• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

naapcam şimdi acill yardımm

afakan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
145
28
318
Artvin
gazı engelleyen int.ten baktım kömür tozu hapı varmış .kullanan varmı aranızda yada başka işe yarar yöntem bilen noooluuur

Son düzenleme:
kızlar benim ciddi gaz problemim var.ve bu aralar eşimle gitmemiz gereken ziyaretlerimiz var.bi yere gitmiyorum ama insanlar yeter artık çık evden bizi gelmesin diyemi yapıyosun diyolar ama ben napcam bilmem gazı çıkarmamda bi sorun yok bilakis çok fazla çıkarıyorum bunu yazmayada utanıyorum ama çıkmazda kaldım gazı engelleyen int.ten baktım kömür tozu hapı varmış .kullanan varmı aranızda yada başka işe yarar yöntem bilen noooluuur

Gaz çıkarmayı engelleyen herhangi birşey kullanman doğru değil. Sonuç olarak gaz varsa vücutta çıkmalı. Aksi takdirde ağrı, şişkinlik ve hatta çok daha ciddi sorunlarla karşılaşabiliirsin. Günde kaç defa gaz çıkartıyorsun? Çünkü bir insan günde yirmi defaya kadar gaz çıkartabilir. Normal sayılır. Eğer bu rakamın üzeriindeyse ev ziiyaretlerini falan dert edeceğine hemen bir doktora görünmeni tavsiiye ederimm çünkü sindirimle ilgili ya da kalın bağırsakla ilgili bir sorun olabilir.

kızlar benim ciddi gaz problemim var.ve bu aralar eşimle gitmemiz gereken ziyaretlerimiz var.bi yere gitmiyorum ama insanlar yeter artık çık evden bizi gelmesin diyemi yapıyosun diyolar ama ben napcam bilmem gazı çıkarmamda bi sorun yok bilakis çok fazla çıkarıyorum bunu yazmayada utanıyorum ama çıkmazda kaldım gazı engelleyen int.ten baktım kömür tozu hapı varmış .kullanan varmı aranızda yada başka işe yarar yöntem bilen noooluuur

bizde tam tersi gazı atamadığımız için hastayız resmen şişkinlik ağrı bulantı patlayacakmış gibi his........ sakın kafana göre böyle bişey yapma doktora git bunun için doktora giden vardı ben denk gelmiştim hastanede buda sağlık sorunu sonuçta utanılcak bişey yok

Doktora gitmek varken internetten hap yada ilaç araştırmak ne kadar doğru sizce şimdi biz diyelim ki bu ilacı kullandık ve faydasını gördük desek sizde mi kullanacaksınız bize iyi gelen bir hap size iyi gelmiyebilir rica ediyorum doktora gitmeden ilaç kullanmayın yan etkileri olabilir.Gözleriniz kör olabilir,tansiyon sorunu ortaya çıkabilir,böbreklerinize ve diğer organlarımıza zarar verebilirsiniz o yüzden en kısa zamanda bir doktora görünün.Haberlerde izlemiştim aklıma gelmişken söyleyeyim bir kişi netten kendi başına hap almış ve kullanmış gözleri kör olmuştu,ilaç tedavisi ile tekrar görmeye başlamış,umarım doğru anlatabilmişimdir.

söyledim yaa doktora gittim çeşitli ilaçlar kullandımyok yok yok .bazen lavman yapıyorum o iyi geliyor

Lutfen bana KK'da komur tozu arastirmadan once bu sikayetinizle ilgili doktora gittiginiz soyleyin...

üşütmeyin ondan oluyo heryerinizi iyi muhafaza edin sıcak olsun heryeriniz..kesinlikle üşütmekten olyo banada üşüttüğümde oluyo

Gaz çıkarma sorun değil bir semptomdur.
Sebep olan durumun tespiti ve tedavisi gerekir.
Muhtemel bazı yiyeceklere intoleransınız var. Ne yediğinizde artıyor dikkat edin. Onlardan uzak durun.
Ve en önemlisi.. Daha önemli bir problem ihtimaline karşı....
Bir an önce gastoenterojiye başvur lütfen

Back
X