- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kesinlikle sevgi göstermiyor. Sadece evliliğin ilk iki ayı rüya gibiydi.sonra sonra bozulmaya başladı. Ben yokmuşum gibi davra nıyor.Bu adam sana hic sevgi gösteriyor mu?
Bu arada küfür konusunda faka basmışsın.O kadarcık komşu sorunundan küfür malzemesi çıkarmışsın.Hic hoş değil.Adamin zaten gözünde değilsin iyice düşmüşsün.O da az değilmiş sana tuzak kurmuş.
Stresli bir evlilik hayatın var.
Belki başkası var şüpheli hareketleri var miHayır kesinlikle sevgi göstermiyor. Sadece evliliğin ilk iki ayı rüya gibiydi.sonra sonra bozulmaya başladı. Ben yokmuşum gibi davra nıyor.
Hayır. Öyle biri değil. Hissettiği biri varsa bile görüşmeye dökecek raddeye erişmeden boşanma isteğini açıklardı.ilkelidir.Belki başkası var şüpheli hareketleri var mi
Ozaman eskisi ukde olarak kalmış aklında.Seni de kolay kazandığı için kıymetin olmamış .Mantikla baslamis mantikla devam ediyor.Boyle de devam eder.Ilkeli olduğu için öldürmez ama süründürür.Hayır. Öyle biri değil. Hissettiği biri varsa bile görüşmeye dökecek raddeye erişmeden boşanma isteğini açıklardı.ilkelidir.
Cinsellik var mı peki?Hayır kesinlikle sevgi göstermiyor. Sadece evliliğin ilk iki ayı rüya gibiydi.sonra sonra bozulmaya başladı. Ben yokmuşum gibi davra nıyor.
Yine yaranamaz ki boyle tiplere yaranilmaz cunkuu cinsler cinsss.Ağzınla kuş tut belki saygı gösterir![]()
E vallahi kendisi soruyor. Yapacağı tek şey kalmış ya neyseYine yaranamaz ki boyle tiplere yaranilmaz cunkuu cinsler cinsss.
Elimde mi?Sorun sende değil elinde bence
Elimde mi?
Psikolojik sorunu yok diye biliyorum eşimintelefon otomatik düzeltilmiş yine.
Eşinde diyecektim. Tüm konularına şöyle bir göz attım da.