dogru diyosun benim icin boyle bi konu acmamiz lazim
simdi bulurum size linkini koyarim yazarsiniz tamam mi
kizlar ya hamile kalamayan bayanlar sogan kürü kullanip hamile kaliyormus bir asli var midir bunun :26:
ben de cok duydum bunu kuzu:26:napcan kiz sen sogan kurunu hem evlenir evlenmez bebek istiyomusun?
kizlar ya hamile kalamayan bayanlar sogan kürü kullanip hamile kaliyormus bir asli var midir bunun :26:
fıstıklar nerdesiniz
fıstıklar nerdesiniz
burdayiz cnm
azerinin dilek agci topigi var sende bisey dile istersen
yok cnm allah yazdiysa bozsun hemen istemiyorum cocuk önce bi evlilik hayatina alismam lazim 2 sene sonra yaparim bitane
merak ettim de sordum cnm faydasi varmi diyesen 2. nezaman istiyorsun
soğan suyunu içiyorlarmış ama sakın soğanı haşlayıp oraya koymayın mafolursunuz
ben düzenli kadındoğuma giderim
burda okumuştum doktora sormuştum aman aman sakın koymayın mikrop enfeksiyon kaparsınız demişti
deme kiz oyle fena mi junior Selcan olur iste
kocis beni kandirmaya calisiyor ama ben iki yasindan sonra istiyorum 9 ay da hamile olsam aralarinda 3 yas oluyo yeter o kadar
sogan suyumuhic sevmem ben soganii ise yariyormuymus peki :26:
neeeee orasina koyanda varmis demek
ben de ilk kez duyuyorum oraya koyani
ben de ilk kez duyuyorum oraya koyani
ayyyyy düsünsene orana koyuyon sogan kokuyor her bacaklarini actiginda yürürken falan
ayyyyy düsünsene orana koyuyon sogan kokuyor her bacaklarini actiginda yürürken falan
kızlar bende burdan soğan suyu içene okudum doktora sordum doktor kadın bana dediki soğan suyu neyse dedi bideköylerde soğanı haşlayıp orasına koyan varmış yara veya hastalıklara iyi gelsin diye çok eski bişe anneannelerinize sorun doğrularlar
bide köyde kadınlar hamile kalınca istemiyorsa tavuk kanaları varya tüyü işte onu oralarına sokup düşük yapıyorlarmış
kızlar bende burdan soğan suyu içene okudum doktora sordum doktor kadın bana dediki soğan suyu neyse dedi bideköylerde soğanı haşlayıp orasına koyan varmış yara veya hastalıklara iyi gelsin diye çok eski bişe anneannelerinize sorun doğrularlar
bide köyde kadınlar hamile kalınca istemiyorsa tavuk kanaları varya tüyü işte onu oralarına sokup düşük yapıyorlarmış
napsinlar bebek icin yapiyolar onlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?