• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

na yapıcağımı bilmiyorum yardım lütfen

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
323
25 aydır biriyle beraberim geçmişte ikimizde hatalar yaptık ve ders çıkardık.Ben öle olduğunu düşünüyorum.Ben erkek arkadaşımın bazı hareketlerinden şüphelendim ve face' sine msn sine el koydum.Bir kaç gündür birşey yoktu ama dün akşam mine diye bir kadın mesaj atmış kapak fotosu' yla ilgili bende kimsin diye sordum çünkü ekli değil kadın cevap vermeden engelledi bende o sinirle erkek arkadaşımı arayıp sordum fakat tanımıyorum diyor ve gereksiz bir sürü şey konuştu geçmişi açtı falan filan işte ama benim kafamda bir sürü soru işareti var kadını bulamıyorum çünkü face' sini dondurmuş ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz kızlar...

Valla ben de anlamadım bu işi,bana da 2 günde bir tanımadığım erkeklerden mesajlar gelip duruyo
nbr nasılsınız gibilerinden.Tabi direk silişyorum.Yani diyeceğim o ki nişanlınız masum olabilir.
İyice emin olmadan böyle şeyleri tartışmayın bence.

Valla ben de anlamadım bu işi,bana da 2 günde bir tanımadığım erkeklerden mesajlar gelip duruyo
nbr nasılsınız gibilerinden.Tabi direk silişyorum.Yani diyeceğim o ki nişanlınız masum olabilir.
İyice emin olmadan böyle şeyleri tartışmayın bence.

daha önceden yaptıklarını düşününce masum olma ihtimali çok düşük ama genede doğru söylediğini düşünmek istiyorumm

Ben kesinllikle olay cikarirdim
Zaten burcum akrep ve inanilmaz kiskanc biriyim..
Keske sen kimsin demeseydin biraz nisanlinmis gibi davransaydin ozaman anlardin

gerçekten güven meselesi..içinizde o güven olmayınca ne yaparsanız yapın o sorunu çözemezsiniz..

ben ewliyim eşimin facesine bi kız resmini koymuş ve eşimi etiketlemiş..haliyle direk faceyi açtığımda gördüm..sadece bekledim hiç birşey demeden..kendisi söyledi ben sormadan..hemen beraber bir araştırma yaptık..arkadaşının arkadaşı çıktı o kız..baktık facesinde eşimin adıyla aynı isim ve soyisimli bir başkasıda kayıtlı..onu etiketliyeyim derken bizimkine denk gelmiş.. kız dediğimde 15- 16 yaşlarında çocuk desem daha doğru..

demek istediğim yanlışlıklada olabilir.. hemen kötü zan beslemeyin..biraz zamana bırakın derim..

Arama geçmişine bakamıyor musun facebookunun? Belki orada bir şeyler vardır işine yarar:52:

25 aydır biriyle beraberim geçmişte ikimizde hatalar yaptık ve ders çıkardık.Ben öle olduğunu düşünüyorum.Ben erkek arkadaşımın bazı hareketlerinden şüphelendim ve face' sine msn sine el koydum.Bir kaç gündür birşey yoktu ama dün akşam mine diye bir kadın mesaj atmış kapak fotosu' yla ilgili bende kimsin diye sordum çünkü ekli değil kadın cevap vermeden engelledi bende o sinirle erkek arkadaşımı arayıp sordum fakat tanımıyorum diyor ve gereksiz bir sürü şey konuştu geçmişi açtı falan filan işte ama benim kafamda bir sürü soru işareti var kadını bulamıyorum çünkü face' sini dondurmuş ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olur musunuz kızlar...

herhangi birisi olabilir. yani küçücük şeylerden nem kaparsanız bu hayat size de sevgilinize de dar olur yapmayın. öyle hayatında biri olsa ona bir yerden haber uçururdu elbet bak derdi facebookum msnim sevgilimin elinde aman diyim yazma bir şey derdi. demek ki alakasız, dış kapı mandalı birisi bu kadın. biraz da bu açıdan bakalım.

Bana da geliyor bazen tuhaf mesajlar, iltifat eden, selam naber vs. yazan

Hele bir yere yorum attıysanız yandınız, ekleyen, dürten bir sürü oluyor belki de öyle bir şey olmuştur erkek arkadaşınıza da?

