Verecek canim sonucta is yeri varArkadadlar benmki dert degil ama birsey sormak istiyorum ben calismiyorum bir cocugum var esimin bagkuru yatirilmamis. Ama uzerine acilmis.sirketi var ben eger bosanirsam nafaka alabilir miyim. Duyduuma gire bagkur borcu olandan nafaka talep edemezmisim dogru mu? Bilenler lutfen yardmci olun
Cok sevindim tsk ederm yorumunz icinVerecek canim sonucta is yeri var
Hayir tabiki ona gore bosanmayacagim sadece ne talep edebilirim bilmek istiyorum calismiyorum suan hic bir gelirim yok acikcasi ogrenmek istedimBende ilk defa duydum. Nafaka durumuna gore mi bosanacaksiniz yani?
Eşinizin üzerine şirket var. Nafakadan kurtulmak için uydurmuş olabilir eşiniz, fakat nafakayı ödemek zorunda.
Calisaanda nafaka alirsin hatta vermezse icra yoluna gidersin tum banka hesaplari ve tasinmaz mallarina el konulurHayir tabiki ona gore bosanmayacagim sadece ne talep edebilirim bilmek istiyorum calismiyorum suan hic bir gelirim yok acikcasi ogrenmek istedim
Yokki birseyi herseyi ailesinin uzerine yapiyor uzerinde birsey yok canmCalisaanda nafaka alirsin hatta vermezse icra yoluna gidersin tum banka hesaplari ve tasinmaz mallarina el konulur
Cok uyanikmis ama calistigi bir yer var sonucta icra oraya yonlendirilirYokki birseyi herseyi ailesinin uzerine yapiyor uzerinde birsey yok canm
Dukkanimz var dukkan.kira bilgisayar uzerine bilgi islem sirket olarak acilma tamda bilmiyorum ama sirket diye geciyor onu biliyorum cok uyaniktir bnden para alamazsn der hepCok uyanikmis ama calistigi bir yer var sonucta icra oraya yonlendirilir
Vay be kaynimda aynisini yapiyor hos esinin ihtiyaci yok zaten cok zengin ama cok igrenc bir durumDukkanimz var dukkan.kira bilgisayar uzerine bilgi islem sirket olarak acilma tamda bilmiyorum ama sirket diye geciyor onu biliyorum cok uyaniktir bnden para alamazsn der hep
Evliyken cocuklu bosaninca cocuga bile para vermemek icin ellerinden geleni.yapiyorlar cok cirkin buVay be kaynimda aynisini yapiyor hos esinin ihtiyaci yok zaten cok zengin ama cok igrenc bir durum
Allah sana sabir versin vicdan versin esineEvliyken cocuklu bosaninca cocuga bile para vermemek icin ellerinden geleni.yapiyorlar cok cirkin bu
şirketi var adamın ispatlarsanız bu durumu olay basit iyi niyetten dolayı bağkuru da yatırmıyor dersiniz hoop nafaka bağlanır ---ben de nafaka konusunu araştırıyorum dünden beri netten bilgi sahibi olduğum kadarıyla böyle-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?