alsam yiycemde alamiyorum ki :26:
evet yarilamissin kilonu
sagolasin kuzuben cikmak uzereyim yoksa yerdim siz prensess le yiyiverin
evi felan topliim kuzu.bu arada cok guzel gecelikler gelmis limangoya duyurulurnereye cikiyon daha erken
evi felan topliim kuzu.bu arada cok guzel gecelikler gelmis limangoya duyurulur
hosgeldiiiiinnnnnmen gelmişem aybalam
hele men bir bağim kim var kim yoğ kim aparıp kim durup degilmi ay balam nede olsa bu topigin subayı menem
bizim burda erken evlenilir kuzu yani 23 yasini asmishsan evde kalmishsin demektir
ama 18 inden asagi evlenmezler onu da soyliim.
esim halamin oglu evet severek evlendim
biri gelince yazsin ben takipteyimmmmm :122:
hosgeldiiiiinnnnn
ne güzel konusuyorsun öyle
evet heyecanli oluyor sen biliyormusun nasil tavladiginianlat anlat kıs heyecanlı oluyoçocuğu nasıl tavladığını anlatda duysunlar öğrensinler dimi ama
nasıl takiptesin uyuyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuunbi saattir kendi kendimize yasıyos şurda hiç yanııııııııııı
kıs cevap yasmışııııııııııııııııııııııııııın görmemişim :26::26::26::26:
zaten az vaktim var arada koparsam kusura bakma sabahta öyle pat diye gittim bi bakayım dedim
evet heyecanli oluyor sen biliyormusun nasil tavladigini
:122:
tabiki biliyom kısım biz azerinle eski topik arkadaşıyız oooooooooooo kimsecikler yokken takılırdık kıs kocişi bunun halasının oğlu adam bunlara gidip geldikçe bu bi güzel koymuş kafaya ooooooo gerisi malum işte bi güzel alıp oturmuş çocuğu
güzelimmmm ben calisiyorum her dakika bakamam yaaabelin zaten agirdi calismaktan :122:
kısım bizde çalışıyosta sen ne iş yapıyonki belin ağrıdı :44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?