Bence de çok güzel. İsim anketimde de çok puan aldı. Soyisim ile söylemesi zor oluyor diye koymayacağız biz, soyisim ile uyumlu ise düşün benceUraz ismini çok begeniyorum Uras ile ayni anlamda. Ama eşime begendiremedim bir türlü. Duyulmamis çok güzel bir isim bence
Evet aynı şeyi ben de düşünmüştüm. Soy ismimiz biraz zor. Ben bile hala alisamadim söylemesi de zor sanırım Türkiye de tek bizde varBence de çok güzel. İsim anketimde de çok puan aldı. Soyisim ile söylemesi zor oluyor diye koymayacağız biz, soyisim ile uyumlu ise düşün bence
Egemen ön planda ama netleştirmedik. Benim anketimde vardı 8-9 isim oraya da bak istersen. birebir anlamlarını araştırdım, kesin anlamlardır. oğlumun isim anketi başlığındaEvet aynı şeyi ben de düşünmüştüm. Soy ismimiz biraz zor. Ben bile hala alisamadim söylemesi de zor sanırım Türkiye de tek bizde var
Bu aralar yiğit ismini beğeniyoruz bakalım neye karar vericez. Siz karar verdiniz mi?
Evet baktım teşekkür ederim. Egemen en güzeli. Biz de büyük ihtimalle yiğit düşünüyoruz. O kadar farklı isim araştırdım, anlamlarını filan. Ama bir anda eşimle hiç dusunmedigimiz yiğit ismine odaklandikEgemen ön planda ama netleştirmedik. Benim anketimde vardı 8-9 isim oraya da bak istersen. birebir anlamlarını araştırdım, kesin anlamlardır. oğlumun isim anketi başlığında
Bence çok güzel bi isimm :)cihangir nası kızlarr
Asrın ismini çok. Beğeniyorum benimde oğlum olcak asrın çok istedim ama esim istemedi :) çok doğru bi seçim :) bende Hüseyin isminin yanına isim arıyorum. Eşim Göktuğ istiyor. Nasıl sizce :)Ikizlerimin adı KAAN ve MİRAN rabbim nasip ederse bir oğlum daha olacak hamileyim onun ismide ASRIN olacak inşallah rabbim acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?