Nabız atar gibi... bu nedir ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 28 haftalik hamileyim. Bi gecen gun bide simdi yaklasik 30sn boyunca sag kasigimin ustunde nabiz atar gibi oluyo duzenli aralikta. Bu neden olur? Normalde bebegmin hareketleri gayet belli. Eli ayagi karnimdan belli oluyor ama bu atma neden oluyor onu bilemiyorum ?

Hıçkırıyo bekle bir ay sonra karnın hoplicak her hıçkırmada ;)
Hani de din ya bebeğimin eli ayağı belli oluyo diye, sen bide onu 35. Haftada gör :D

Ben de hıçkırık diyecektim ama 30 saniye sürüyor demişsin. Hıçkırık o kadar kısa sürmez. En az iki üç dakika sürer

Ben de hıçkırık diyecektim ama 30 saniye sürüyor demişsin. Hıçkırık o kadar kısa sürmez. En az iki üç dakika sürer
Ilk gebeligm oldugu icin bilgisizim bende anlamiyorum neden oldugunu. Yemek yiyorum oturuyorum hergun degil ama arada bir boyle oluyor gecince de tekmeleme basliyor :)

Insallah son aya bi girsek hatta dogum olsada bitse... ah bu dogum korkusu :KK70:
Giriliyo canm giriliyo, okadar hızlı geçiyoki zaman daha dün gibi öğreneli şuan 37. Haftadayz bi bakmışım doğurmuşum olucam inşaAllah :halay: dogruncada büyürmu yururmu konusurmularla geçer zaman, Rabb'im hepimize kolay doğum nasip etsin inşaAllah :KK200:

Back
X