Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

ben de cok duydum bunu kuzu:26:napcan kiz sen sogan kurunu hem evlenir evlenmez bebek istiyomusun?

yok cnm allah yazdiysa bozsun hemen istemiyorum cocuk önce bi evlilik hayatina alismam lazim 2 sene sonra yaparim bitane

merak ettim de sordum cnm faydasi varmi diye sen 2. nezaman istiyorsun

kizlar ya hamile kalamayan bayanlar sogan kürü kullanip hamile kaliyormus bir asli var midir bunun :26:

soğan suyunu içiyorlarmış ama sakın soğanı haşlayıp oraya koymayın mafolursunuz
ben düzenli kadındoğuma giderim
burda okumuştum doktora sormuştum aman aman sakın koymayın mikrop enfeksiyon kaparsınız demişti

yok cnm allah yazdiysa bozsun hemen istemiyorum cocuk önce bi evlilik hayatina alismam lazim 2 sene sonra yaparim bitane

merak ettim de sordum cnm faydasi varmi diye sen 2. nezaman istiyorsun

deme kiz oyle fena mi junior Selcan olur iste
kocis beni kandirmaya calisiyor ama ben iki yasindan sonra istiyorum 9 ay da hamile olsam aralarinda 3 yas oluyo yeter o kadar

sogan suyumu hic sevmem ben soganii ise yariyormuymus peki :26:

neeeee orasina koyanda varmis demek

ben de ilk kez duyuyorum oraya koyani

ayyyyy düsünsene orana koyuyon sogan kokuyor her bacaklarini actiginda yürürken falan

kızlar bende burdan soğan suyu içene okudum doktora sordum doktor kadın bana dediki soğan suyu neyse dedi bideköylerde soğanı haşlayıp orasına koyan varmış yara veya hastalıklara iyi gelsin diye çok eski bişe anneannelerinize sorun doğrularlar
bide köyde kadınlar hamile kalınca istemiyorsa tavuk kanaları varya tüyü işte onu oralarına sokup düşük yapıyorlarmış

ayyyy daha neler duyucaz abla

neler okuyorummmm benim anlamadigim oraya suyu yada sogani koydugunda nasil bi tepki oluyor da hamile kalmalarini sagliyor rabbim onlara tez zamanda bir cocuk nasip etsin

napsinlar bebek icin yapiyolar onlar da

evet cnm ya ben yaparmiydim bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…