• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabız tutacak zekam yok sürekli hata yapıyorum

Bu adam sana hic sevgi gösteriyor mu?

Bu arada küfür konusunda faka basmışsın.O kadarcık komşu sorunundan küfür malzemesi çıkarmışsın.Hic hoş değil.Adamin zaten gözünde değilsin iyice düşmüşsün.O da az değilmiş sana tuzak kurmuş.
Stresli bir evlilik hayatın var.

Bu adam sana hic sevgi gösteriyor mu?

Bu arada küfür konusunda faka basmışsın.O kadarcık komşu sorunundan küfür malzemesi çıkarmışsın.Hic hoş değil.Adamin zaten gözünde değilsin iyice düşmüşsün.O da az değilmiş sana tuzak kurmuş.
Stresli bir evlilik hayatın var.
Hayır kesinlikle sevgi göstermiyor. Sadece evliliğin ilk iki ayı rüya gibiydi.sonra sonra bozulmaya başladı. Ben yokmuşum gibi davra nıyor.

Hayır. Öyle biri değil. Hissettiği biri varsa bile görüşmeye dökecek raddeye erişmeden boşanma isteğini açıklardı.ilkelidir.
Ozaman eskisi ukde olarak kalmış aklında.Seni de kolay kazandığı için kıymetin olmamış .Mantikla baslamis mantikla devam ediyor.Boyle de devam eder.Ilkeli olduğu için öldürmez ama süründürür.
Senin yapacagin çekmek olur.Belki birgün sever diye.

Siz eşinizden saygı görmek istiyorsunuz ama önce o saygıyı kendinize siz göstermelisiniz.
Eşiniz koca değil de sanki patronunuz gibi davranıyor size ve siz anlayamadıgım şekilde bunu normalleştirmişsiniz.
İnsanlıktır bu, 7 dk da geç kalınır 17 dk da. Canınız her saman sinemaya gitmek şstemeyebilir. Sinirinizi çıkarmak için küfretmek istemiş olabilirsiniz. Bınlar gayet normal şeyler. Aşırı derecede tepki verecek birşey yol benim gözümde. Eşiniz huysuz biri ve siz de kendinizi ezdiriyorsunuz özeti bu

Eşinize karşı kendinizi o kadar şuçlamışsınız ki hep sizin yüzünüzden, hep sizin suçunuz , hep siz hak ettiniz.

Komşuya karşı da, su döktü hak ettim onun üst katında otursam dökemezdi demenizi beklerdim ..

Burdan da gördüğümüz gibi eşin seninle mantığa dayalı bir evlilik yapmış. Ona olan büyük aşkını bildiğinden ben bunu hamur gibi yoğururum bir gün belki benimde sevebileceğim kıvama gelir demiş. Ama olmuyor, sen onun aklındaki kalbindeki kişi değilsin. Onun için 7 dk. geç kalmanda batıyor, istediğini kabul etmemen batıyor, herşeyin batıyor adama. Hiçbir ilişki tek taraflı gitmez. Boşa itekliyorsun.

Eşin seni oyle bir hale getirmiski sürekli kendini sorgular olmussun ozgüvenini zedelemiş senin. Az kendine değer ver. Yazık değil mi sana kimsenin stres topu degilsin

Back
X