anladım.
gözlerini kapama olayı bana bilinçli gibi geldi. yani aslında beynin uyumuyor, uyanık. bu rüyayı uykunun hangi halinde gördüğünde önemli. uykularımızn dönemleri vardır biliyosun, uykuya daldıkyan yaklaşık 35-40 dk sonra rem dönemi denilen rüyaların başladığı bölüme dalarız. tahminim tam olarak uykuya dalmadığın bu dönemde ya da uyku bölünmsinden sonra daldığın arada bu rüyayı görmüş olmalısın. dediğim gibi gözlerini bilnçli olarak kapatmışsın. bu da seni bu tür düşüncelere beyninin ittiği çağrışımını yapıyor bana . bastırılmış bir takım korkuların su yüzeyine çıkışı olabilir. fazla üstünde durmamanı öneririm.
tatlı rüyalar
rica ederim. geçmişi unut gitsin artık
o kişiye sempatin devam ettiği müddetçe, ve o filmi izlediğin müddetçe , bak hatta kitabını bile almışsın, bu rüyalar devam eder. aslında bunlar rüya değil senin hüsnü kuruntun : ))) yani güzel hayallerin. yaşın bu tür duygular için çok elverişli. eğer umudun yoksa bu tür ilişkiden kendini çok kaptırmamaya çalış. rahatsız oluyorsan bu hissetiklerinden kitaba ve diziye bir süre ara ver. farklı ortamlara gir.
ama benim anladığım kadarıyla çok rahatsız değil gibisin bu melankolik duygulardan, ne dersin ?