napiyim patsy anne olunca boyle 4 5 tane kolunun olmasi lazim
kiz ben aciktim ya
e dedik ya kadinin esi altina yapiyomus diyenoluyo kısım yaaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44:
git biseyler ye kuzu yoksa esinimi beklicen?napiyim patsy anne olunca boyle 4 5 tane kolunun olmasi lazim
kiz ben aciktim ya
noluyo kısım yaaaaaaaaa:44::44::44::44::44::44::44:
patsy bi konu acmis kadinin biri esi altina kaciriyormus onu konusuyorduk gülme ama hast galiba adam
bugün kahvaltıda bir dilim ekmek kızattım ve bir domates dilimledim 5 tane zeytinle yedim sonra bi kivi yedim yemekte bi kase çorba içtim bi de salata yedim ekmek yok şimdi acıktım şu küçük kase yoğutlara iki tane kuru kayısı doğrayıp onu yedim bana açım demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
e dedik ya kadinin esi altina yapiyomus diye
bu arada ilk beni mi begendin
kizim ben bunu bi haftada yiyorum be bu ne
ben bu gun sadece bi tane kurabiyeyle cay ictim
su anda saat 5 ve ben simdi acikiyorum
kıs ben seni hep beğeniyom ki unutun mu kıs seni ben buldumyaaaaa bu prenses bilmez dimi o günleri hey gidi hey bu arada elif ne zaman gitti yine gelecek mi bişey dedi mi :44:
e han bana cay yokmu
nasıl yani bütün günü bi kurabiye mi :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
oooo gelmişsin nasıl gördün görmeyeceğini düşünmüştüm
e han bana cay yokmu
bildiri geldi ve birde o kadar gelmissin pesimden, mecbur geldim napıym ama ben yorgunum hadı bır cay dökün bana..
kıs ben seni hep beğeniyom ki unutun mu kıs seni ben buldumyaaaaa bu prenses bilmez dimi o günleri hey gidi hey bu arada elif ne zaman gitti yine gelecek mi bişey dedi mi :44:
oow uzun zaman oldu buraya ugramayalı, bir cay dökünde kendime gelim hadii
evet istahim hic yokogle yemegi yemiyorum
yaf niye döküyos yazıktır dolduralım iç bi güzel
bende bugün ögle yemegi yemedimistahim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?