• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabız tutacak zekam yok sürekli hata yapıyorum

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Ne yaparsam yapayım ne kadar dikkat edersem edeyim mutlaka kızdıracak bir şeyler oluyor. Mesela bazen eşimin telefonlarını tam zamanında açamıyorum. Ya duymuyorum ya o esnada başka yerde oluyorum. Hemen açmayınca yada mesajına geç cevap verince çık kızıyor. Kıyafetimin cebinde taşıyorum evde artık .böylece hemen ulaşıyor artık buna çözüm buldum.
Sinemaya gidelim dedi dün ben de keyifsizdim gitmedim. Bugün için serpme kahvaltıya gidelim dedim. Böyle bir karar aldığımızı hatırlamıyorum dedi. Hafif yağmurlu o yüzden mi gelmek istemiyorsun dedim .ilgisi yok dedi. Keyifsiz misin dedim. O da değil. Sadece gelmek istemiyorum dedi sert sert. Ben onunla sinemaya gitmeyecek kadar anlayışsız olunca o da kahvaltıya gelmedi. Bunu hesaplayamıyorum işte.
Bayram namazından sonra eş dost ziyaretine gidecektik .eve gelmeden dışarda buluşmaya karar verdik. Yarım saat sonraya anlaştık. Ama ben biraz aheste aheste hazırlandım . Yarım saati 7 dakika geçirdim. Buna da söylendi.o camiden çıkmış ben bir evden çıkamamışım.haklı aslında tam saatinde olamadım.
Bir ay önce komşum balkondan su attı.benim balkonuma da geldi kadınla kavga ettik. İlk değildi .eşime anlatırken bu kadın küfrü hakediyor dedim. Çünkü halı silkeleme gece makina çalıştırma ne ararsan var.hadi et nasıl küfür ediyorsun dedi.ben de sü..tük kızı gece bağıra çağıra şarkı dinler, dangalak kocası vakitli vakitsiz matkap çalıştırır. Beyinsiz veledi tepinir. K..tak annesi sabahın köründe süpürge açar. O kadar delirdim ki .o da gülümsedi , iyi dedi verdin veriştirdin şimdi rahatlamışsındır .meğer tuzakmış.ne diyeceğimi merak ettiğinden körüklemiş.
Birkaç saat sonra bir konuda tartıştık.önemsizdi.
Ama başladı çemkirmeye.hadi bana da mı küfür edeceksin. Hadi et sen busun .o kadının arkasından küfürleri ederken sana kızmadım çünkü moralin bozuktu dedi.
Sıra bana mı gelecek beni de mi seviyesiz ithamlarına maruz bırakacaksın diye üstüme geldi.
Kendimi o kadar küçülmüş ezilmiş hissettim ki .
Ne yapsam saygısını kazanamıyorum.eğer kaliteli düzgün biri olsaydım onun kalbini kazanabilirdim. Kızdıracak şeyler yapmazdım istemeden yapıyorum ama ne değişir?
Hesaplayamıyorum uygun davranamıyorum sonuçta.

Ne yaparsam yapayım ne kadar dikkat edersem edeyim mutlaka kızdıracak bir şeyler oluyor. Mesela bazen eşimin telefonlarını tam zamanında açamıyorum. Ya duymuyorum ya o esnada başka yerde oluyorum. Hemen açmayınca yada mesajına geç cevap verince çık kızıyor. Kıyafetimin cebinde taşıyorum evde artık .böylece hemen ulaşıyor artık buna çözüm buldum.
Sinemaya gidelim dedi dün ben de keyifsizdim gitmedim. Bugün için serpme kahvaltıya gidelim dedim. Böyle bir karar aldığımızı hatırlamıyorum dedi. Hafif yağmurlu o yüzden mi gelmek istemiyorsun dedim .ilgisi yok dedi. Keyifsiz misin dedim. O da değil. Sadece gelmek istemiyorum dedi sert sert. Ben onunla sinemaya gitmeyecek kadar anlayışsız olunca o da kahvaltıya gelmedi. Bunu hesaplayamıyorum işte.
Bayram namazından sonra eş dost ziyaretine gidecektik .eve gelmeden dışarda buluşmaya karar verdik. Yarım saat sonraya anlaştık. Ama ben biraz aheste aheste hazırlandım . Yarım saati 7 dakika geçirdim. Buna da söylendi.o camiden çıkmış ben bir evden çıkamamışım.haklı aslında tam saatinde olamadım.
Bir ay önce komşum balkondan su attı.benim balkonuma da geldi kadınla kavga ettik. İlk değildi .eşime anlatırken bu kadın küfrü hakediyor dedim. Çünkü halı silkeleme gece makina çalıştırma ne ararsan var.hadi et nasıl küfür ediyorsun dedi.ben de sü..tük kızı gece bağıra çağıra şarkı dinler, dangalak kocası vakitli vakitsiz matkap çalıştırır. Beyinsiz veledi tepinir. K..tak annesi sabahın köründe süpürge açar. O kadar delirdim ki .o da gülümsedi , iyi dedi verdin veriştirdin şimdi rahatlamışsındır .meğer tuzakmış.ne diyeceğimi merak ettiğinden körüklemiş.
Ama başladı çemkirmeye.hadi bana da mı küfür edeceksin. Hadi et sen busun .o kadının arkasından küfürleri ederken sana kızmadım çünkü moralin bozuktu dedi.
Sıra bana mı gelecek beni de mi seviyesiz ithamlarına maruz bırakacaksın diye üstüme geldi.
Ne yapsam saygısını kazanamıyorum.eğer kaliteli düzgün biri olsaydım onun kalbini kazanabilirdim. Kızdıracak şeyler yapmazdım istemeden yapıyorum ama ne değişir?
Bence kendini fazla ezdiriyorsun. Sirekli gec kalmiyorsan 7 dk beklenemez bir sure degil. Ama sen de esinin biraz gonlunu yapiver. Tati gunu sonrmaya gitmek istemis gitmemissin o da aklinca misilleme yapmis. Bence esin cok da hakli degil. Surekli alttan alma

