- Emoji Skoru
- 28
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ayinbirevresiayca
-
Daha önce ne zaman?Son bir haftadır hatta iki olacak nabzım sürekli dinlenme.halinde çok düşük otururken bile 60 in altına düşüyor normalde bu kadar duşmezdi ve bu durum beni korkutuyor açıkçası daha önceden EKG holter eko vs yaptırdım bir sorun yoktu neden olur sizce çok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
Bu sene içinde hatta en son bir ay önce eko EKG vs bakmışlardıDaha önce ne zaman?
Kullandiginiz bı ilaç varmı.tansiyon nasıl.Bu sene içinde hatta en son bir ay önce eko EKG vs bakmışlardı
Tansiyonum genelde düşüktür 8-5 leri görüyorum yaniKullandiginiz bı ilaç varmı.tansiyon nasıl.
Ben 25 yaşındayım ve tansiyonum genelde 10-6 falandır düşüyor da bazen çoğu zaman bunun için bir test var tilt table testi onda da vazovagal senkop çıktı aslında hiç bayilmadim ama bu sinirsel kaynaklı bir durummuş bir sıkıntım yoktu böyle iki haftadır nabzım.düşük anlamadım bir şeyBenim anneminde böyle 60 a iyi diyor doktorlar annemin bazen 40 küsur oluyor bayılma ,kendinden geçme olmuyor. Valla sebebini bulamadılar. Bazen böyle normalde tansiyon hastası ama genel olarak kalp atışı düşük
Akıllı saatte gördüm bir de dengesizlik oluyor vücudumda 50 bin altına uykudayken ya da uykuya dalarken düşmüş ama korkuyorum yine de yaAnneme Türkiyede gittiği doktor 50 nin altına düşmezse sıkıntı yok dedi, yurt dışındaki doktor 45 altina düşmezse sıkıntı yok dedi . Hareket edince yükleniyor mu? Annemin 45 olduğunda kendini kötü hissediyor. Ama ona yurt dışında gittiği doktor bir vitamin verdi o baya fayda etti. 60 çok tehlikeli değil. Siz akıllı saat sayesinde mi öğrendiniz yoksa etkilerinden mi
Baktircam şuan zaten tatil imkan yok da bakalımBirde potasyum eksikliğide sebep olabilir. Hep düşüktü önceleri doktor muz ye diyordu sürekli onada baktırabilirsiniz
Ama uykudayken düşmesi normal bence saate çok takilmayin yani çok bakmayın yinede bir kardiyolojiye gidin. Hareket edince yükselme oluyor geneldeAkıllı saatte gördüm bir de dengesizlik oluyor vücudumda 50 bin altına uykudayken ya da uykuya dalarken düşmüş ama korkuyorum yine de ya
Evet hareket edince yükseliyor bir sene içinde baktirmistim aslında ben bir sorun yoktu hatta son bir ay yine bir sebebpten bakmışlardı sorun yoktu ama bilmiyorumAma uykudayken düşmesi normal bence saate çok takilmayin yani çok bakmayın yinede bir kardiyolojiye gidin. Hareket edince yükselme oluyor genelde
Bende hepsi tansiyon düşüklüğü de oluyor ve korkunç mesela otururken bile bazen böyle bir sersemlik oluyor kafamdavazovagal senkop veya presenkop deniliyor sanırım bayılmadan bayılma hissi gibi vagus sinirinin aşırı uyarılması ve sert fren yapması neden oluyormuş
Bende de nabız düşüklüğü olmasa bile bayılacak gibi olma tarzı bir durum oluyor arada.
Sizde sadece nabız düşüklüğü bayılma hissi mi oluyor yoksa onlarla beraber panik hissi de oluyor mu?
Ama işte böyle bir baş dönmesi ve iç çekilmesi hissi oluyorNabzınız düşük değil gayet normal