Hatta bende biri var 25 marttan beri ısrarla selam, tanışmak ister misiniz yazmış aralıklarla, engelledim en sonunda :9:

Son düzenleme:
Ben kesinllikle olay cikarirdim
Zaten burcum akrep ve inanilmaz kiskanc biriyim..
Keske sen kimsin demeseydin biraz nisanlinmis gibi davransaydin ozaman anlardin

ben benimkine çemkirdim zaten büyük bi olay çıkardım ama yemin ediyor tanımıyorum diye

Bencede tanımıyor olabilir özellikle "diger mesajlar" bölümünde tanımadık bir cok insan mesaj atmıs oluyo arada bi bakıyodum illa geliyodu yanii... Ama artık facem yok sorunda yok :21: bu face Çoook iliskileri bitirir böyle :19:

aynı sorun bendede var malesef ve ben evliyim bazen düşünüyorum nişanlıyken keske kurtulsaydım diyorum :( bendede güven kalmadı sakın ha inan ma tebbiri elden bırakma derim biraz bekle o seni unuttu sandıktan sonra araştır öyle dökülüyo ki çamaşırları ortaya inanamazsın :(

aynı sorun bendede var malesef ve ben evliyim bazen düşünüyorum nişanlıyken keske kurtulsaydım diyorum :( bendede güven kalmadı sakın ha inan ma tebbiri elden bırakma derim biraz bekle o seni unuttu sandıktan sonra araştır öyle dökülüyo ki çamaşırları ortaya inanamazsın :(

zaten canım ilk yaptığında öle yapmıştım o beni ayakta uyuttuğunu düşünürken bende alttan araştırma yapıyordum ve yakaladım ama artık yapmıcana dair söz verdi bu olay da olunca kafayı yicem ben ya

gerçekten güven meselesi..içinizde o güven olmayınca ne yaparsanız yapın o sorunu çözemezsiniz..

ben ewliyim eşimin facesine bi kız resmini koymuş ve eşimi etiketlemiş..haliyle direk faceyi açtığımda gördüm..sadece bekledim hiç birşey demeden..kendisi söyledi ben sormadan..hemen beraber bir araştırma yaptık..arkadaşının arkadaşı çıktı o kız..baktık facesinde eşimin adıyla aynı isim ve soyisimli bir başkasıda kayıtlı..onu etiketliyeyim derken bizimkine denk gelmiş.. kız dediğimde 15- 16 yaşlarında çocuk desem daha doğru..

demek istediğim yanlışlıklada olabilir.. hemen kötü zan beslemeyin..biraz zamana bırakın derim..

tatlım bende köyü düşünmek istemiyorum ama kadının resimlerine baktım da öle senin benim gibi bir hatun değil o yolun yolcusu gibi canım

Bencede tanımıyor olabilir özellikle "diger mesajlar" bölümünde tanımadık bir cok insan mesaj atmıs oluyo arada bi bakıyodum illa geliyodu yanii... Ama artık facem yok sorunda yok :21: bu face Çoook iliskileri bitirir böyle :19:

evet bende öle düşündüm canım ama bu öle bi mesaj değildi ya sanki önceden konuşmuşlar gibiydi o yüzden zaten şüphelerim arttı.

belki arkadaşların dediği gibi tanımıyordur gerçekten,ama garip olan kadının hemen engellemesi,diyelim tanışmak için msj attı kadın sen kimsiniz diye sorduğunda niye engelledi acaba

2 yıldır demek yerine 25 aydır beraberiz demişsin.
Bebek yaşı hesaplar gibi...
Aslında yılı doldurduktan sonra ay hesabı yapılmaz.

Çok mu titizleniyorsun,haddinden fazla mı üzerine düşüyorsun acaba ?
Haddinden değil de hakettiğinden fazla diyelim.

belki arkadaşların dediği gibi tanımıyordur gerçekten,ama garip olan kadının hemen engellemesi,diyelim tanışmak için msj attı kadın sen kimsiniz diye sorduğunda niye engelledi acaba

kimsin demedim zaten bir foto vardı lale fotosu bu laleler kimi kastediyor dedi bende sence kimi olabilir yazım hemen engelledi.

2 yıldır demek yerine 25 aydır beraberiz demişsin.
Bebek yaşı hesaplar gibi...
Aslında yılı doldurduktan sonra ay hesabı yapılmaz.

Çok mu titizleniyorsun,haddinden fazla mı üzerine düşüyorsun acaba ?
Haddinden değil de hakettiğinden fazla diyelim.

aslında ben pek ilgilenmem böyle ayla falan ama o hep söler sanırım oradan ağzıma dolandı ayrıca böyle bi konuda kim olsa titizlenmez mi ?

Back
X