Ne çirkin bir aile hayatı.... Erkek tuzak kurup fırsat kollar, kadın kendisini eşine beğendirmek için kırk takla atar...

Vermeyin bu kadar yüz elin adamına ! Tamam eşiniz anlıyorum ama sizi yermek için elinden geleni ardına koymuyor... Biraz kendinize kıymet verin...

Ayılın silkelenin...

Yazdıklarınızı okurken için acıdı, adınıza çok üzüldüm. Eşinizin davranışları çok bencilce, ama birçok erkekte görüyoruz, burada bile(doğru değil kesinlikle). Ama benim asıl garipsediğim sizin düşünceleriniz, neden kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz. Siz onun eşisiniz kölesi değil. 7 dakika bekleyemezmiş, arayınca açamamışsınız(bu bizde de sorun oluyordu, ama normal bir davranış olmadığını ben biliyordum ve bunun için eşimle mücadele ettim. Şimdi esip gürlemiyor açmayınca teli) ve siz eşinizi haklı görüyorsunuz, asıl sorun bu. Böyle devam ederseniz nefes almanız hata olacak ve siz bu sefer bile eşinizi haklı göreceksiniz.

Bu davranışlarının beğenilmemesinin özünde ,eşinin eksilmiş duyguları var.Ondan sonra adama yedi dakika da batar,herşey batar.Şimdi onun istediği olmaya çalışarak ,eşinin duygularını değiştiremezsin.Kendin ol sadece.

Yaranmak için bu kadar çabak sarfederseniz yaranamazsınız tabiki. Evlilik bu değil.
Eş kızmasın diye önceden hesap kitap yapmak değil, bunun zekayla alakası yok, kişiliğiniz oturmamış ya da eşinize tepki gösteremedikçe kişiliğinizi kaybetmişsiniz.
Telefonu ilk çaldığında açınca saygısını kazanmazsınız, o size bunun için çok kızdığında dik durarak, tepkisinin saçma olduğunu göstererek, kendinizi savunarak saygı kazanırsınız.

Niye kendini yetersiz başarısız vb.olumsuz olarak görüyorsun.kocan çok mu mükemmel kendini ona ezdirihordun.ne var bu anlattiklarinda seni zekasiz yapacak .sen kocani bu kadar gözünde büyütür kendini de eziklersen tek kocan degil herkes tepene biner. kocan da çok iyi bir insan değil soyleyim.seni aşağılık kompleksine sokmak için baya uğraşıyor.egosunu tavan yaptirmissin.

ya ne kadar tatlısın anlatamam
o kadar masum geldiki yazılanlar yaşın kaç merak ettim bir de?

Esin cok disiplinli bi tip.Askeriyede gibi bi hayat gecirmek zor olsa gerek ki "hatalar" yapiyorsun.Bu kadar planli olmanin manasini sor,kendisine ne katiyormus.Sen de senden aldiklarini anlatirsin.

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok bencilsiniz. Sadece kendinizi düşündüğünüzden böyle davranıyorsunuz

Bu arada o lafları eşinizden duymayı da haketmişsiniz. O nasıl küfürler öyle? Bir kadına asla yakışmayacak şeyler. Patavatsız ve bencilsiniz. Birçok kişi eşinizi kötülemiş fakat bu durumun buraya kadar gelmesini siz yaratmışsınız

İğrenç bir ağzın var. Eşiniz haklı. Millete küfür edince için nasıl soğuyor? Sıkıyosa kapısına çık yüzüne söyle bunları bakalım? Kocasından girip çocuğundan çıkmışsın leş gibi! Midem bulandı.

Bunların hepsi eşine karşı o hala beslediğin aşırı aşk hayranlıktan.
Bak görüyomusun nasıl açık arayıp yerin dibine sokmaya çalışıyor seni?
Bir tane senle ilgili övgü dolu lafı varmı Allah aşkına ?

Bırak istediğin gibi davran o beğeniyosa seni öyle beğensin.
Zaten zorlasanda kusur bulacak sana biliyorsun..

Gerçek mi konu hayretler içindeyim.

Ettiğiniz hakaretler bakınca pek saygı duyulası biri değilsiniz ama bu kadar da ezdirir mi insan kendini.

Back
X