasonda görünen dışında kötü bir tablo ile karşılaşmaktan korkuyorum günlerdir.
Korkmayın hsg de daha çok kanallara vs bakıyorlar myom zaten ultrason da görünüyor. Kanallar açık mı farklı bi durum var mı onu hsg de görüyorlar.
yok cnm korkulacak bir şey değil ilk önce bir iki ay takibe alıyor buyuyorsa direk ameliyat ile alıyorlar buyumuyorsa sıkıntı olmaz miyomla hamile kalıp doğum yapan var ama mutlaka alanında uzman olan bir dr araştırıp öyle git geçmiş olsunBeni de rahatlattınız, ultrasonda görünen dışında kötü bir tablo ile karşılaşmaktan korkuyorum günlerdir.
İnşallah büyümez, 40 yaşındayım henüz çocuk yok, yeni evliyim. Ameliyat ihtimali bile moralimi bozuyor. Hızlı büyümezler genelde yazıyor biraz araştırdım, umarım büyümezleryok cnm korkulacak bir şey değil ilk önce bir iki ay takibe alıyor buyuyorsa direk ameliyat ile alıyorlar buyumuyorsa sıkıntı olmaz miyomla hamile kalıp doğum yapan var ama mutlaka alanında uzman olan bir dr araştırıp öyle git geçmiş olsun
Aminn cnm korkmani gerektiren bir şey değil ameliyatı ya kapalı yada açık 1 saat sürüyor dr nuzun ilk önce takip etmesi gerekiyor 3 cm ilk boyutta olması direk amaliyat etmesini gerektirmiyor 6 cm kadar histeroskopi ile alina biliyor. benimde hala çocuğum yok rabbim isteyen herkese hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah büyümez, 40 yaşındayım henüz çocuk yok, yeni evliyim. Ameliyat ihtimali bile moralimi bozuyor. Hızlı büyümezler genelde yazıyor biraz araştırdım, umarım büyümezlerÇok teşekkür ederim, Allah hepimizin gönlüne göre versin
Amin canım, güzel haberler verelim inşallah birbirimize. Bebeklerimiz gelsin, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAminn cnm korkmani gerektiren bir şey değil ameliyatı ya kapalı yada açık 1 saat sürüyor dr nuzun ilk önce takip etmesi gerekiyor 3 cm ilk boyutta olması direk amaliyat etmesini gerektirmiyor 6 cm kadar histeroskopi ile alina biliyor. benimde hala çocuğum yok rabbim isteyen herkese hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çocuk konusunu bilmem ama ben sadece ultrasona girdim.Bilmiyorum çocukla alakası vardır sanırım.Merhaba arkadaşlar, ben de 3 cm ilk rahim duvarına yakın bir myom var. 1 sene önce bir düşük yaptım ve myom a bağlı bebek tutunamamıştır dedi doktorlar. Son doktorum kapalı ameliyat dedi düşün gel dedi. Bende düşünüp tekrar gittim tamam demek için bu sefer birde hsg filmi çekil getir ona da bakalım bu myom gerçekten rahim duvarına baskı yapıyor mu gebeliğe engel mi diye. Şimdi çekildim ve randevu bulup doktoruma gideceğim tekrar. Fakat aklım karıştı filmi çektirdiğim yerde filmi yorumladı bayan myom burda gözükmez dedi ancak ultrasonda görünür myom dedi. E doktorum da myom ne durumda tam olarak görelim diye hsg filmi istedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Bu arada rahim büyük dedi sadece bu sorun mu ? Yardımcı olabilecek var mı bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?